Neler Oluyor Bize :(

Sessizlikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
13
0
Benimde bir derdim var kızlar ama gerçekten dertmi yoksa benmi dert ediyorum bilemiyorum ve sizlerle paylaşıp akıl almaya geldim

Yaklaşık 6 aydır süren bir ilişkim var. Benim regl dönemlerim hariç herşey çok güzel gider normalde. Regl dönemlerimde genellikle çok fazla hassas alıngan duygusal anlıyacağınız çekilmez biri oluyorum
Erkek arkadaşım biraz ilgilenmesin benimle hemen sıkıldın dimi vs.. demeye başlıyorum ki buda hiç bir erkeğin hoşuna gitmez biliyorum :/ Erkek arkadaşım bulunduğum ilçede devlet memuru 31 yaşında ben 25 yaşındayım..Bende bir sektörde sekreterlik yapıyorum.Neyse dün akşam ki olayı anlatıcam..Akşam iş çıkışı çarşıda işi olduğundan çarşıya inip benide aldı.Yanında arkadaşıda vardı. Arabadan inip işini halletti döndüler..Evlerine geldik.Ev arkadaşıda evdeydi (ki) genelde de evde olur bu bana rahatsızlık vermez. Ev arkadaşıylada benim arkadaşım çıkmaya başladılar. İş çıkışı arkadaşımda geldi erkek arkadaşının yanına. Bir yemek faslı başladı yemeği hazırla ye kaldır 1 saat onunla vakit kaybetmiş olduk. Neyse oturduk sevgilimin ev arkadaşı ehliyet sınavına giricek arada ders çalışıyo. Akşamda pcden soruları çözmeye başladılar ama eğlence haline getirerek soruyu ortaya atıyolar cevap veriyoruz falan erkek arkadaşım bi yandan elimi tutuyo ama aklı orda orayla daha çok ilgileniyo. Bende sıkıldım dedim. Neden hayatım yaa kimse sıkılmıyo bi sen sıkılıyosun nedense dedi. İlgilenmiyosun benimle dedim, benmi ilgilenmiyorum tamam hayatım dedi sinirli bir şekilde..Neyse Tv'ye bakıyolar bi yandan falan arada elimi tutuyo elini omzuma atıyo ama bana yapmacıkmış gibi geliyo (sanırım buda kuruntu yapmamdan dolayı) Ev arkadaşıyla sevgilisi diğer odaya geçtiler özel konuşmak için bizde içerdeyiz eli omzumda bende göğsüne koydum kafamı tvye bakıyoruz..Hiç samimi değilsin sanki zoraki sarılıyosun ilgilenmiyo demiyim diye yapıyosun dimi dedim..Dişlerini sıktı off valla sen iice paranoyak oldun dedi..Uzaklaştım ondan masaya yöneldim sen çık kolumun altından sonrada ilgilenmiyosun benimle de dedi. Hadi beni eve bırak dedim arkadaşıma seslendim sende gidiyomusun ben gidiyorum eve dedim geliyorum bende dedi..Sevgilimde kızdı neden böyle bişi yaptın ki şimdi bence yaptığın yanlış rahatsız ediyosun belki özel bişi konuşuyolar giderse gider zaten sevgilisi bırakır onu evine dedi.Döndüm sinirli bi tavırla herşeyi sendenmi öğrencem ben yaa dedim.Acayip bozuldu.Kalktık gidicez gönlünü almak istedim odasına çektim sarıldım bırak falan diyo yaa tamam özür dilerim dedim sende sarıl lütfen dedim yapmak istemediğim yaptırma bana zorla şuan sarılmak istemiyorum dedi.Neyse çıktık ilk önce senimi bırakıyım hayatım xxx'imi dedi (yani arkadaşımı) bende onu bırak dedim..Arkadaşı evine bıraktık. Benide bıraktı eve..Yatağıma yatınca msj attım ii geceler hayatım diye..Oda ii geceler hayatım yazdı.Sonra illa kaşıncam ya beni bir süre görme sen tamam dedim.Peki bakalım yazdı..Nasıl yani kabul ediyomusun dedim.İyimisin sen ya yazdı..İnsan bi neden der sorar hemen peki diyosun dedim..Araya özlem girsin ve bazı şeyler düzelsin diye demiş olabileceğini düşündüm dedi.Düzelsin derken kötümü ki dedim..Son zamanlarda çokta iyi olduğu söylenemez dedi..Sıkıldın dimi benden dedim sıkıyosun desem benim sıkılmamdan çok dedi..Tamam sıkmıcam normal olucam artık dedim..Tamam sıkmazsan gerisi kolay yazdı..Anlaştık ama hala soğuksun aşkım lütfen sende soğuk davranma artık bak uyucam huzursuz yatmak istemiyorum dedim..Tamam aşkım sana ii uykular dedi... Benim senin üstüne geliyo olmam bazen ilgisiz davrandığını düşünmemden kaynaklanıyo dedim çokmu bişi istiyorum ki biraz ilgi istiyorum sevgilimden yazdım ii uykular dedim sevgilim bende yazdı..Sonra ''bişi daha sorabilirmiyim öle yatıyım dedim.. Sor hayatım dedi.. Sanki ben seni hiç aramasam sormasam msj atmasam beni hiç hatırlamıcakmışsın ve benden uzaklaşakmışsın gibi hissediyorum yanlışmı hissediyorum dedim evet yanlış düşünüyosun dedi... Peki tamam hayatım dedim..Uyu hayatım hadi sen dedi ve msjlaşma sona erdi..Sabahta msj attım günaydın aşkım diye oda günaydın aşkım dedi.. Çokkk uzun uzadıya oldu ama bunuda kestirmeden anlatamazdım :/ Birde şu var biz hemen hemen haftanın her günü görüşüyoruz..Bazen yakınıyo birbirimizsiz bişiler yapmıyoruz arkadaşlarımla görüşemiyorum kızlı erkekli oturmamı istemiyosun ben olmazsam görüşemessin diyosun (ki bütün arkadaş ortamınıda tanırım hiç biride yanlış insanlar değiller) sende görüşmüyosun sosyal hayatımız sıfıra indi ben iş çıkışında spora gidiyorum onun dışında hep seninleyim bunları söylemek istemiyorum çünkü hemen sıkıldınmı benden soğudunmu diyosun diye muhabbetler geçmişti aramızda..Dozunu kaçırıyomuşum bana kalsa evime bile uğramıcakmışım 4 saat herşeyi yaşamak yerine 2 saat görüşüp o 2 saate sığdıramadıklarımızı ertesi güne bırakmanın heyecanıyla buluşmalıymışız falan filan... Kızlar sizce erkek arkadaşım benden soğumuş ve sıkılmış olabilirmi dün gece ki msjlaşmamıza bakaraktan :/ Ne yapmamı önerirsiniz lütfen bana akıl verin yoksa kafayı yicem :2::2::2::2:

