Nerde hata yapıyorum? ne zaman mezun olacağım?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
Nerde hata yapıyorum. 86 kredim var. zorunlu ders sayım 4 kalmış. hazirandaki sınavda 7 kredi almıştım. şimdi 11. hiç çalışmadan. yada az çalışarak eskiden takmıyodum dersleri daha iyi kredi alıyodum galiba. ama yinede çok çalışmam lazım şimdi az çalışıyorum yada biraz çalışıyorum eylül ek sınavda çok çalışıcam ne zaman mezun olurum sizce?

canım kaç sene girdinki sen, yani bu 7-8 krediyle olacak bişey değil ben 21 kredi aldım sınavdan üzülüyorum seni ben pek anlamadım. daha çok çalışıp çok kredi alman lazım. hatan burda senin

2011de açık liseye kayıt olmuştum 2012 mayısta girdim 2013 ağustosda mayısta girdim. 2014 mayıs ağustostda girdim. 2015 ocakta girmedim 2012 eylülde filan bi sınav vardı girmemiştim. bu haziranda ağustosda girdim. yani aralarda sınava girmedim. aynen çok çalışıcam çok erken bitirmek gerek Allahın izniyle .

eskiden takmıyodum 2014te 2013te. 28 kredi alıyodum galiba. ama artık yok çok çalışıcam.

kizlar ek sinavdan yeni haberim oldu calissamda sinavdan fazla kredi alamiyorum acaba nasil calismam gerekir bilgi verir misinz siz nasil calisiyosunz cok kredi almak icin ne yapmam lazim ?? calissamda verimli olamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…