Nerde yanlış yapıyorum 😒

23 yaşındayım yolun başındayım. Baskıcı bir ailede büyüdüm. Babamdan kaçarken babam gibi biriyle evlendim. Mutluluğu kaşıkla verip kepçeyle kafama çarpan misali. Hatanın en en büyüğü bende çünkü çok küçük yaşta özgür ol ak için cahillik ettim. Şu anda sınavlara hazırlanıyorum. Eşim o yüzden de tavırları değişti. Meslek sahibi olup onu bırakacağım düşüncesinde. Halbuki arkamda dursa dağ gibi ben onu taç ederim başımda. Ama hep köstek bana
Sakın izin verme köstek olmasına.Abla tavsiyesi. Ben o hatayı yaptım evde huzur olsun diye ama yine olmadı.şimdi daha çıkmaz bi durum oldu,arkadaşımla tel de yaptığım bi espriye bile takabılır, çünkğ beni hep kendi şekillendirmek istedi. Susmadım ama orta yolu bulmaya çalıştım anladımki o bile hataymış. karakter kafa değişmiyor o yüzden seni olduğun gibi kabul etmesini sağla.

Eşinizde ticari zeka sıfır.
Sorumsuz ve borcuna sadık değil.
Evini ve ailesini umursamıyor.
Kompleksli.
Bilmiyor, bilmediğinin
Güvenilmez bir profil çiziyor.
En kötüsü
Sakın izin verme köstek olmasına.Abla tavsiyesi. Ben o hatayı yaptım evde huzur olsun diye ama yine olmadı.şimdi daha çıkmaz bi durum oldu,arkadaşımla tel de yaptığım bi espriye bile takabılır, çünkğ beni hep kendi şekillendirmek istedi. Susmadım ama orta yolu bulmaya çalıştım anladımki o bile hataymış. karakter kafa değişmiyor o yüzden seni olduğun gibi kabul etmesini sağla.
Mesela bugün dışarıya çıkıyorum. Hemen davırları değişiyor. Hiç evde durmuyorsun sürekli geziyorsun. Halbuki evcimen bir insanım. Sürekli dışarda da olabilirim bunda ne gibi sakınca olabilir ki. Ama bilinç altı hep farklı çalışıyor

Forumu okudum, üyelere cevaplarınıza baktım dışarıdan bakan biri olarak bu adam niye değişsin ki dedim.
Cinsellik istiyor yaşıyor, üstü başı yıkanıyor, yemeği önüne geliyor, sıkıştığında tırtıkladığı ama parayı geri isteyemeyen kv kp var, eşi bir iki söyleniyor iki tatlı dile ikna oluyor. Adam neden değişsin. Durumdan rahatsız olan sizsiniz o değil ki...

Aileniz para veriyor geri isteyemiyorsa sizin hatırınız içindir. Kocanızın huyunu biliyorsanız neden annenizden altın almak için parayı almasına, babanızın borç vermesine müsade ettiniz. Ailenizi kullandırıyor ve hakkını savunmuyorsunuz farkında mısınız?

Madem uzun süredir bu durumdasınız "yarın istesem çalışabilirim" derken neden bir işe girmiyorsunuz. Hiç değilse geleceğinize yatırım yapmış olursunuz.

Madem bitirmekte zorlanıyorsunuz ailenizle konuşup para kaynağını kesin ve borçları geri istetin, her hafta düzenli para alın elinden bu arada birikimde yapın, sizi her cinsellik sonrası kırıyorsa hayır deyin, ev almak konusunda ısrar edin borca girsin. Kısacası konforunu bozun biraz ki, değişmeyi oda istesin.

X