Neler Oluyor Bize :(

%85 erkeğin tahammül edemeyeceği bi durum,değilmiki ben bayanken "bi git ya"derdim yani..kendine hakim olmak zorundasın,sen içinde ne varsa ne geçiriyosan mübarek hemen belli ediyosun..bizlerde çoğu zaman içten içe kızarız kıskanırız ama her duyguyu dışarı vursak deli ederiz adamları..

Evet ben ne sevgimi ne öfkemi ne kıskançlığımı hiç birini içimde yaşayamıyorum maalesef :KK50:

Konuyu da "Benden sıkılmış olabilir mi" diye bitirmişsiniz ya, tebrik ederim.

Bir an önce çözüm bulun bu duruma ve bir daha asla ve asla, gerçekten sıkılmış olduğunu düşünseniz bile bu soruyu sormayın.

Arkadaşlar sorunun kendine güvenle alakalı olduğunu söylemişler, siz de mahcup mahcup "Güzel bir kızım, çirkin değilim" demişsiniz... 25 yaşındasınız ve kendine güvenin sadece dış görünüşle akalı olmadığını biliyorsunuzdur sanırım...

Kaybetme korkusu, onu hayatınızın merkezine koymaktan ziyade sorununuz kendinizle... Düşünün; hayatınızda o değil de başka bir adam olsa, onun da sizden sıkılacağından korkar, onu da sürekli sorgulardınız muhtemelen... "Onun gibisini bulmak zor" diyebilirsiniz ama şöyle "eli yüzü düzgün" işinde gücünde bir başkası olsa aynı endişeleri onun için de taşırdınız... Ne de olsa "o mükemmel biri" değil mi?

Sürekli yeterince sevilmediğinizi, sizden sıkılınabileceğini düşünmeniz sizin kendinizi yeterince sevmediğinizi, ona yetmediğinizi hissettiğinizi düşündürdü bana... Bunu "kıskançlık" olarak adlandırmanız da hemfikir olduğumuzu gösteriyor; kıskançlık kendine güven probleminin bir parçasıdır... Kişi kendinde eksik bulduğu her halin yansımasını muhatabında gördüğünden onu başkalarıyla paylaşma fikrinden ölesiye korkar... Onun güven sarsıcı bir hareketi olmadığına göre başka türlü açıklayamayız sanırım bunları... Bir diğer neden de hayatınızın merkezine kendinizi, benliğinizi değil de onu koymanız... O, aileniz, başkaları... Herkes gidici... Size bir siz kalacaksınız... Biraz daha özsaygı, özgüven lütfen... :KK34:

Şimdilik herşey çok güzel artık taktik değiştirdim üzerine fazla düşmicem sürekli nerdesin napıyosunlardan vazgeçicem ki dün öyle oldu..Ben aramadığım halde o aradı nerdesin napıyosun diye, (gerçi arar sorar elbette ama dün akşam biraz daha farklıydı üzerine gitmememden ve biraz kendimi geri çekmemden olsa gerek )ve msjları hep ilk o çekti.Arkadaşımla sahile indik yürüdük cafede oturduk denize karşı ve düşündüm ki ben o olmadanda güzel vakit geçirebiliyomuşum ve onsuz kalmaya benimde ihtiyacım varmış..Sanırım artık burdaki yorumlardan dolayı akıllandım :KK23:

Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için.. Bakalım bugün nasıl olucak benimle konuşmaları çünkü dün akşamdan sonra benden gerçekten soğudumu acaba diye kendi kendimi kemirmeye başladım hiç bişi sormıcam sadece tavırlarına bakıcam ve bu akşam görüşmicem ..

allah iyliğini versin :KK1: yok sen kolay vazgeçmezsin bu huyundan belli..

Şimdilik herşey çok güzel artık taktik değiştirdim üzerine fazla düşmicem sürekli nerdesin napıyosunlardan vazgeçicem ki dün öyle oldu..Ben aramadığım halde o aradı nerdesin napıyosun diye, (gerçi arar sorar elbette ama dün akşam biraz daha farklıydı üzerine gitmememden ve biraz kendimi geri çekmemden olsa gerek )ve msjları hep ilk o çekti.Arkadaşımla sahile indik yürüdük cafede oturduk denize karşı ve düşündüm ki ben o olmadanda güzel vakit geçirebiliyomuşum ve onsuz kalmaya benimde ihtiyacım varmış..Sanırım artık burdaki yorumlardan dolayı akıllandım :KK23:

haa bak bunu okumamıştım,tamam o halde..böylesi en güzeli..hem sen benden soğurmu tereddütü yaşarken belkide senden asla vazgeçmicek yada soğumayacak olan adamı soğutursun kendinden.

Son düzenleme:
X