Yani yenge ve dayı izin alamıyorsa annesi de bu durumdaysa çokta abartılacak bir şey değil bence ya 15 gün babamın vefatından sonra da ananem düşüp kolunu ve kalçasını kirmisti kıyamam aylarca annem rahmetli annaneme bakmıştı bizde kalmıştı tabi gene bende elimden geldiğince yardımcı olmuştum sonradan benim annemin de kolundaki lifler kopup kolunu kullanamaz hale gelince (yıllarca hasta bakmaktan) annanem diğer evlatlarının yanında sırayla durdu bazen kendi evinde bakıldı yani aslında biraz vicdan meselesi bahanelere siiginmayi sevmiyorum bakmak istemezsen bakmazsın bu kadar o onu yedi bunu yaptılar falan işin bahanesi benceAma sizin babanız sözkonusu, sizin evinizin direği. Ninenin çocukları, gelini ve damadı var zaten. Kendi çocukları yetişkinler ve sağlıklılar. Konu sahibinin düzenini bozması abes. Allah rahmet eylesin bu arada.
Senin niye bu kadar zoruna gidiyor kaynanın (nenenin) bir isin ucundan tutmasını demek isine öyle geliyor oğlunun neyine muhtaçki hem evine alsın hem maaşini yedirsin hem hizmet etsin egerki aklınızda bir şuphe varsa tehditle oluyor alın yanınızaYa şimdi hakaret edeceğim YA ZAYEN EV NENEMİN SİZ NERENİZLE OKUYORSUNUZ. YENGEM EVİ OLMASİNA RAGMEN NENEMIN YANINDA YATIP KALKIYOR . NENEM SABAH YENGEMIN KAHVALTISINI HAZIRLIYOR , EVİ TEMIZLIYOR, CAMASIRLARI YIKIYOR HER SEYI NENEM YAPIYOR . YENGEM HEM CALISIP HEM NENEME HİZMET ETMİYOR .YARABBI CILDIRCAM
Dayiniz neneyle yasamayi kendisimi istedi nenemi istedi?Dayımın evinde yaşamadı ki dayım nenemin evinde yaşadı.
amaan küçücük evde ne huzurlari kalırdı ne onca is bitirip gelince kumanda ellerinde uzanabilirlerdiBu nene hayvan bakan kızının yanında olsaydı kızı evine çıkınca bir tencere yemeği yapılı olurdu genelde yaşlı neneler yardımcı olmayı severler ama gelinlerine genellikle
O kadar çok kendinizle çelişiyorsunuz ki. Kadının hasta yaşlı ve neredeyse yürümekten aciz olduğunu söylediniz şimdi de bunları yazıyorsunuz. Daha gençken yapmış olabilir ve bir evde birlikte yaşanıyorsa yapılacak tabii ki. Bu kadar mükemmel hizmetkar bir insanla neden siz kalmayı tercih etmediniz mesela? Ne olursa olsun insan yükü zordur. Aynı evde bir arada kalmak her baba yiğidin harcı değildir. Bir yorumunuzda küçükken size de emeğinin geçtiğini yazmışsınız eminim siz onunla kalsaydınız çok daha fazlasını yapardı. Şu an dayınızla birlikte oturuyor ve hem maddi desteği hem de iş yardımını onlara sunacak mecburen. Bu durumda dayımlar parasını yiyor diyemezsiniz. Benim dedem ve babaanneme de annem baktı o kadar çocuğu olmasına rağmen. Sadece dedemin emekliliği vardı babaannem de bi kısmını eve harcar bir kısmıyla canının istediğini yapardı. Yalnız bir de arsa yerleri vardı zamanından kalma.12 küsür yıl annem baktı haliyle babamın hiçbir kardeşi o yerden hak talep etmedi ve hepsi imza vererek arsayı babama verdiler. Bunu annem ya da babam talep etmedi çünkü annem hep vicdanen baktım hiç zoruma gitmedi sadece yılda 1 ay başkası da baksaydı belki biraz nefeslenirdim hasta bakmak zor der. Ancak mantıken de bu kararın alınması gerekiyordu. Dedemin vefatından sonra babaannem rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı dönemler oldu ve o zamanlar kalan babamın kardeşleri oldu hastanede. Kimse arsayı sizin üzerinize yaptık burada da siz kalacaksınız demedi. Çünkü o zaten yıllardır aynı evde bakılmalarının karşılığıydı onlar için. Sapla samanı karıştırmamak gerek.Ya şimdi hakaret edeceğim YA ZAYEN EV NENEMİN SİZ NERENİZLE OKUYORSUNUZ. YENGEM EVİ OLMASİNA RAGMEN NENEMIN YANINDA YATIP KALKIYOR . NENEM SABAH YENGEMIN KAHVALTISINI HAZIRLIYOR , EVİ TEMIZLIYOR, CAMASIRLARI YIKIYOR HER SEYI NENEM YAPIYOR . YENGEM HEM CALISIP HEM NENEME HİZMET ETMİYOR .YARABBI CILDIRCAM
