Nerde yanlış yapıyorum 😒

Arkadaşım çok iyi anlıyorum. Evlat için katlanılıyor. Benimki değişik versiyon.Şurda anlatsam herkes beni linç eder. Yılların sıkıntısı 2 aydır tıkandı ve en sonunda uzaklaştırma alırım eve gelemezsin dedim gönül almaya çalışıyor. Ben üzülürken değil,zarar kendine dönünce atağa kalktı ayrıca sülaleside tabi herkes aman sakın etme eyleme modunda. Demem oki tavrınız keskin olsun düzelmiyor dahada rahatlaşıyorlar. Büyük bi göz dagı olsun. Çocuklarınıza bakan varsa çalışın derim ama siz çalışınca evin maddi yüküde size kalır kanımca çünkü rahat bi adam diyorsunuz. Bence boşanacaksanız çalışın o yüzden. Birde bu kadar yalan varsa acaba paralar hep kaynınızamı gidiyor acaba. Erkekler karda yürüyüp izini belli etmeyebilir.

Adamın sevilecek bi tarafı yok ki, soğumamak değişik olurdu bu tipten.
Böyle bir ton kötü şey sayıp, çocuklarına aşırı düşkün diye bitiyor benzer konular hep. Hayretler içinde kalıyorum. Parası varken borcunu, faturasını ödemekten aciz, 2 dk once seviştiği karısını hiç yok yere kırıp üzecek kadar merhametsiz adam, nasıl oluyor da çocuklara karşı sabır ve ilgi dolu olabiliyor...

Boşanmak benim için kolay ama çocuklarım için tam bir tranva olur çünkü onlar için mükemmel baba pozisyonunda. Büyük kızım cizgi film izlerken bile duygusallaştıp ağlar hemen. Tavırlarım net değildi bu zamana kadar kızardım hemen görünce dayanamaz barışırdım. Olayların hep üzerini kapattım oda şu anda taşmış durumda

Paraların nereye gittiğini bilmiyorum canım. Sorunca parlıyor. Ben nereye ne verdiğimi biliyorum falan diyor. Esnaf şu anda net bir gelir yok ama günlük 250 - 300 kazanıyor. Krediler var abisine çektiği dükkan için onları ödüyoruz. Ev kira zaten

Bende biraz gelecek kaygısı oluştu. Hep günü kurtararak yaşıyoruz yarın ne oluruz bilemem

Çift karakterli diyebilirim. Artık çözdüm. İnsanların yanında o kadar farklı ki. Birine anlatınca inanmıyorlar bana. Ama çocukları konusunda öyle benimle çocukların yanında asla tartışmaz çocuklar Bir kere bile şahit olmadı tartışmamıza o konuda hassas ama hep kimse yokken yalnızken manipüle ediyor beni.

İroni yapmıştım.. Sorun eşiniz. Evli, çocuklu ama abisinin geleceğini sizin geleceğinize tercih etmiş sorumsuz birisi! Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kafam o kadar dolu ki bazen okuduklarımı algılayamıyorum.

Ben her zaman kardeşin destek çıkarsın ama kendi geleceğini mahvederek değil diyorum. Oda benim kardeşim sıkıntıdayken ben keyif süremezdim diyor. Anlatamıyorum aileleri öyle bir bağlı ki 5 yıldır koparamadım. Yapmadığım şey kalmadı.

Hayır istemiyorum yaşlanmak. Ama bir kaç sene kendim ie birikim yapıp ayrılmak en akıllısı olacak dımdızlak ayrılamam.

Okurken içime daral geldi. Böyle insanlada bir ömür geçmez bacım, huylu huyundan vazgeçmez.
İnanır mısın evlenirken hiç böyle biri değildi. Benimle evlenebilmek için yollarıma gül sererdi. Ağlarsam ağlardı. Adama büyümü yaptılar ne anlamıyorum artık bir insanın birden değişmesi için büyük birşey olması lazım. Abisiyle ortak olduktan sonra benim evlendiği adam gitti kompleksli biri geldi

Hiç birşey koymuyor sadece yaptıklarıma rağmen karşıma geçip ne yaptın ki diyor ya o zaman çekip gidesim geliyor buz gibi oluyorum.
Bazen yakınlarımı görüp o kadar kıskanıyorum ki. Evlerinş alıp taksit ödüyorlar. Arabaları var.

Hep öyle derler zaten.İşlerıne gelmeyınce.Sizin elınızdekını avucunuzdakını alıp sonrada siz bir kelıme konuşunca doyumsuz maddıyat duskunu olursunuz.Hı hı çok haklı.
Oysa ki evlenirken bir çöp dahi aldırmadım. Sevgimiz yeter yedim kimseye minnet etmedim. Herşeyi mi çalışıp aldım. Ama şimdi bakıyorum erkek tarafının kanını kurutana kadar herşeyi i baştan aşağı aldıranlar kıymetli benim gibi hiç maddiyat düşkünü olmayan biri gözüm yükseklerde doyumsuz oluyorum. Tek söylediğimiz evimiz olsa ev alsak kirada çok zor falan o da 2 senede 3 ev değiştirdim ondan kaynaklı bir yakınma..

