Nerde Yanlış Yaptım

Teşekkür ederim Mune. İşten şuan için ayrılmayı düşünmüyorum zaten o bambaşka bir sorunum.

Evet haklısınız bile bile lades demiş olabilirim. Ama evlilik ve sevgililikte yaşanılan sorunlar aynı derecede etki etmiyor. Farklı bir ortamda büyümediğim için yaşanılan şeyler normal sandım çünkü sadece babam değil çevrem böyleydi. Sadece cahildim sevilsek bile sevildiğimizi hissedemedik. iki güzel söze aldandık. benimki aldanış değildi. ilk ve son olsun istedim sürekli onunla bununla sevgili ol ayrıl barış tercih etmek istemedim ve ilk sevgilim için verilebilecek tüm emekleri verdim. dediğim gibi kızmakta haklısınız bu paylaşımı başka biri yapmış olsa bende sizinle aynı şeyleri söylerdim ama yaşamak farklı.

yaşlar 28 .

cahillik mi bilmiyorum belkide haklısınız cahillik. benim yapmak istediğim elimin attığı bir yerde huzuru yakalamak ve konuyu unutmaya çalışmaktı, ha unutmak dedimse tamamen unutmak değil zamanı gelince o lafları yüzüne vurmak

İşte öyle olmuyor.
Zamanı gelince yüzüne vurunca elinizde patlıyor. Siz huzursuzluk çıkaran sayılıyorsunuz.. durduk yere tam düzeldik barıştık sen niye böyle yaptın diye suçlu oluveriyorsunuz..

Ya güzellikle konuşup neden öyle oldu, diyecek değerlendirme yapacaksınız. Ya da susup yok sayacaksiniz o sözleri..

Zamanında tepki vermek çok önemli işte. Siz de bağırın, o küfür ediyorsa sizde edin demem.. herkesin tarzı .. !
Ama tepkiniz her ne olacaksa zamanında olmalı işte..

Aksi bana kusura bakmayın sinsilik gibi geliyor.

Kocan büyük hıyarlık etmiş orası kesin ama iş yerindeki ''abi'' ile neden mesai dışında konuşma ihtiyacı hissediyorsun?
O ''abi'' neden evli olduğun halde seni arayabiliyor yani çok acil bir durum mu var?
Evde kocan var sen hakikaten elin adamıyla lak lak yapıyorsun bu yanlış anlamaya müsait bir durum.

senin yanlışın burada iş yerindeki o ''abi'' eminim erkek çalışanları öyle aramıyordur ama seni arıyor nedense?

bizim toplum olduğuna ataerkil zaten.
kendinize bahane aramayın hepimiz bu toplumda büyüdük.
bence destek alın kendinizin ve gücünüzün farkına varmak için.
tutmuş birde adama masaj yapmışsınız şaka gibi.

Bana böyle konuşacak adamın evi başına yıkarım. Yok ataerkil toplum, yok sevgisizlik yok bilmem ne.
Şaka mısınız anlamıyorum ki. Kadınların em hassas olduğu konularda böyle mıy mıy gelip anlatıyorsunuz burda.
Sinirlerim tepeme çıktı.
Kabahatli misin sen kardeşim. Büyük bir hatan mı var ne bu acizlik.
Hatayı ilk başta bunla evlenerek yapmışsın da hadi o zaman cahildin.
Adam kalkmış senin en manevi değerlerine hönkürüyor. Sadece ağlıyorsun. Yıkamadın mı o evi başına. Yetmemiş.
Beline masaj yapıyorken yine kabarmış sende tık yok.
Bugün terlik fırlatır yarın gözünü morartır
Aman evlilikçilik çok güzel derken.
Adam paronayak olmuş bir de bakmışsın kesmiş seni.
Al işte öldün!

Bir üslubunuza dikkat etmenizi öneririm öncelikli olarak. Anladığım kadarıyla okuduğunuzu da algılayamıyorsunuz her neyse.

Arayan kişi o değildi. ben rica ettim abi müsait olunca konuşabilir miyiz diye. İş yerimde bir durum olduğunu üst yönetime yakın olduğu içinde onun gözüyle olayı dinlemek istedim keyfi olarak adamla lak lak yapmadım. evet bunu mesai saatleri içinde yapabilirdim ama toplum içinde ayrı olarak sessiz sedasız konuşmak istemedim.

ortam gerginken tepki verince ne diyeceğimi kestiremiyorum. haklıyken haksız duruma düşebilirim. Ortada sebep yokken tabiki gündeme getirip yeni bir kaos ortamı oluşturmak değil amacım.

iletişim kuramıyorsunuz gibi geldi bana, kendinizi ifade edemdiğniz için ağlıyorsunuz sanırım. Size ve hatta bütün forum kadınlarına öfke dansı kitabını öneririm. İsteyene mail ile pdfsini yollayablirim.

Ataerkil ortamda yaşamışsınız tamam ama doğru olmadığını biliyorsunuz, farkındalık oluşmuş hâlâ eskiye , yanlışa bel bağlamak sizin kaçış noktanız, aşağılanmış olmak,küçük görülmek bize ters gelsede sizin konfor alanınızın parçaları.Yanlis olduğunu bile bile çekmek .........

Yine karısını eş olarak değil köle ve aciz olarak görüp üstüne yürüyen stres atan pislik bir eş vakası. Hiç uzatmayacağım kim ne der diye düşünecekseniz maalesef ki bu işkenceyi ömür boyu çekersiniz zira eşiniz değişmez imkansız. Tek çare boşanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…