- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
-
- Konu Sahibi nehirnil111
- #1.381
kesinlikle bebeiiim ona bende çok karşıyım bu kızları hiiiiç anlamıyorum evlenmeden önce süslenip püsleniyorlar ewlendkten sonra salıyorlar kendilerini önemli olan ewlndikten sonrasıı dimi walla benmde tahammülüm yoktur ewde gitmek için neler aldım şortlar aslılılar falan süslü süslü gezcem ewde =)
bi de dışarda gezerken bi akrabaya oturmaya giderkende aynı şkeilde makyajlı güzel giyimli bakımlı olması lazım karı kocanınki insanlar imrenerek baksın... ben bakımlı çift gördüğümde çok hoşuma gidiyor ne tatlılar derim meselaa öle de olmak gerekir ama bazıları çok berbat oluyor ...
Benim gibisin sendeesas hayat evlendikten sonra başlıyor bence salmak niye inşallah daha da kokoş olucam
aynen öyle asıl ewlendikten sonrası önemlii
zaten dün yeni aldığım kıyafetlerimi yerleştrim şortlarımı askılılarımı falan ayy kv baktı bunlar ne kadr güzel dedi hepsine bayıldı
bende sewiyorum kokoşluğu wallaaa zaten beni kokoş olarak bildileri için bu saltanatı ewlenncede dewam ettrcem inşallah
insan bakımlı olunca kendine güweni de geliyor daha mutlu we pozitif oluyor insan psikolojisine iyi geliyor bence
Bencede dagınık bir insan agresif oluyor bakımlı olalım pozitif olalımHerhalde benimkileri görürlerse fena şeyler düşünebilirler
Aynen şekerim bakmlı olmak iyidir şiddetle tawsiye edilirrrr
aman düşünsünler boşwer gençler istediğini yapar canııımmmmm
Yani içinde olduktan sonra insanın
Bloğun var mı???
Yoksa bence hemen aç her gün bir tarif paylaşsan epey popüler olursun
Dünden beri tariflerinize bakıp not aldım. 140 sayfanın hepsinede baktım
hepsi çok güzel emeğinize yüreğinize sağlık
Nehir tariflerinin neredeyse hepsini not aldım diyebilirim. Sıradan denemeye de başladım. Şimdilik ailece favorimiz portakallı kurabiye ve lokum kek. Emeğine becerine sağlık güzelim
iRMİKLİ YOĞURT TATLISI
Malzemeler: 12 kişilik
3 yumurta
3 çay bardağı un
3 çay bardağı irmik
3 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı şeker
2 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
Hindistan cevizi
Şerbeti:
4,5 Su bardağı su
4,5 Su bardağı şeker
Yapılışı;
Yumurtaları şekerle birlikte, beyazlaşıp köpürene dek çırpalım. Yoğurdu, sıvı yağı ekleyip tekrar çırpalım.
Elenmiş unu, irmiği, ceviz içini, kabartma tozunu, vanilyaları ekleyip mikserin düşük ayarı ile karıştıralım.
Hamuru, margarinle yağlanıp tabanına un serptiğimiz tepsiye boşaltalım.
180°C ısılı fırında altı üstü pembeleşene dek pişirelim.
Fırından alır almaz, üzerine önceden hazırlanıp soğutuğumuz şerbeti gezdirelim.
Dilimleyip üstüne hindistan cevizi serpelim.
Şerbeti için, şekeri, suyu şerbet kıvamına gelinceye kadar kaynatalım.Afiyet olsun
Eki Görüntüle 642840
Herzaman denediğim yaptığım bir tarif misafirler içinde herzaman uygun şerbetli birokadarda hafif öneririm
Tatliyi ne capinda tepsiye dokuyorsunuz bide serbetin hepsinj kaldiriyormu bana biraz fazla gibi geldi de?
Orta boy borcama döküyorum canım çekiyor bir sıkıntı yaşamadık hiç çok şerbetli istemiyorsan bir bardak azaltabilirsin şekeri
Tsk ederim. Deniycm en kisa zamnda
Ağlayan Pasta
Malzemeler
Keki;
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı kakao
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı süt
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Üstünü ıslatmak için;
2 su bardağı süt
Süslemek için;
1 paket krem şanti
1 paket çikolata sosu
1 kase kırılmış fındık(isteğe bağlı)
Malzemeleri karıştırarak kek hamurunu hazırlayın ve kalıba dökerek fırında pişirin. Fırından çıkan kek soğuduktan sonra üzerine kürdanla delikler açın ve 2 su bardağı ılık sütü kekin üzerine dökerek çekmesini bekleyin. Krem şantiyi hazırlayarak soğumuş olan kekin üzerine yayın ve isterseniz bolca dövülmüş fındık parçalarını serpin. En üste çikolata sosundan gezdirerek buzdolabında servis yapana kadar bekletin. Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 669694