Nerde yanlış yapıyorum 😒

Boşanmamı istemiyorsanız bi el atın borçtan kurtulalım diyin.

Kazancımız şu anda çok iyi ama para yönetimi sıfır. Herkese yağdırır. Ama ne tutar ne yatırım yapar 33 yaşında bir liramı yok kenarda ilerde ne yaparız diye düşünüyorum. Bugünden çok gelecek kaygım var

Ya gerçekten çok neşeli özgüvenli biriydim. Ama artık biriyle konulurken hep yanlış mı konuşuyorum diyorum. Hep beni manipüle ediyor.
Evet babam esiniz tarzı bi adam. Ama babam pintiydi bize. Ele yedirirdi. Şuan onlada konuşmuyorum. Zehirli karakter oluyorlar. Babam annemi 20 senedir öyle bi islemis ki ilmek ilmek şuan annemi tanıyamıyorum. Annem bizi dusunmedi sen çocuklarını düşün ilk olarak

Daha ne yapıcam beni sönürdüğün yetmedi annemle babamıda sömürdün ama oda yetmedi sana deseydın.Amann vallaha bildiğin kambur başka hiç bir şey deil.

Çocuklarına çok düşkün banyo yaptırır. Gezdirir günlük markete falan götürür her istediklerini alır ama hep başkaları bizden önde görümcemin kızı kapanmış dayısı bu kapandı buna bir ödül ver sen. Hemen eşim çıkarır cebindeki bütün parayı verir. 3o gün ramazan 5 yalındaki çocuğa oruç tutturdu eşime sattılar düşünebiliyor musunuz

Daha ne yapıcam beni sönürdüğün yetmedi annemle babamıda sömürdün ama oda yetmedi sana deseydın.Amann vallaha bildiğin kambur başka hiç bir şey deil.
Geçen yıl annem para biriktirmiş. Çeyrek yap diye eşime verdi o para bir daha gelmedi bir senedir söylüyorum daha ödüyecek. Gecen hafta büyük abisine 1.5 bin para vermiş. O para onda kalmamış ne zaman isterse alırmış. E adam alda versene işte beni rezil edene kadar. Off off

Karar sizin. Allah yardimciniz olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun ama devam edersenjz de alttan almayin iyice kuduruyorlar.

Kime diyim ki aileme desem borç yüzünden diye babam Bi günde öder hepsini ama sorun bu da değil başkalarının eşimin yapması gereken şeyleri yaptığında eşimin gözümde küçülmesi
İroni yapmıştım.. Sorun eşiniz. Evli, çocuklu ama abisinin geleceğini sizin geleceğinize tercih etmiş sorumsuz birisi! Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hı hı alır verdıgı 100 mılyar gıbı onu da alır.Alabıldınız mı paralarınızı ?

Çok geleneksel olacak ama güne girdim deyip kendiniz birikim yapın ve çocuklar için hesap açın derim ben. Gün için para vermek zorunda oradan kendinize birikim yapabilirsiniz.

Çok geleneksel olacak ama güne girdim deyip kendiniz birikim yapın ve çocuklar için hesap açın derim ben. Gün için para vermek zorunda oradan kendinize birikim yapabilirsiniz.
Olabilir. Teşekğrler canım inanır mısın alyansım dahi yok. Böyle böyle büyük aşkım bitti. Ama sorumlusu benmişim öyle diyor. Ben doyumsuzmuşum. Maddiyat düşünüyor muşum

Çok üzüldüm.
Genceciksin.
Kızlarına Allahım sağlıklı ve mutlu ömür versin inşallah da sen hayatın boyunca sürekli huzursuz mu yaşayacaksın?
Kızlarına ne faydan olacak ki?
Eşin markettir, banyodur e zaten bir babanın bunları yapması gerekmiyor muydu? Adam sana ve kızlara lütuf mu ediyor?
Sorumsuzluğu, parasızlığı çok kötü ama yalancılık ve nankörlük çok çok kötü.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Olabilir. Teşekğrler canım inanır mısın alyansım dahi yok. Böyle böyle büyük aşkım bitti. Ama sorumlusu benmişim öyle diyor. Ben doyumsuzmuşum. Maddiyat düşünüyor muşum
[/QUOTE
Rica ederim. Sizi böylesine mutsuz eden bir insana katlanmak zorunda da değilsiniz lütfen bunu unutmayın. İyice düşünün bu evliliği toparlamak için isteğiniz var mı diye. Ne karar verirseniz verin umarım sizin ve çocuklarınız için her şey güzel olur

Hep öyle derler zaten.İşlerıne gelmeyınce.Sizin elınızdekını avucunuzdakını alıp sonrada siz bir kelıme konuşunca doyumsuz maddıyat duskunu olursunuz.Hı hı çok haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…