Kusura bakma ama Allah sevgiline sabir versin demek istiyorum.. Cok fazla boguyosun yapma bunu bence : )

Ahhhh ahhh okurken ben sıkıldımm yaw....:)

Yalnış anlama ama biri sana sürekli sıkıldın mı ,soğudun mu benden ay yok sen kesin sıkıldın benden

evet sıkıldın biliyorum deseeeeee.....! sende artık bi dur dersin demiii bıkarsın...

Erkek arkadaşın sıkılmış....! Bu kadar dipdibe olmanızdan ona sürekli aynı şeyleri söylemenden sıkılmış..!

Dışardan bi gözle olaya bakınca sana çok kolay tavsiye verebilirim.....

Sürekli arama,,Buluşcanız bi gün bi sebebten buluşmayı iptal et! Seni özlesin ...

Yaşınızda hiç küçük değilki her yaştamı bayanlar böyle anlamadım :S

Bende farkındayım aslında fazla üstüne gidip fazla sıktığımın ama garip olanda buna engel olamayışım Bazen yapıyorum uzaklaşıyorum aramıyorum msj atmıyorum ozaman daha çok kıymete biniyorum farkındayım ama işte ya çok fazla soğuk duruyorum yada dibine giriyorum orta yolu bi türlü bulamadım gitti:18:

Abartısız bende senin gibiyim 21 yaşındayım sen 25 yaşındasın daha olgun olman lazım:)

Bende çok bunaltırım bazen , bazende çok soğuk davranırım ama benim sevgilim uzakta olduğu için böyle oluyo..Ve o beni çekebiliyo hertürlü çünkü onunda yaşı benle aynı

Ama 31 yaşında bi adam bu kadar sıkılmaya gelemez..

Evet kendiside diyo zaten ben 31 yaşına gelmişim neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmicekmiyim herşeyime kısıtlama getirmeye çalışıyosun ben yamuk bi adam olsam zaten yaparım yapıcağımı diyo ki hakikaten ne nete takılır doğru düzgün nede telefonuyla işi olur oturayımda onla bunla msjlaşıp onu bunu arıyım gibi :44:

off okurken daraldım...

yahu arkadaşım adam senden sıkılsa,seni istemese,seni sevmese zaten zorla 1 dakika bile yanında tutamazsın...

derdin ne ki anlamadım vallahi...

koskoca insanlarsınız işin cılkını çıkarmayın allah aşkına...

akışına bırakın aşkınızı yaşayın...

yok arkadaşlarıyla görüştürmemeler,yok çocukça trip atmalar...

kendinize güvenmiyormusunuz siz???

