• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde Yanlış Yaptım

Çok haklısın sevmekte suratıma terlik atan, vurmaya kalkan, ağlama gulen adamı kim sevmez
sevgililik evlilik çok ayrı şeylermiş.
Sanırım evlenmeden önce de sorunlarınız varmış kayinvaldenizin bunu tekrar edeceğine eminsiniz anneniz de evliliği istememiş ah biz kadınlar söz konusu birini sevmek olunca mantığımızı bir köşeye koyuyoruz umarım herşey düzelir
sevdim emek verdim. bilmiyorum hiçbir şeyi böyle hayal etmemiştim.

Akşam bi de leğende ayaklarını yıkayın paşa hazretlerinin ? Adamın bi tarafları altından herhalde başka türlü bu yere göğe sığdıramamayı asla anlayamıyorum. Lütfen kendinize gelin, size kimse böyle davranamaz. Gerekirse varınızı yoğunuzu terapilere verin, özgüveninizi kazanın ve ailenizden destek isteyin. Ben demiştim derlerse desinler, dayanamayacak noktaya geldim diyip bitirin bu işi.

Çok aramadım ama sevdim.

sadece babam gibi biri olduğu için öyle demişti. ben zorluğunu çektim sen yapma diye. Daha önce şiddet uygulamadı.

sadece uzasın istemedim zaten zor bir dönemdeyim. en azından bir yerde dinginlik olsun.

izin istemedim gidelim mi dedim. çünkü onuda çağırdılar.
Annen maalesef hakli. Belli ki duygusal bir insansiniz bu ama karsidaki insan kilikligi icin gecerli degil. Sizin aglamaniza gülen insanin size merhameti yok. Bana namuzsuz demeye calisam adama zaten gram saygim kalmaz. Sakın isten cikmayin. Ve bu kadar pasif kalmayin

Annenizin size ben demiştim demesi bu adamın yaptıklarından dahamı çok koyar size. daha mı çok üzer sizi ?
Ben yerinizde olsam direkt boşanır annemin yanına dönerim. Çok çirkin laflar çok çirkin hakaretler. Kesinlikle bu konuda kendinizden taviz vermeyin yazık edersiniz kendinize

Akşam bi de leğende ayaklarını yıkayın paşa hazretlerinin ? Adamın bi tarafları altından herhalde başka türlü bu yere göğe sığdıramamayı asla anlayamıyorum. Lütfen kendinize gelin, size kimse böyle davranamaz. Gerekirse varınızı yoğunuzu terapilere verin, özgüveninizi kazanın ve ailenizden destek isteyin. Ben demiştim derlerse desinler, dayanamayacak noktaya geldim diyip bitirin bu işi.
bilmiyorum yere göğe sığdıramamak mı, rahmetli babaannem bana hep küsmemem gerektiğini söyledi, huzursuzluk uzamasın istedim.

Hali hazırda zaten psikolojik destek alıyorum.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Üyelik açıp açmamak konusunda çok düşündüm ama birine içimi dökmem gerekiyor çünkü işin içinden çıkamıyorum.

Zor olan bir evliliğin içinde olduğunu düşünüyorum ve son yaşananları birde siz yorumlayın istiyorum. Tabiki hiçbirşey tek taraflı değil ama ben kendime göre anlatacağım.
İş yerimde sıkıntılı bir süreçteyim ve ayrılıp ayrılmamak konusunda bayağı bir düşünce içerisindeyim. Bu süre zarfında eşim destek olmak yerine sadece istemiyorsan çık dedi. Sonrasındaysa hergün senin iş sıkıntını çekmek zorunda mıyım ben eve sıkıntımı getiriyor muyum dedi. Bu konu hakkında onunla fikir alışverişi yapmaktan kaçındım ister istemez. Haliyle bitkileriyle bu konuyu konuşmak ve fikir almak zorundayım. Cuma günü iş yerinden bir abimle konuşuyorduk telefonda eşim üzerine geldi. Tabi konuştuğumu görünce sinirlendi. O gelince hemen kapatamadım çünkü karşı taraf bişeyler anlatıyor sözünü kesemedim. Kapattıktan sonra Senin evliliğe saygın yokta şöyle de böylede bağırdı. Sana iş saatleri dışında konuşmayacaksın demedim mi bilmem ne ama neler söylüyor ben tabi gittim odaya ağlıyorum bu halen bağırıyor s.ktiğimn şer.fsizi dedi bir ara. Neyse ertesi gün oldu konuşmuyoruz teyzem aradı herkes annenlere geldi sizde gelin diye sordum yok dedi bişey demedim. Aradım annemi anne x in işi varmış bende temizlik vs yapacam gelmiyoruz diye oda ne işi varmış gelin işte dedi. Bende bilmiyorum dedim kapattım. Ardından geldi içerden ne işim varsa var hesap vermek zorunda mıyım onlar kim ki. Sen diyemedin mi şirketteki heriflerle konuşacam diye. Ben burda bir kez daha koptum bu ne demek ya afedersiniz or.muyum ben. Bu arada bu bağırmalarına hiç karşılık vermiyorum konuşamıyorum çünkü direkt ağlamaya geçiyorum. İki gün konuşmadık bugün biraz konuştuk tabi beli ağrıyormuş masaj istedi. Yaptım neyse bu arada daha çok bir yerin ağrır senin bana yaptıklarından sonra dedim. Ama ne ağladın dedi güldü. Tabi durmadım (burda hatalı olabilirim) ne şerefimi koydun be namusumu dedim. Böyle böyle değindin ben or muyum dedim hışımla döndü vuracaktı vurmadı git işini yap dedi mutfağa kahvaltı hazırlamaya gidiyordum istemem ben hazırlarım dedi. Üstüne yine bağırmaya başladı çok yakında işten çıkacaksın belde oturacaksın ben sana yüz verdiğimden böyle oluyor yine bağırdı bağırdı terliği fırlattı. Şimdi o mutfakta ben odadayım.

