- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi nehirnil111
- #1.401
Yorumunu beklerim canım inşallah memnun kalacaksındır çok sevdiğim bir tatlı şahsen
Birde tarihteki cay bardagi normal küçük cay bardagimi yoksa şu ajda bardaklardan mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunu beklerim canım inşallah memnun kalacaksındır çok sevdiğim bir tatlı şahsen
Afiyet olsun ellerinize sağlık beğenmenize çok sevindim nefis bir tat gerçektenAğlayan pasta tarifinizi denedim gayet güzel oldu esimde beğendi. . Tsk ederim.
Birde tarihteki cay bardagi normal küçük cay bardagimi yoksa şu ajda bardaklardan mi ?
Afiyet olsun ellerinize sağlık beğenmenize çok sevindim nefis bir tat gerçekten
Benim kullandığım ajda bardağına yakın ölçülr evet o çok ufak çay bardaklarından değil ama heybeli bardağı gibi çok büyükte değil ortası işte
Tamam beklerim her zamanTsk ederim onuda denicem en kisa zmnda bildiririm Sizede.
Oyy oyy beğenmene sevindim kuzum denersen yorumunu beklerimoffff bunlar ne böyleee kızımız ne hamaratmışşş ellerine sağlıkk ağızımı sulandırdınnn :84::122::131:
Oooo yeni tarifler gelmişss...
Kahvaltı kekini bende yaparim ama kapya biber koymamistim bide böyle denicem. Elinize sağlık. .
Irmikli yogurt tatlisi begenildi.. denenmiş olarak notumu aldim. Tşkler. ..
Cepli Sandviç
[COLOR="#990033"
[ATTACH=CONFIG]1132384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1132385[/ATTACH][/QUOTE]
[quote="nehirnil111, post: 35476997"]Milföy Çanağında Gül
Eki Görüntüle 1132394 Eki Görüntüle 1132396