negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Size annesini aratıp sen söyle diyen adama ki annesinin huyunu bal gibi biliyordur o lafları duyacacağınızı da, bilerek aratmış resmen neden ısrarla çocuk? Olmayan da ki hayrı görmeniz temennisiyle.
O kadın öylece konuştu ve sizde dinlediniz mi ayrıca?

Boşuna yorum yapıyoruz değil mi dinlemeyeceksiniz içinizi döküp gideceksiniz, yazık...

Evet sorun bende yumurta rezervim düşük.

Sorun sende diye suçluluk psikolojisine mi soktular sizi

Zor bir dönemdesiniz biliyorum ama

Gözünüzü açın hanımefendi

Eşiniz bir arkadaşinda dediği gibi kv nizin güdümünde, bosanma lafını ağzına alıp hesaba kitaba girişen onlar

Siz sanırım düşünmüyosunuz ama eşinizin sizi yarı yolda bırakma potansiyeli var
Bunu göz önüne alarak adımlar atın, yıllarınızı bu adam için heba etmeyin
Boşanın vs demiyorum haddim değil, gözünüzü açın, ona göre yol alın diyorum
Msjlardan çıkardığım bu
Eşinizin yazdıklarına karşılık verdiğiniz cvplar çok duygusal. Halbuki adam ortada yani...

Ayrıca kısır vs çok büyük laflar
Tıbben sorunu gözükmediği halde nasip olmayınca olmayan bebek sahibi olamayanlar var
Eşinizin hiç aklına gelmiyor sanırım

Rabbim feraha çıkartsın sizi

....

Bu nasıl kayınvalide yaa çok üzüldüm bu günlerde destek lazım onu da geçtik be kardeşim bari köstek olmayın

Adam kuruyemisi bile basina kakiyor sen daha cocuk mu dusunuyorsun? Aferin

Sorun sizde degil esinizde ve esinizin ailesinde. Eger inanciniz varsa cocugu veren Allah. Size nasip etmemis, belki ilerde eder, belki etmez hayirlisi boyledir bilemeyiz. Ama evliliginizin gidisati hayirli gorunmuyor.
Kendinize deger verin siz bir insan olarak degerlisiniz. Cocugunuzun olmasi size arti deger katmayacak ki boyle bir aile size cocuktan sonra da deger vermez. Esinizin size saygisizi sevgisi yok. Ailesinin de keza oyle. Bu evliligi surdurme ve bu adamdan cocuk sahibi olmaya calisma motivasyonunuz nedir gercekten?
Calisiyor musunuz , aileniz bu yasadiklarinizi biliyor mu?
Kendinize deger verin...

Allahin cezalari böyle cahil akil yoksunu insanlardan nefret ediyorum ya sizin ne sorununuz olcak bunu yapmayin kendinize Allahin nasip ettigine etmedigine karsi sizin ne sorununuz olabilir ya inanin cok sinirlendim oğlumun cani sagolsunmus kusura bakmayin ama esiniz de tam bir m.l kayinvalidenizde ayni sekilde Allaha sığının elinizden geleni yaptiniz kendinizi üzmeyin

İnsanlar kötü kalpli cidden akılalmaz derecede. Eşiniz ilgi gostermiyor mu onu tam anlamadım..onlari eşiniz için dediyseniz çocuk duşunmeniz anlamsız olur..boyle biriyle nasıl buyüteceksiniz bebeği

Sorun bende demeyin insanlar menepoz da hamile kalıyor 0,1 amh ile kendiliğinden hamile kalan bir sürü insan var. Herşeyin başı stres bu stresle zaten çocuk tutunamaz stres altındasınız.Üzmeyin kendinizi yaşınız daha çok genç önünüzde koca bir hayat var başkalarına sağlığınızın elden gitmesine izin vermeyin hem bedenen hem psikolojik.

