Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(

inş. allahım yardımcınız olur tez zamanda kavuşursunuz inş.:Saruboceq:

Ayy canım ben bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum hala mı kavuşamadınız eşinize ya uff gece gece moralim bozuldu yemin ederim :gitme:
Allah sabır versin
Dualarım sizinle
Umarım artık kavuşursunuz eşinize
Off çok zor bi durum ya senağlama

yeni gördüm topici canım
çok zor ben bir gun sesini duyamasam çıldırıyorum.. Allah sabır versin.. Dualarım seninle.. Güçlü ol tatlım..

bu topiği devamlı takipteyim...
ama hala haber yok...
rabbim yardımcınız olsun canım...
tez zamnda sağsalim kavuşursunuz inşallah...

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için. 62 gün oldu ve hala güzel bir gelişme yok. tahammül derecem daha da azalıyor. hiçbirşey teselli etmiyor artık. daha da kötü oluyorum günden güne. sesini duyamadım hala. hergece rüyalarımda benimle ama uyanınca birkere daha yıkılıyor dünya başıma. sizlerden sadece dua istiyorum

yeni gördüm topici canım
Allah sabır versin.. Dualarım seninle.. inşallah yakın zamanda kavuşursun eşine

ha yallah cok üzüldüm ben topiği yeni gördüm
allahım tez vakitte kavuştursun inşlahh sizi canım

Canım çok üzüldüm ve uzun zaman olmuş
umarım artık en kısa zamanda çözüme kavuşur,
siz de eşinize kavuşursunuz...

canım nesrincimm çok üzüldümm ben seninde eşinin kurtulduğunu sandıım allahım biran önce seni eşine kavuştursun tüm dualarım sizin için yetkililer neden bu kadar uzun sürdürdüler bu olayı allahım sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin en kısa zamanda

çok üzüldüm RABBİM SAĞLIKLA BİRAN ÖNCE KAVUŞTURSUN.......
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN........

nesrincim çok zor yaşadıkların ama biraz daha dayanmalısın bir topikte artık dayanacak gücüm kalmadı diye yazmışsın ne olr biraz daha dayan tamam bizim için demesi kolay derdi çeken bilir ama sabır biraz daha sabır rabbim inşallah eşini sana sağsağlim kavuşturacak hep dualarımsasınız canım tez zamanda inşallah kavuşacaksın eşine

ALLAH esinizin ve arkadaslarinin yar ve yardimcisi olsun ins en kisa zamanda kurtulurlar. ALLAH sizede sabir versin dayanma gucu versin...

rabbim eşinin ve arkadaşlarının sağsalim dönmesini nasip etsin inşallah

inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız :Saruboceq: dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…