Belkide hep böyle biriydi kendi ni sakladı evlenince ortaya çıkarttı çok var böyle erkekler maalesef

Cocuklarimi düsünmem lazim diyorsunuz ama adam elektrigi kesecek kadar sorumsuz. Iyi bir baba degil bu adam. Goy goy yapmayi, yüzeysel iyi herkes görünebilir. Ama annelerini cökertip magdur bir adam benim gözümde iyi bir baba degil. Ilerde akillari ermeye baslasa onlarda babalarinin ne oldugunu anlar.

Evlilikte her ne kadar temel ihtiyaçlar karşılansada duygusal ihtiyaçlar karşılanmayınca çıkmaza giriyoruz.
Evlilik yürüsede ilişki yürümüyor.
Karı koca olmak başka EŞ olabılmek başka bişeymiş yıpranınca anladık.

Ne kadar güzel kısa ve öz anlatmışsınız. Keşke herkese böyle anlayabilsek. Kimse yaptıklarımızı sorgulamadan yargılamadan saygı duysa. Kimse mutsuz olmak zorunda kalmazdı. Boşanmaktan çok ailelerin baskısı yoracak eminim

Belkide hep böyle biriydi kendi ni sakladı evlenince ortaya çıkarttı çok var böyle erkekler maalesef
Bilemiyorum. Dışarıdan beni çok seven el üstünde tutan biri olarak görünüyor. Ama fiziksel olmasa da psikolojik baskı var üzerimde. Bende ki takıntılar da eklenince çekilmez oluyor. Üzülünce yemek yiyemem uyuyamam konuşamam direk depresyon modundayım. Eskiden hep beni seven adam gitti. Yediğin önünde yemediğin arkanda özgürsün istediğinde sırları çıkabiliyorsun (paşa onu da bana lutfediyor) diyen biri geldi

Bilemiyorum. Dışarıdan beni çok seven el üstünde tutan biri olarak görünüyor. Ama fiziksel olmasa da psikolojik baskı var üzerimde. Bende ki takıntılar da eklenince çekilmez oluyor. Üzülünce yemek yiyemem uyuyamam konuşamam direk depresyon modundayım. Eskiden hep beni seven adam gitti. Yediğin önünde yemediğin arkanda özgürsün istediğinde sırları çıkabiliyorsun (paşa onu da bana lutfediyor) diyen biri geldi

Güya anlıyorlar ama bana idare sabır diyorlar..ona bişey diyen yok.. benmi yaptımda bana diyorsunuz diyorum.. e hata aramıyoruz çözüm arıyoruz diyorlar.. hata kadın olarak bende olsa çözüm demicekler ama.. kapasiteleri bu Kadın İdare etmeli bu uğurda kendini harcamalı.. umurumda diğil aileler hepsini hallettim ederimde ama çocuklarım.. orda tıkanıyorum.. ben 40 yaşındayım üni ye başlıyorum.. çocuklarım için Rabbim beni daha da dik tutucak eminim.. Bi adam bi kadının ömrünü ziyan etme hakkını kendinde nasıl bulur anlayamıyorum.. gençsin arkadaşım tavrın keskin olsun ya düzelecek adam yada sen daha emin basacaksın yere.. başka yolumuz yok..

Sizde şiddet yokmuş genel de şiddet te olur kendimden ve çevremden biliyorum ben boşadım kurtuldum. Peşimden salya sümük agliyordu en son eve dön eve dön diye acımıycan bunlara zor peşimi bıraktı saplantılı çogu geçmiş olsun size de

Çok sevindim sizin adınıza kurtulmuşsunuz. Yolunuz bahtınız açık olsun. 5 senedir el kaldırmadı. Ama sürekli beni manipüle edip kendimi kötü hissettiriyor. Sen şöylesin sen böylesin vb. Gibi gibi inşallah bende kendi yolumu çizebilirim

23 yaşındayım yolun başındayım. Baskıcı bir ailede büyüdüm. Babamdan kaçarken babam gibi biriyle evlendim. Mutluluğu kaşıkla verip kepçeyle kafama çarpan misali. Hatanın en en büyüğü bende çünkü çok küçük yaşta özgür ol ak için cahillik ettim. Şu anda sınavlara hazırlanıyorum. Eşim o yüzden de tavırları değişti. Meslek sahibi olup onu bırakacağım düşüncesinde. Halbuki arkamda dursa dağ gibi ben onu taç ederim başımda. Ama hep köstek bana

Teşekkür ederim boşanma durumu olursa dikkat edin bana hem iftira attı hem tazminat istedi hemde eşyaları mı vermedi kavga dövüş eşyaları vericem dedi sonra da ben istemedim uzun hikaye altın falan varsa saklayın sakın kredi falan çekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…