Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nesrinsavas arkadaşımızın eşinin çalıştığı gemi kaçırılmış :(
arkadaşlar bende bir denizci eşi olarak haberi duyduğumdan beri sersemlemiş durumdayım.
sabahleyin somali açıklarında kaçırılmış.
inşallah sağ salim en yakın zamanda evine dönecektir nesrinsavas arkadaşımızın eşi..
dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.. :Saruboceq:
canım arkadaşım çok tşk ediyorum. dualarının bizimle olduğunu biliyorum. Rabbim tez zamanda sağsalim kavuştursun bizi inşallah. diğer personel yakınlarına da geçmiş olsun... bizi en iyi biz anlarız
tşk ederim arkadaşlar. Eşim biraz sinirldir korkum o. Geminin birinci kaptanı herkes şuan ne haldedir inşallah.kimsenin bize ulaştığı yok. biz kendi çabalarımızla bişiler öğrenmeye çalışıyoruz
Sen içini ferah tut kötü şeyler düşünme yüce rabbim sağ salim kavuştursun inş. Çok zor bi durumda olduğunu anlayabiliyorum canım allah yardımcınız olsun inş.
En yakın zamanda hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..
Gazetede haberini okunmuştum. Allah sabır versin, en kısa zamanda kavuşursunuz umarım. Sağasalim sarılırsın kocana. Bizi de haberdar et, basından takip edemezsek senden öğrenelim.
ah keşke bir haber alabilsek. kimse doğru dürüst açıklama yapmıyor. bizde basından internetten takip etmeye çalışıyoruz. kayınvalidem umrede onun haberi yok. orada arada tv açıyormuş haberlere bakmak için. ama eşimin adı heryerde geçiyor gemi kaptanı diye. inşallah duymaz gelene kadar. 65 yaşında ve kalp hastası