Kendime güveniyorum tabi ki...Sorun bu değil. Onu kaybetmek istemiyorum ama kaybetmek istemediğim için yaptıklarım sanırım sonunda kaybetmeme sebep olucak

Canım sevgilin seni seviyor ama böyle devam ederse sevmeye devam eder mi bilemiyorum. Çok üzerine gidiyorsun ve zaten sen bunun farkındasın.

Ne yapacağına gelirsek, bence her gün buluşmaktan vazgeçin. Senin dünyan sadece o değil ki. Ailen var, arkadaşların var. Hiçbir şey yapmak istemiyorsan onunla görüşmek yerine DVD koy izle. O zaman ertesi gün birbirinizi özlemiş olursunuz, görme isteği olur.

Böylece birbirinizden sıkılmak yerine, ilişkinizi güçlendirirsiniz. Kısacası sen soru sormaktan vazgeç ve biraz başkalarına zaman ayırın. Yoksa gerçekten sıkılma noktasına gelebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın...

Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için.. Bakalım bugün nasıl olucak benimle konuşmaları çünkü dün akşamdan sonra benden gerçekten soğudumu acaba diye kendi kendimi kemirmeye başladım hiç bişi sormıcam sadece tavırlarına bakıcam ve bu akşam görüşmicem ..

Son düzenleme:
Kendime güveniyorum tabi ki...Sorun bu değil. Onu kaybetmek istemiyorum ama kaybetmek istemediğim için yaptıklarım sanırım sonunda kaybetmeme sebep olucak

neden kaybedeceksin ki...adam başkasını sever diye mi korkuyorsun???

güvensizlikle alakası yok demişsin ama tamamen güvenle alakalı bence bu durum...

ya kendine yeterince güvenmiyorsun başkasına gönül verir diye korkuyorsun (ki kız arkadaşlarıyla erkek arkadaşlarıyla görüşmemenizden,sürekli beni seviyormusun diye sorgulamanızdan bunu anlıyorum) ya da sevgiline yeterince güvenmiyorsun (yanlış birkaç davranışı olmuş olmalı)

yoksa neden onu kaybetme korkusu yaşayasın ki...Anlayamıyorum

Bu devirde böylesi zor bulunur diye düşündüğümden kaybetmek istemiyorum yoksa çevremde beni beğenen okadar erkek var ki...Bunu söylemek istemezdim ama öyle çirkin değilim Allah'a şükür o açıdan güvensizliğim yok kendime..Bu zamana kadar hiç bir yanlışını yakalamadım öyle bi insan değil..Kızlı erkekli mevzusuda şundan kaynaklanıyo iş yerlerinde çalışan bir kız var hiç elektrik alamadım o kızdan başından beri sevgilime karşıda kanka falan der ama ben hoşlanmıyorum bi kere patavatsız bi laf etmişti ucuda bana dokunmuştu o ortamda o kızda olduğu için bensiz gidip orda bulunmasını istemiyorum...Benim ki tamamen kıskançlık acayip kıskanıyorum onu

canım kusura bakma ama yaptığın bana çocukca geldi yasına göre daha olgun davranabilirdin. empati kurup kendini erkek arkadasının yerine koysan belki daha iyi anlayabilirsin. sürekli biri sana sen benimle ilgilenmiyorsun,soğudun benden dimi dese sizin tepkinizi merak ederim açıkcası. kendimi koyuyorum da ben çıldırırdım sanırım. erkek arkadasınız çok sabırlı ve çok anlayıslı kıymetini bilin. baska bir işle ugrasırken bile sizinle ilgilenmeye çalısıyor daha ne yapsın bir çok insan bunu yapmaz bile. bence siz bu empati fikrini biraz düşünün sevgiler

Mesela siz demişsiniz ki ''başka bi işle uğraşırken bile sizinle ilgileniyo'' işte ben burda benimle ilgilenmesi gerekirken başka bişilerle meşgul oluyo diye düşünüyorum nedense Zaten topu topu 2-3 saat görüşüyoruz eve bırakıyo beni bu yüzdende o süreç içersinde hep benimle ilgilensin istiyorum ama bencillik yapıyorum sanırım

evet dediğiniz gibi bencillik oluyor bu. ki anladıgım kadarıyla her gün görüşüyorsunuz. sizin ve erkek arkadasınızın da özel hayatları var hergün 2-3 saatini size ayırmak zorunda değil aslında ya da siz ona . bu fedakarlıktır. bence siz ona teşekkür bile borçlusunuz bu konuda ama bence, tabi siz daha iyi bilirsiniz, her gün görüşmeseniz daha iyi olur. gerçekten hergün görüşmek bazı şeyleri yıpratır diye düşünüyorum ben.

