Boşuna yorum yapıyoruz değil mi dinlemeyeceksiniz içinizi döküp gideceksiniz, yazık...şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor
Evet sorun bende yumurta rezervim düşük.
Bu nasıl kayınvalide yaa çok üzüldüm bu günlerde destek lazım onu da geçtik be kardeşim bari köstek olmayıntüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Evet sorun sizde ama yumurta rezervi kısmında değil işiniz gücünüz varken böyle insanları hayatınızda tutan zihniyetinizde sorun.Evet sorun bende yumurta rezervim düşük.
O kadar sorudan bunu mu buldunuz cevaplayacak? İçinde bulunduğunuz durumu anlıyorum ama böyle adamları baba yaparak o çocuklara kötülük ediyorsunuz. Topluma hasta bireyler kazandırıyorsunuz. Size leş gibi davranan bir adamla ne bu çaba. Boşanmıyorsanız da çocuk için çabalamayın bari. Bu toplumun en son ihtiyacı bile değil, sevgisiz bencil eğitimsiz büyüyecek çocuklar. Böyle büyütürsünüz demiyorum, eminim iyi bir anne de olursunuz ama böyle bir evlilikte değil. Sonra buraya konu açıp insanlara saç baş yolduruyorsunuz. Çocuk yok sizi mecbur eden ne bu evliliğe. Bana bir yemek getirmeyen adam için böyle bir tedaviye asla girmezdim. Boşanmanın konuşulduğu evliliklere aynı zamanda bebek niye düşünülür? Yazık günahEvet sorun bende yumurta rezervim düşük.
Bosanmak aklinizdan hic gecmiyor mu ?ailemle zaten konuşmuyor ailesi. düğünde yok hoşgeldiniz demediniz, takı sandığının yanında durmadınız diye saçma sapan konular yüzünden tartıştılar ailemle. ailem evime gelmeye çekiniyor ya. huzurm kaçmasın diye kapımı açmıyorlar, huzurum yok o da ayrı mesele. sürekli annen şunu yaptı baban bunu yaptı kardeşin yardım etmedi. sürekli sorun arıyorlar. benim ailem girişken ağzı laf yapan cambaz insanlar değil onlarla baş edemeyecekleri için uzakta duruyorlar
Allah aşkına şu "ÖZÜNDE İYİ " kocanı bize anlatma nur. Kocan iyi falan değil. Kendin dedin doktora gitmesi gerekli diye. Bir de eşin üst düzey yönetici. İnsan ilişkilerini en iyi bilen kişi.ben böyle hayallerle evlenmedim. eşim çocuk seven biri. evliliğimizin ilk 3 ayından beri deniyoruz. 2 yıldır evliyiz. ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi. mesela bayramda aileme gidicektik yolda bir aradı gittiniz mi diye. oraya gittik yarım saat oldu geleli. akşam ablan fenalaştı komşu götürdü doktora diyor. ailemden de uzak tutmak istiyor bizi. çok bencil. transfer oldu eşim ilk günlerde iyi davranıyordu sonra aradı baban harç yaptı şunu yaptı bunu yaptı diye. aleni çağırmıyor ama. adam da durur mu gidiş o gidiş. evde sıkıldığımı söyledim. zaten transferin 4.günü işe başladım ondan sonra normal yaşantıma devam ettim.
Bu mesaji alir, ilk disli avukata gider s....ti basardim bu adamaşimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor
malesef işin bir de bu tarafı var. psikologa gitmiştim daha önce. eşimin yetişkin bir ergen olduğunu söyledi psikolog.Allah aşkına şu "ÖZÜNDE İYİ " kocanı bize anlatma nur. Kocan iyi falan değil. Kendin dedin doktora gitmesi gerekli diye. Bir de eşin üst düzey yönetici. İnsan ilişkilerini en iyi bilen kişi.
Sen kendini kandırmaya devam et ama o dünyaya gelecek çocuğun ahını nerede vereceksin dunu da otur iyice düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?