- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Nilcimmmmmm
Açmışsın sonunda çeyiz topiğini , senin güzellikleri de gördük sonunda
Çok beğendim hele ki yemek takımına bayıldım kuzucum
Güle güle musmutlu aşk dolu huzurlu günlerde kullan tatlım
Anahtarlığına bayıldım ayrı. arıyorum bulamıyorum bir türlü
Devamını bekliyoruz canım
güle güle kullan.çok güzeller.benim içinde fikir oldu.Herkese merhabalarO kadar çeyiz topigi gezdikten sonra o kadar alınan şeyleri gördükçe insanın kendini durdurması pek mümkün olmuyor Henüz azıcık çeyizciklerim ama aldıkça çogalır derler belki baktıkçada çogalır Bunlarda benim henüz yaptıgım güzel başlangıçlarım hayallerim çok güzel birşeymiş bu çeyiz alışverişi taksitler bitsinde digerine geçeyim diye sabırsızlanıyor insan Rabbim herkese gönlündekini almayı nasip etsin bakalım begenicekmisiniz cicilerimi maşallah demeyi unutmayalım
Yemek,pasta,fincan takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869273
Eki Görüntüle 869274
Çelik tencere setim 4'lü
Eki Görüntüle 869277
Çatal-Kaşık-Bıçak takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869278
Düdüklü tencerem 6 LT
Eki Görüntüle 869279
Çay tepsim,çay tabağım,çay bardağım 6 kişilik
Eki Görüntüle 869300
Eki Görüntüle 869301
Eki Görüntüle 869322
Nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 869326
Eki Görüntüle 869327
Havlularım 3'lü
Eki Görüntüle 869328
Tavam
Eki Görüntüle 869335
Saklama kaplarım 3'lü
Eki Görüntüle 869336
Rabbim nasip ederse inşallah ev anahtarımız
Eki Görüntüle 869337
güle güle kullan.çok güzeller.benim içinde fikir oldu.
kusura bakmayın 25 mesajı doldurmam lazımmış:)
..............................................................
..............................................................
....................................................
--------------------------------------------------------------------------
........................................................
güle güle kullan.çok güzeller.benim içinde fikir oldu.
Canım güle güle kullan...
Hepsi çok güzel.
Hatta bu kadar olur bugün gidip jumbodan ben de aynı çay setini aldım. :)
Zevklerimiz aynıymış seninle. :)
Benimde çeyiz topiğime beklerim canım.
Herkese merhabalarO kadar çeyiz topigi gezdikten sonra o kadar alınan şeyleri gördükçe insanın kendini durdurması pek mümkün olmuyor Henüz azıcık çeyizciklerim ama aldıkça çogalır derler belki baktıkçada çogalır Bunlarda benim henüz yaptıgım güzel başlangıçlarım hayallerim çok güzel birşeymiş bu çeyiz alışverişi taksitler bitsinde digerine geçeyim diye sabırsızlanıyor insan Rabbim herkese gönlündekini almayı nasip etsin bakalım begenicekmisiniz cicilerimi maşallah demeyi unutmayalım
Yemek,pasta,fincan takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869273
Eki Görüntüle 869274
Çelik tencere setim 4'lü
Eki Görüntüle 869277
Çatal-Kaşık-Bıçak takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869278
Düdüklü tencerem 6 LT
Eki Görüntüle 869279
Çay tepsim,çay tabağım,çay bardağım 6 kişilik
Eki Görüntüle 869300
Eki Görüntüle 869301
Eki Görüntüle 869322
Nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 869326
Eki Görüntüle 869327
Havlularım 3'lü
Eki Görüntüle 869328
Tavam
Eki Görüntüle 869335
Saklama kaplarım 3'lü
Eki Görüntüle 869336
Rabbim nasip ederse inşallah ev anahtarımız
Eki Görüntüle 869337
maşallah ya insanın hemen evlenesi geliyorr =) huzurlu ve mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin Allahımm
Kuzum çok teşekkürederim canım benimbegendigine çok sevindim yemek takımımı birçok kişi çok sade buldu tanıdıklarımdan ama ben sadeden yanayım hiç çicegi falan yok olsun modası geçmez dedim senelerdir begeniyordum aynı takımı daha fazla degişemez fikrim dedim aldım dayanamadım bende açtım topik artık hayrolsun Amin inşallah cümlemiz aşkla huzurla kullanalım canımcım Anahtarlıgı 1 sene önce falan markafoninin chiccy kampanyasından almış olmam gerek o zamanlar gerçi birçok marka aynı anahtarlıktan getiriyordu takip ediyorsan o siteyi belki yine getirirler
kuzucum yemek takımını kaça aldın bayıldım ya baktıkça bakasım geliyor
ben çok beğendimm valla :) sadenin modası geçmez , senin zevkin sen kullanacaksın boşver başkalarının en dediğini
Umarım bulurum bend eçok hoşuma gidiyor anahtarlık ya
Jumbodan aldım kuzum 1.682 TL fiyatı canım fabrika satış magazasından almıştım 100 TL indirim yaptılar 1.582 TL ye geldi bana 12 kişilik içinde ayrıca 12 kişilik pasta tabakları fincan takımı var satış temsilcisi gibi oldumbende senelerdir bu modeli begeniyordum başkada begenemedim sonunda yemek takımıma karar verdim begendiysen bir ugra magazaya canım bazen farklı kampanyaları oluyor mesela çkb takımıyla tencere setini aldıgımda çay setini falan hediye olarak verdiler 200-300 TL rahat karlı olmuştum belki bir kampanyasına denk gelirsin
canım çeyizlerini çok beğendim hepsi kaliteli şık. kolay kolay her yemek takımını beğenmem senin yemek takımını çok zarif buldum . güle güle kullan inşallaah
Çok teşekkürederim canım Amin inşallahCanımmmm çok kaliteli bir çeyiz oluyor gerçekten, her parçası kalite,,, güle güle kullan ağzının tadıyla :)
canım çeyizlerini çok beğendim hepsi kaliteli şık. kolay kolay her yemek takımını beğenmem senin yemek takımını çok zarif buldum . güle güle kullan inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?