- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi nehirnil111
- #1.401
Yorumunu beklerim canım inşallah memnun kalacaksındır çok sevdiğim bir tatlı şahsen![]()
Birde tarihteki cay bardagi normal küçük cay bardagimi yoksa şu ajda bardaklardan mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunu beklerim canım inşallah memnun kalacaksındır çok sevdiğim bir tatlı şahsen![]()
Afiyet olsun ellerinize sağlık beğenmenize çok sevindim nefis bir tat gerçektenAğlayan pasta tarifinizi denedim gayet güzel oldu esimde beğendi. . Tsk ederim.
Birde tarihteki cay bardagi normal küçük cay bardagimi yoksa şu ajda bardaklardan mi ?
Afiyet olsun ellerinize sağlık beğenmenize çok sevindim nefis bir tat gerçekten
Benim kullandığım ajda bardağına yakın ölçülr evet o çok ufak çay bardaklarından değil ama heybeli bardağı gibi çok büyükte değil ortası işte![]()
Tamam beklerim her zamanTsk ederim onuda denicem en kisa zmnda bildiririm Sizede.
Oyy oyy beğenmene sevindim kuzum denersen yorumunu beklerimoffff bunlar ne böyleee kızımız ne hamaratmışşş ellerine sağlıkk ağızımı sulandırdınnn :84::122::131:
Oooo yeni tarifler gelmişss...
Kahvaltı kekini bende yaparim ama kapya biber koymamistim bide böyle denicem. Elinize sağlık. .
Irmikli yogurt tatlisi begenildi.. denenmiş olarak notumu aldim. Tşkler. ..
Cepli Sandviç
[COLOR="#990033"
[ATTACH=CONFIG]1132384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1132385[/ATTACH][/QUOTE]
[quote="nehirnil111, post: 35476997"]Milföy Çanağında Gül
Eki Görüntüle 1132394 Eki Görüntüle 1132396