• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nelerden vazgeçemediğimiz için kiloluyuz?

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
arkadaşlar sürekli kilolarımızdan şikayetçiyiz de
acaba nelerden vazgeçemiyoruz da çok kilo alıyoruz ve zayıflayamıyoruz?

mesela ben
zeytinden eyvahedigeldismile
çukulatadan mafoldumben
kızartmadan :kedi:
ve ekmekten vazgeçemiyorum
ve beni en çok ekmek ve zeytin kilo aldırıyor
üstelik de akşam geç saat bile olsa çikolata yiyorummafoldumben

çok güzel bir konu açmışsın gülbeşeker.
teşekkürler.

dmek seninde sorunun var kilolarınla benim gibi.
esasında benim boyuma göre kilom iyi ama kilomu bir türlü koruyamıyorum özelliklede kışın.

neyse gelelim cevaba.en çok çikolatalı gofret herhalde.
birde sevdiğim yemek olmazsa doymuyorum :((

çok güzel bir konu açmışsın gülbeşeker.
teşekkürler.

dmek seninde sorunun var kilolarınla benim gibi.
esasında benim boyuma göre kilom iyi ama kilomu bir türlü koruyamıyorum özelliklede kışın.

neyse gelelim cevaba.en çok çikolatalı gofret herhalde.
birde sevdiğim yemek olmazsa doymuyorum :((

teşekkür ederim canım
evet bende kilolu bir hatunum
156 boyunda 79 kilodayım
kilodan daha ziyade göbek ve midemden şikayetciyim

Benimde boyum 1,65 kilomsa 57 ama göbek problemim var su içsem hemen çıkıyor.ıki de doğum yaptım ama kışın bir kaç kğ alıyorum yazın veriyorum. Bende Ekmek ve tatlıyı kesemiyorum.

cıkolata abur cubur sevmem fazla ekmek yeme alıskanlıgımda yok.. öyle gıdıp gelıp atıştırma huyumda yok ama nıye kıloluyum ve almaya devam edıyom bılmıyom

çikolata ve baklava :( uyuşturucu bağımlısı nasıl olur öle seviyorum işte kendimi kaybediyorum yerken

Ben yazın diyet yaptım ama gıdım zayıflamadım artık bıraktım ve sebeplerim; puf puff çokomalden bir seferde paketin içinde sanırsam 9 tane var ve ben bi oturuşta 6-7 paket yediğimi bilirim. Rodeodan,balmonddan,10lu halley paketinden:sinifsinif: bi akşamda küçük(metro,albeni falan) toplam 20 paket çikolata yediğim için kiloyu geçtim yüzüm gözüm delik deşik oldu.:gitme::gitme::gitme: İskender hhh bide en önemlisi kaymak(sütün üstündeki yağ topluluğu:) ekmek bana bana yiyorummmmmmm yanındada ceviz ve bi kase balmafoldumben yanında tereyağlı kaşarlı tost bide zeytinnn.
Bunlar en çokkk ama çok sevdiklerim yazarken bile yiyesim geldiiiiii. Ama hazirana düğünüm var artık çıtı pıtı bir gelin olmam lazım:gitme::gitme::gitme:
Artık bunlardan vazcaymak üzereyim buradada okuyunca tosun gibi yediğimiakannehir Ne kötü bu iştah yaww:( Tövbe tövbe.

Ben yazın diyet yaptım ama gıdım zayıflamadım artık bıraktım ve sebeplerim; puf puff çokomalden bir seferde paketin içinde sanırsam 9 tane var ve ben bi oturuşta 6-7 paket yediğimi bilirim. Rodeodan,balmonddan,10lu halley paketinden:sinifsinif: bi akşamda küçük(metro,albeni falan) toplam 20 paket çikolata yediğim için kiloyu geçtim yüzüm gözüm delik deşik oldu.:gitme::gitme::gitme: İskender hhh bide en önemlisi kaymak(sütün üstündeki yağ topluluğu:) ekmek bana bana yiyorummmmmmm yanındada ceviz ve bi kase balmafoldumben yanında tereyağlı kaşarlı tost bide zeytinnn.
Bunlar en çokkk ama çok sevdiklerim yazarken bile yiyesim geldiiiiii. Ama hazirana düğünüm var artık çıtı pıtı bir gelin olmam lazım:gitme::gitme::gitme:
Artık bunlardan vazcaymak üzereyim buradada okuyunca tosun gibi yediğimiakannehir Ne kötü bu iştah yaww:( Tövbe tövbe.

bacım sorması ayıp bunları yedikten sonra kaç kilosun pekişimdi sen
amaaaan ben okurken yoruldum ve doydum bu ne?
ben bunun yarısını yeseydim fil gibi olurdum...

çikolata

makarna

burger king

alkol, kola , meyve suları

tatlılar

bacım sorması ayıp bunları yedikten sonra kaç kilosun pekişimdi sen
amaaaan ben okurken yoruldum ve doydum bu ne?
ben bunun yarısını yeseydim fil gibi olurdum...
Canım hiç sorma:(( Ben 46 kiloyla nişanlandım 65 falanım sanırsam :(:(:( Evet çok yiyorum ay utanıyorum iştahımdan cildimde bozuldu hep abur cuburdan:( Yazın çok rejim yaptım yaramayınca koyverdim gitti gene:( Yalnız artık bi kaç gündür dikkat ediyorum.

Back
X