- Konu Sahibi nehirnil111
-
Maşallah hepsi birbirinden güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsinHerkese merhabalarO kadar çeyiz topigi gezdikten sonra o kadar alınan şeyleri gördükçe insanın kendini durdurması pek mümkün olmuyor Henüz azıcık çeyizciklerim ama aldıkça çogalır derler belki baktıkçada çogalır Bunlarda benim henüz yaptıgım güzel başlangıçlarım hayallerim çok güzel birşeymiş bu çeyiz alışverişi taksitler bitsinde digerine geçeyim diye sabırsızlanıyor insan Rabbim herkese gönlündekini almayı nasip etsin bakalım begenicekmisiniz cicilerimi maşallah demeyi unutmayalım
Yemek takımım,pasta takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869273
Eki Görüntüle 869274
Çelik tencere setim 4'lü
Eki Görüntüle 869277
Çatal-Kaşık-Bıçak takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869278
Düdüklü tencerem 6 LT
Eki Görüntüle 869279
Çay tepsim,çay tabağım,çay bardağım 6 kişilik
Eki Görüntüle 869300
Eki Görüntüle 869301
Eki Görüntüle 869322
Nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 869326
Eki Görüntüle 869327
Havlularım 3'lü
Eki Görüntüle 869328
Tavam
Eki Görüntüle 869335
Saklama kaplarım 3'lü
Eki Görüntüle 869336
Rabbim nasip ederse inşallah ev anahtarımız
Eki Görüntüle 869337
Maşallah hepsi birbirinden güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsin
Maşallah canım ne kadar güzel çeyizlerin varmış
Topiğinde Hayırlı Uğurlu Olsun
Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah Herşeyini
Hepsi cok güzel ama ben o anahtarılıktan istiyorum
Nerden aldın canım ya söylesene bana
Herşeyin birbirinden güzellll
Maşallah çeyiziniz cok güzel ama sarev birdy nevresim takımı ayrı bi güzelbende çeyizime almak istiyorumda fiyatını sorabilir miyimm?
işteeee istediğim anahtarlık az önce konu açtım bende nerden bulabilirm diye :9 ara ara ara bi hal oldum :) bu arada çeyizlerin çok güzel benim de tencere çeyiz setim korkmaz :)
İnşallah bulursunuz çok güzel bir modelTeşekkürederim begendiginize sevindim korkmazın ürünleride oldukça kaliteli ama benim çelik tencere setim korkmaza ait degil canım
öyle herhangi bi yerden mi aldın yoksa markadan mı aldın canım anahtarlığı
çeyizlerin çok güzel güle güle kullan canım herkes gibi anahtarlığına bende bayıldım :)
Chiccy deko life markasından olması lazım canım ama birçok markada getiriyordu o sıralar 1-2 sene öncesinde almıştım markafoniye gelmişti sık sık geliyordu o aralar belki hala geliyordur alınca arayışı bıraktım bende eger bakarsan belki bulabilirsin
Çok teşekkürederim begendiginize sevindim inşallah sizede almak nasip olur
:8 netten alışveriş yapamaıyorum ben kartım yok...göremedim de gittiğim hiç bi yerde
Üzüldüm canım bende hiç denk gelmemiştim arkadaşının falan varsa sanal kartı belki öyle alabilirsin :26:
yok canım inan ki :/
O zaman şöyle yapabilirsin nette denk gelirsen markasına bak googledan markasını arattır canım satışının yapıldıgı yerler olabilir belki
Ne güzel şeyler almışsın öyleehepsini çok çok begendmmm güzel günlerde kullan inşallahh
bakıyorum canım bulabilmil değilim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?