- 8 Haziran 2011
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi Sessizlikk
Benimde bir derdim var kızlar ama gerçekten dertmi yoksa benmi dert ediyorum bilemiyorum ve sizlerle paylaşıp akıl almaya geldim
Yaklaşık 6 aydır süren bir ilişkim var. Benim regl dönemlerim hariç herşey çok güzel gider normalde. Regl dönemlerimde genellikle çok fazla hassas alıngan duygusal anlıyacağınız çekilmez biri oluyorum
Erkek arkadaşım biraz ilgilenmesin benimle hemen sıkıldın dimi vs.. demeye başlıyorum ki buda hiç bir erkeğin hoşuna gitmez biliyorum :/ Erkek arkadaşım bulunduğum ilçede devlet memuru 31 yaşında ben 25 yaşındayım..Bende bir sektörde sekreterlik yapıyorum.Neyse dün akşam ki olayı anlatıcam..Akşam iş çıkışı çarşıda işi olduğundan çarşıya inip benide aldı.Yanında arkadaşıda vardı. Arabadan inip işini halletti döndüler..Evlerine geldik.Ev arkadaşıda evdeydi (ki) genelde de evde olur bu bana rahatsızlık vermez. Ev arkadaşıylada benim arkadaşım çıkmaya başladılar. İş çıkışı arkadaşımda geldi erkek arkadaşının yanına. Bir yemek faslı başladı yemeği hazırla ye kaldır 1 saat onunla vakit kaybetmiş olduk. Neyse oturduk sevgilimin ev arkadaşı ehliyet sınavına giricek arada ders çalışıyo. Akşamda pcden soruları çözmeye başladılar ama eğlence haline getirerek soruyu ortaya atıyolar cevap veriyoruz falan erkek arkadaşım bi yandan elimi tutuyo ama aklı orda orayla daha çok ilgileniyo. Bende sıkıldım dedim. Neden hayatım yaa kimse sıkılmıyo bi sen sıkılıyosun nedense dedi. İlgilenmiyosun benimle dedim, benmi ilgilenmiyorum tamam hayatım dedi sinirli bir şekilde..Neyse Tv'ye bakıyolar bi yandan falan arada elimi tutuyo elini omzuma atıyo ama bana yapmacıkmış gibi geliyo (sanırım buda kuruntu yapmamdan dolayı) Ev arkadaşıyla sevgilisi diğer odaya geçtiler özel konuşmak için bizde içerdeyiz eli omzumda bende göğsüne koydum kafamı tvye bakıyoruz..Hiç samimi değilsin sanki zoraki sarılıyosun ilgilenmiyo demiyim diye yapıyosun dimi dedim..Dişlerini sıktı off valla sen iice paranoyak oldun dedi..Uzaklaştım ondan masaya yöneldim sen çık kolumun altından sonrada ilgilenmiyosun benimle de dedi. Hadi beni eve bırak dedim arkadaşıma seslendim sende gidiyomusun ben gidiyorum eve dedim geliyorum bende dedi..Sevgilimde kızdı neden böyle bişi yaptın ki şimdi bence yaptığın yanlış rahatsız ediyosun belki özel bişi konuşuyolar giderse gider zaten sevgilisi bırakır onu evine dedi.Döndüm sinirli bi tavırla herşeyi sendenmi öğrencem ben yaa dedim.Acayip bozuldu.Kalktık gidicez gönlünü almak istedim odasına çektim sarıldım bırak falan diyo yaa tamam özür dilerim dedim sende sarıl lütfen dedim yapmak istemediğim yaptırma bana zorla şuan sarılmak istemiyorum dedi.Neyse çıktık ilk önce senimi bırakıyım hayatım xxx'imi dedi (yani arkadaşımı) bende onu bırak dedim..Arkadaşı evine bıraktık. Benide bıraktı eve..Yatağıma yatınca msj attım ii geceler hayatım diye..Oda ii geceler hayatım yazdı.Sonra illa kaşıncam ya beni bir süre görme sen tamam dedim.Peki bakalım yazdı..Nasıl yani kabul ediyomusun dedim.İyimisin sen ya yazdı..İnsan bi neden der sorar hemen peki diyosun dedim..Araya özlem girsin ve bazı şeyler düzelsin diye demiş olabileceğini düşündüm dedi.Düzelsin derken kötümü ki dedim..Son zamanlarda çokta iyi olduğu söylenemez dedi..Sıkıldın dimi benden dedim sıkıyosun desem benim sıkılmamdan çok dedi..Tamam sıkmıcam normal olucam artık dedim..Tamam sıkmazsan gerisi kolay yazdı..Anlaştık ama hala soğuksun aşkım lütfen sende soğuk davranma artık bak uyucam huzursuz yatmak istemiyorum dedim..Tamam aşkım sana ii uykular dedi... Benim senin üstüne geliyo olmam bazen ilgisiz davrandığını düşünmemden kaynaklanıyo dedim çokmu bişi istiyorum ki biraz ilgi istiyorum sevgilimden yazdım ii uykular dedim sevgilim bende yazdı..Sonra ''bişi daha sorabilirmiyim öle yatıyım dedim.. Sor hayatım dedi.. Sanki ben seni hiç aramasam sormasam msj atmasam beni hiç hatırlamıcakmışsın ve benden uzaklaşakmışsın gibi hissediyorum yanlışmı hissediyorum dedim evet yanlış düşünüyosun dedi... Peki tamam hayatım dedim..Uyu hayatım hadi sen dedi ve msjlaşma sona