Doğru valla benim kvm de bu konularda iyidir bize geldiğinde kalkar yemek de yapar temizlik de yapar, kalktığımızda kahvaltı hazır olur bazen yük olmaz asla ama 3 günden fazla beraber kalsak benim ruhum daralıyorO kadar çok kendinizle çelişiyorsunuz ki. Kadının hasta yaşlı ve neredeyse yürümekten aciz olduğunu söylediniz şimdi de bunları yazıyorsunuz. Daha gençken yapmış olabilir ve bir evde birlikte yaşanıyorsa yapılacak tabii ki. Bu kadar mükemmel hizmetkar bir insanla neden siz kalmayı tercih etmediniz mesela? Ne olursa olsun insan yükü zordur. Aynı evde bir arada kalmak her baba yiğidin harcı değildir. Bir yorumunuzda küçükken size de emeğinin geçtiğini yazmışsınız eminim siz onunla kalsaydınız çok daha fazlasını yapardı. Şu an dayınızla birlikte oturuyor ve hem maddi desteği hem de iş yardımını onlara sunacak mecburen. Bu durumda dayımlar parasını yiyor diyemezsiniz. Benim dedem ve babaanneme de annem baktı o kadar çocuğu olmasına rağmen. Sadece dedemin emekliliği vardı babaannem de bi kısmını eve harcar bir kısmıyla canının istediğini yapardı. Yalnız bir de arsa yerleri vardı zamanından kalma.12 küsür yıl annem baktı haliyle babamın hiçbir kardeşi o yerden hak talep etmedi ve hepsi imza vererek arsayı babama verdiler. Bunu annem ya da babam talep etmedi çünkü annem hep vicdanen baktım hiç zoruma gitmedi sadece yılda 1 ay başkası da baksaydı belki biraz nefeslenirdim hasta bakmak zor der. Ancak mantıken de bu kararın alınması gerekiyordu. Dedemin vefatından sonra babaannem rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı dönemler oldu ve o zamanlar kalan babamın kardeşleri oldu hastanede. Kimse arsayı sizin üzerinize yaptık burada da siz kalacaksınız demedi. Çünkü o zaten yıllardır aynı evde bakılmalarının karşılığıydı onlar için. Sapla samanı karıştırmamak gerek.
Bekara karı boşamak kolay. Elin kızı için rahatça konuşuyor.Çocuğunuz var mı? Benimkinin sınav senesinde ben izin vermem şahsen.
YaniOtur sınavına çalış, çocukları düşünsün kimin bakacağını
Linçleneceğim ama ablacım başka konularda kaynana görümce konuşan ve senin yaşında çocuğu olmayan rahat kadınlarla saçma sapan bir ağız dalaşına girmişsin. Onlar rahat, boşver onları. Bak Cherry iyi bir mühendis, kariyerinde başarılı olan çevresinde başarılı insanlar olan, gerçekten üniversite sınavı koşullarını bilen insanları dinle. 40'ına gelince sen de konuşursun gelin görümce.
NeBekara karı boşamak kolay. Elin kızı için rahatça konuşuyor.
Dayımın evinde yaşamadı ki dayım nenemin evinde yaşadı.
Kadının belki emeklisi bile yoktur hadi diyelim var max getirisi 12 falandır hayır dert buysa kendileri baksalarmış ninelerine çokta zor değil yaYengen 2 tane ev almış neden anneannenle yaşadılar peki?
Parasını yedi dediğiniz emekli maaşı mı?
Bunlar babanızın cümleleri mi?
Siz bu yaşta o onun parasını yedi muhabbetini neden biliyorsunuz yahu. Sanki nene de milyoner…
Allah aşkına hanımefendi sınava çalışan insanın kk’de ne işi Var yarım saat bile kayipsa burada konu açıp insanlarla polemiğe girmesin eğilsin önüne dersini çalışsın 19 yaşında açtığı konuya bakın ninemin parasını yediler de sınavım varda sinav taaa kaç ay sonra zaten okula da gitmiyor mezuna kalmış abartmayın lütfen rica ediyorum yaaaSınava hazırlanıyorsun. Bak ben çeşitli nedenlerle sınava doğru dürüst çalışmadım. Yıl kaybettim ve o kadar pişmanım ki. Diğer kadınlar ilişkiler bazında bakmış. Bak bir arkadaşım yarım saat yemek yemek vakit kaybettiriyor diyordu. Öyle bir çalışmak, anlıyor musun? Ne iki haftası, senin kaybedecek 2 günün bile yok.