Derdimi kimseye anlatamıyorum annemi arasam ben sana demiştim diyecek, kv arasam o bekarken anlaşamıyorsanız ayrılın demiştim diyecek. Ayrıca oğlundan yana olacaktır. Çok bunaldım nefes alamıyorum artık iş ev kendi psikolojik sorunlarım.

Uzun yazdım cümlelerim devrik olmuş olabilir bazen klavye otomatik düzeltme yapıyor o olmuş olabilir şimdiden özür dilerim. Sonra düzenlerim uyarırsanız.

Şimdi ben nerde yanlış yapıyorum lütfen bişey söyleyin. Ağlamaktan düşünmekten kafayı yiyecem.
Bir psikopatla evlisiniz, sizi manipüle ederek mahvediyor, kendinizden şüphe duymayın lütfen. Hem yanınızda olmayacak hem başkalarıyla konusturmayacak hem hakaretler edecek...

Kocanız tehlikeli bir narsisist ve belli ki evlilik öncesinde uyaran insanları dinlememissiniz. Bu saatten sonra düzelmez ama pasifligi bırakıp kendinizi savunmaniz lazım artık. Sizi aciz ve güçsüz gördükçe üstünüze geliyor.

şimdi annemleri arasam muhtemelen gelecekler yada kv arayacaklar bu sefer diyecek ki benim evimin içine niye karışıyorlar
Başkalarının ne düşüneceği onları ilgilendirmiyor mu? Eşiniz onları mı aşağılıyor? Onlara mı hakaret ediyor? Onlarin ağlamalarıyla mi dalga geçiyor?

Siz hayatınızı ve kendinizi kurtarın ve buna odaklanın.

ciddi anlamda şiddet görüyorsunuz ve sevilmiyorsunuz bunun farkında mısınız?

şimdi annemleri arasam muhtemelen gelecekler yada kv arayacaklar bu sefer diyecek ki benim evimin içine niye karışıyorlar
Hala ne der diye düşünüyorsunuz, anneniz ne der, kayınvalideniz ne der, eşiniz ne der🤦‍♀️
Farkında mısınız bilmem eşim dediğiniz adam namusunuza iftira atmış, siz sevdim emek verdim annem ne der eşim ne der diyorsunuz, kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün, namusumu diline dolayanı boşarım, çalışıyorsunuz açın bir ayrı ev oturun keyfinize bakın.

Hala ne der diye düşünüyorsunuz, anneniz ne der, kayınvalideniz ne der, eşiniz ne der🤦‍♀️
Farkında mısınız bilmem eşim dediğiniz adam namusunuza iftira atmış, siz sevdim emek verdim annem ne der eşim ne der diyorsunuz, kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün, namusumu diline dolayanı boşarım, çalışıyorsunuz açın bir ayrı ev oturun keyfinize bakın.
biliyorum yine kızacaksınız.

Mune ata erkil toplumda büyümeyin baskıcı bir evde büyümenin erkek ne derse haklıdır lafı altında büyümenin acısını çekiyorum tamamen. çocukken özgüveniniz elinizden alınınca gücü başkasında arıyorsun. Yaşadığım şeylerin farkındayım yazacağınız şeyleri tahmin ederek açtım ama fevri davranıp hataya düşmek istemiyorum.

muhtemelen karşı tarafa göre çok çok hatalıyım. Ona göre temiz değilim, psikolojik olarak kötüyüm sürekli depresifim. ailem benim yüzümden bişeylerin altında kalsın istemiyorum. bu lafların siniri ile birine bişey olursa hiç kaldıramam acısını

Ay bu kadınları anlamıyorum hiç, kendilerine eziyet eden adamları hala nasıl ama sevdim diyebiliyorlar?
Bana zamanında biri sesini yükselttiği için anında ayrılmıştım. Ama burda yazılanlara hayret bir diyorum . Dayak yiyen, küfürleşen heriflerin peşinde ziyan olup gidiyorlar . Yazık valla .