Belkide yıpratıyo ben kabullenmek istemiyorum :/ 24 saat yanında olsam sıkılmam sanki dünyamın merkezi oymuş gibi davranıyorum çok büyük hata bu yaptığım farkındayım o daha olgun düşünüyo biz evli değiliz sevgiliyiz bazı şeylerin dozunu ayarlaman lazım herşeyi yaşayıp evliliğe bişi bırakmıyoruz evlenmek istemez ki böle bi ilişki yaşayan insan diyo.. (ki zaten yaşı 31 bile olsa biraz daha zaman var evlenmem için diyenlerden ama ciddiyiz sadece evlilik için zaman belirlemedik okadar )

arkadaşım sen neyapıyorsun ben sevgilime böyle yapayım çekemez valla bana yapsın bende çekmem 25 yaşında bi bayansınız neden daha olgun olmayı tercih etmiyorsunuz siz adamı deli edersiniz valla böyle herşeyi sorun yaparsanız o zaman bizlerin hiç derdi yok ayrıca hiç sevgiliniz sizden soğumuş gibi bi durum görmedim herşeyi siz yaratıyorsunuz böyle şeyleri dert yapmayın halbuki burda her gün neler neler okuyorum ne dertleri olan var halinize şükür edin bence eğer böyle yapmaya devam ederseniz sevgiliniz kaçar öncellikle şu kuruntularınızdan vazgeçin

canım yaa çok iyi anlıyorum seni, bende böyleydim, topu topu 2 saatimiz var dolu dolu birlikte geçsin hiç bişeyle ilgilenmesin benle ilgilensin isterdim, 24 saat birlikte olsak doyamam der, kız erkek herkesten kıskanırdım vs... şimdi evleneli 10 sene oluyor valla sıkıldım az öteye git hep elele göz gözemi olcaz diyorum bazen:)))
sebeplerine gelince, kendim de çözdüğüm kadarıyla; özgüven eksikliği, ilişkiye fazla odaklanma, onu hayatın merkezine koyma(ki şimdi o merkeze kızımı koydum da zavallı kocam o şekilde rahatladı yoksa akıllandığımdan değil yani), kaybetme korkusu ki bu da geçmişimde yaşadığım kaybedişlerin acısından kaynaklı. ilişkimizin sonsuza dek sürmeyeceğine için için inanmamdan da kaynaklanıyordu, nasılsa bitecek dolu dolu yaşayayım doyayım diye düşünüyordum. niye bitecek derseniz herkes ayrılıyor, herkes boşanıyor, genç yaşta ölüyor gibi saçma sapan sebepler:))) gülüyorum şimdi ama dahaa çocuktum yaaa 19-20 falan:)) evlendikten sonra da sürdürdüm bunu ailemdeki boşanmalara bakıp bizde nasılsa boşanırız fikri vardı bilinçaltımda...
şimdi bakınca geriye çook güzel günü kendime zehir etmişim. kimsenin kaçtığı yokmuş bi yere, ben istemeden hiç bir korkunç kabusun gelip beni bulacağıda yokmuş, hayattaki bütün kötü şeyler beni bulmuyormuş ben onları düşüne düşüne resmen davet ediyormuşum.
sana da tavsiyem biraz relaks ol, o senin hiç bir yere kaçmıyor, daha önünüzde birlikte geçirilecek çoook zaman olacak, bunu sürekli söyle kendine, inan buna inanırsan olur...

Okadar güzel yazmışsın ki yazdıkların bi nebze olsun içimi rahatlattı..Ne kadar güzel ama evlenmişsiniz artık endişe etmeye gerek kalmamış keşke bizde evlenebilsek ben onunla bir ömür yaşlanmayı okadar çok istiyorum ki Ve artık kendi kendime söz verdim rahat olucam sıkmıcam burdaki yazılanlar biraz olsun kendime getirdi beni hepinize çok çok teşekkürler..

%85 erkeğin tahammül edemeyeceği bi durum,değilmiki ben bayanken "bi git ya"derdim yani..kendine hakim olmak zorundasın,sen içinde ne varsa ne geçiriyosan mübarek hemen belli ediyosun..bizlerde çoğu zaman içten içe kızarız kıskanırız ama her duyguyu dışarı vursak deli ederiz adamları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…