Evet sorun bende yumurta rezervim düşük.
O kadar sorudan bunu mu buldunuz cevaplayacak? İçinde bulunduğunuz durumu anlıyorum ama böyle adamları baba yaparak o çocuklara kötülük ediyorsunuz. Topluma hasta bireyler kazandırıyorsunuz. Size leş gibi davranan bir adamla ne bu çaba. Boşanmıyorsanız da çocuk için çabalamayın bari. Bu toplumun en son ihtiyacı bile değil, sevgisiz bencil eğitimsiz büyüyecek çocuklar. Böyle büyütürsünüz demiyorum, eminim iyi bir anne de olursunuz ama böyle bir evlilikte değil. Sonra buraya konu açıp insanlara saç baş yolduruyorsunuz. Çocuk yok sizi mecbur eden ne bu evliliğe. Bana bir yemek getirmeyen adam için böyle bir tedaviye asla girmezdim. Boşanmanın konuşulduğu evliliklere aynı zamanda bebek niye düşünülür? Yazık günah

Eşinizin söylediklerinin yanında annesinin ki hiç kalmış. Eşiniz adam değil ki siz neden kendinizi üzüyorsunuz. Emim olun eşiniz eş olsa ailesi size böyle davranamaz.

ben böyle hayallerle evlenmedim. eşim çocuk seven biri. evliliğimizin ilk 3 ayından beri deniyoruz. 2 yıldır evliyiz. ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi. mesela bayramda aileme gidicektik yolda bir aradı gittiniz mi diye. oraya gittik yarım saat oldu geleli. akşam ablan fenalaştı komşu götürdü doktora diyor. ailemden de uzak tutmak istiyor bizi. çok bencil. transfer oldu eşim ilk günlerde iyi davranıyordu sonra aradı baban harç yaptı şunu yaptı bunu yaptı diye. aleni çağırmıyor ama. adam da durur mu gidiş o gidiş. evde sıkıldığımı söyledim. zaten transferin 4.günü işe başladım ondan sonra normal yaşantıma devam ettim.

ailemle zaten konuşmuyor ailesi. düğünde yok hoşgeldiniz demediniz, takı sandığının yanında durmadınız diye saçma sapan konular yüzünden tartıştılar ailemle. ailem evime gelmeye çekiniyor ya. huzurm kaçmasın diye kapımı açmıyorlar, huzurum yok o da ayrı mesele. sürekli annen şunu yaptı baban bunu yaptı kardeşin yardım etmedi. sürekli sorun arıyorlar. benim ailem girişken ağzı laf yapan cambaz insanlar değil onlarla baş edemeyecekleri için uzakta duruyorlar

Bosanmak aklinizdan hic gecmiyor mu ?

Allah aşkına şu "ÖZÜNDE İYİ " kocanı bize anlatma nur. Kocan iyi falan değil. Kendin dedin doktora gitmesi gerekli diye. Bir de eşin üst düzey yönetici. İnsan ilişkilerini en iyi bilen kişi.
Sen kendini kandırmaya devam et ama o dünyaya gelecek çocuğun ahını nerede vereceksin bunu da otur iyice düşün

Bu mesaji alir, ilk disli avukata gider s....ti basardim bu adama

malesef işin bir de bu tarafı var. psikologa gitmiştim daha önce. eşimin yetişkin bir ergen olduğunu söyledi psikolog.

"Ben eşime hiç kıymetli demedim çünkü evliliğimizin ilk gününden beri hiç alışkın olmadığım şekilde eften püften kavga çıkaran biri. Çocuk istiyor çocukları çok seviyor ilk yıl olmayınca bi çaresine bak dedi bana"
27 Nisan 2021

"kaç tane doktora gittim en sonunda tüp bebeğe karar verdi doktor işlemler için gider gelirken bi ton laf ediyor bana yüzüm düşüyor diye kızıyor evladım yok benim evlat hasreti ile yanıyorum geriliyorum ilaçlar psikolojik olarak etkiliyor göbek mi atayım"

Bu adamdan çocuk yapmayı bırakın bir önce ayrılmaya bakın siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…