erdi..Sabahta msj attım günaydın aşkım diye oda günaydın aşkım dedi.. Çokkk uzun uzadıya oldu ama bunuda kestirmeden anlatamazdım :/ Birde şu var biz hemen hemen haftanın her günü görüşüyoruz..Bazen yakınıyo birbirimizsiz bişiler yapmıyoruz arkadaşlarımla görüşemiyorum kızlı erkekli oturmamı istemiyosun ben olmazsam görüşemessin diyosun (ki bütün arkadaş ortamınıda tanırım hiç biride yanlış insanlar değiller) sende görüşmüyosun sosyal hayatımız sıfıra indi ben iş çıkışında spora gidiyorum onun dışında hep seninleyim bunları söylemek istemiyorum çünkü hemen sıkıldınmı benden soğudunmu diyosun diye muhabbetler geçmişti aramızda..Dozunu kaçırıyomuşum bana kalsa evime bile uğramıcakmışım 4 saat herşeyi yaşamak yerine 2 saat görüşüp o 2 saate sığdıramadıklarımızı ertesi güne bırakmanın heyecanıyla buluşmalıymışız falan filan... Kızlar sizce erkek arkadaşım benden soğumuş ve sıkılmış olabilirmi dün gece ki msjlaşmamıza bakaraktan :/ Ne yapmamı önerirsiniz lütfen bana akıl verin yoksa kafayı yicem :2::2::2::2:
Yaklaşık 6 aydır süren bir ilişkim var. Benim regl dönemlerim hariç herşey çok güzel gider normalde. Regl dönemlerimde genellikle çok fazla hassas alıngan duygusal anlıyacağınız çekilmez biri oluyorum
Erkek arkadaşım biraz ilgilenmesin benimle hemen sıkıldın dimi vs.. demeye başlıyorum ki buda hiç bir erkeğin hoşuna gitmez biliyorum :/ Erkek arkadaşım bulunduğum ilçede devlet memuru 31 yaşında ben 25 yaşındayım..Bende bir sektörde sekreterlik yapıyorum.Neyse dün akşam ki olayı anlatıcam..Akşam iş çıkışı çarşıda işi olduğundan çarşıya inip benide aldı.Yanında arkadaşıda vardı. Arabadan inip işini halletti döndüler..Evlerine geldik.Ev arkadaşıda evdeydi (ki) genelde de evde olur bu bana rahatsızlık vermez. Ev arkadaşıylada benim arkadaşım çıkmaya başladılar. İş çıkışı arkadaşımda geldi erkek arkadaşının yanına. Bir yemek faslı başladı yemeği hazırla ye kaldır 1 saat onunla vakit kaybetmiş olduk. Neyse oturduk sevgilimin ev arkadaşı ehliyet sınavına giricek arada ders çalışıyo. Akşamda pcden soruları çözmeye başladılar ama eğlence haline getirerek soruyu ortaya atıyolar cevap veriyoruz falan erkek arkadaşım bi yandan elimi tutuyo ama aklı orda orayla daha çok ilgileniyo. Bende sıkıldım dedim. Neden hayatım yaa kimse sıkılmıyo bi sen sıkılıyosun nedense dedi. İlgilenmiyosun benimle dedim, benmi ilgilenmiyorum tamam hayatım dedi sinirli bir şekilde..Neyse Tv'ye bakıyolar bi yandan falan arada elimi tutuyo elini omzuma atıyo ama bana yapmacıkmış gibi geliyo (sanırım buda kuruntu yapmamdan dolayı) Ev arkadaşıyla sevgilisi diğer odaya geçtiler özel konuşmak için bizde içerdeyiz eli omzumda bende göğsüne koydum kafamı tvye bakıyoruz..Hiç samimi değilsin sanki zoraki sarılıyosun ilgilenmiyo demiyim diye yapıyosun dimi dedim..Dişlerini sıktı off valla sen iice paranoyak oldun dedi..Uzaklaştım ondan masaya yöneldim sen çık kolumun altından sonrada ilgilenmiyosun benimle de dedi. Hadi beni eve bırak dedim arkadaşıma seslendim sende gidiyomusun ben gidiyorum eve dedim geliyorum bende dedi..Sevgilimde kızdı neden böyle bişi yaptın ki şimdi bence yaptığın yanlış rahatsız ediyosun belki özel bişi konuşuyolar giderse gider zaten sevgilisi bırakır onu evine dedi.Döndüm sinirli bi tavırla herşeyi sendenmi öğrencem ben yaa dedim.Acayip bozuldu.Kalktık gidicez gönlünü almak istedim odasına çektim sarıldım bırak falan diyo yaa tamam özür dilerim dedim sende sarıl lütfen dedim yapmak istemediğim yaptırma bana zorla şuan sarılmak istemiyorum dedi.Neyse çıktık ilk önce senimi bırakıyım hayatım xxx'imi dedi (yani arkadaşımı) bende onu bırak dedim..Arkadaşı evine bıraktık. Benide bıraktı eve..Yatağıma yatınca msj attım ii geceler hayatım diye..Oda ii geceler hayatım yazdı.Sonra illa kaşıncam ya beni bir süre görme sen tamam dedim.Peki bakalım yazdı..Nasıl yani kabul ediyomusun dedim.İyimisin sen ya yazdı..İnsan bi neden der sorar hemen peki diyosun dedim..Araya özlem girsin ve bazı şeyler düzelsin diye demiş olabileceğini düşündüm dedi.Düzelsin derken kötümü ki dedim..Son zamanlarda çokta iyi olduğu söylenemez dedi..Sıkıldın dimi benden