Yaşlarınız kaç bilmem ama zaten akıl yaşta değil başta derler ..
İkiniz de çok cahilsiniz .

Eşiniz bugün namusunuza laf edip ertesi gün sizi koynuna sokacak kadar cahil.

Siz, size o laflar edilirken sadece göz yaşı dökmekle yetinip ertesi gün dönüp masaj yapacak kadar cahil.

Ayarınız , sınırınız yok.

Bu cahillik ile üç günlük dünyanın neyini paylaşamadınız?

O kadar hakarete ne lüzum varmış, birbirinizi neden stres topunuz haline getirdiniz?

İnsan eşine öfke dolar, kızar, sinir olur. Hepsi olur. Ama hakaret ederken durmalı! İşin ucu nereye varır, kime dokunur diye durup bir düşünmeli.

Ne çirkin şeyler..

biliyorum yine kızacaksınız.

Mune ata erkil toplumda büyümeyin baskıcı bir evde büyümenin erkek ne derse haklıdır lafı altında büyümenin acısını çekiyorum tamamen. çocukken özgüveniniz elinizden alınınca gücü başkasında arıyorsun. Yaşadığım şeylerin farkındayım yazacağınız şeyleri tahmin ederek açtım ama fevri davranıp hataya düşmek istemiyorum.

muhtemelen karşı tarafa göre çok çok hatalıyım. Ona göre temiz değilim, psikolojik olarak kötüyüm sürekli depresifim. ailem benim yüzümden bişeylerin altında kalsın istemiyorum. bu lafların siniri ile birine bişey olursa hiç kaldıramam acısını
Kızmak değil benimki, en azından benim yazdıklarım kızmak değil kız evladım var sizle yaşıt, o yüzden sizlerin yaşındaki kadınların yaşadıklarını okuyunca üzülüyorum, üzüldüğüm için yazıyorum.

Hepimiz ataerkil toplumda büyüdük, 50 yaşındayım sanıyor musunuz toplum baskısı görmedim, bizim zamanımızda flört etmek bile bugün olduğundan çok ama çok daha zordu ama bu baskılara baş kaldırmayı, el aleme göre yaşamamayı da öğrendik.

Karşı tarafı düşünmeyin, öyle düşünürseniz hayatınız için kendiniz için adım atmaya asla cesaret edemezsiniz.

Eşiniz sizin namusunuza iftira atıyor, size ettiği hakaretleri siz ona etseniz karşılığı ne olurdu onu bir düşünün, bu iftirayı yutarsınız veya yutmazsınız siz bilirsiniz fakat memnun olmasanız ayrılmak isteseniz de elinizde bir işiniz var, daha iyi bir iş bulmadan elinizdeki işi bırakmayın.

Anneniz sizi uyarmış, babanızdan aynılarını çekmiş kadın. Ayrıca kayınvalideniz de daha bekarken anlaşamıyorsunuz ayrılın demiş, kadın oğlunu kayırmamış hiç.
Tipik ben düzeltirim, kötü huylarını değiştiririm sendromu. Eskiden kadınların çaresi, çalışıp para kazanma imkanları yokmuş. Kocanın dediğini yapmaya köle olmaya mecburmuş. Çalışıyorsunuz geliriniz var, şimdi neyin mecburiyetini baskısını yaşıyorsunuz?

Babaları höt dese kabul etmeyen evden kaçan kızlar, kocaları sokak kadını muamelesi yapınca ama emek verdim diyor. Ne yaparsa yapsın seviyorum kocamı bırakamam diyemeyen ajitasyon yapıyor. Bir kişi bile size kocandır dayan demez burada. Nerde yanlış yaptığınızı soruyorsunuz ama cevaplar işinize gelmiyor.

Emek verdim bahanesinin ardından çocuk bahanesi gelir genelde. Bu sefer de kendilerine o...u diyen kocalarını bırakmamak için arka arkaya çocuk yaparlar. Sizin tarzınızdan da bu izlenimi aldım.
Eğer tavsiyeleri gerçekten ciddiye alacaksanız, sakın çocuk yapmayın ve sakın işten çıkmayın. Siz bırakmasanız da bu adamdan ne koca ne de baba olur.

Back