negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Ve sen bu adama, bu aileye evlat vermek için tedavi oluyorsun...

Suç eşinizde değil, böyle bir adamı ısrarla baba yapmaya çalışan sizde.
İnsan şu tipi görünce yumurtaları bile içine kaçar ya "aman bununla üremeyelim de ne olursa olsun" diye. Siz neden ısrarla bu adamı çoğaltmak istiyorsunuz?
Çocuk olunca değişir diye düşünüyorsanız öyle bir dünya yok, bunu bilin.
Umarım bir gün çocuğunuz olur ama şu an ne doğru zaman ne de bu adam doğru adam. Başınızı yakmayın.

ben de ona cevap yazdım, sen baba olmadan önce iyi bir eş olmayı dene belki o zaman olur dedim. bir gün gel kafan dağılsın diye beni gezmeye mi götürdün dedin. vakit buldukça kv yanına kaçtı hafta sonları. bana kısır dedi tedaviden önce de. şimdi bunları yzınca ben hiçbirini demedim yapmadım boşanmada bunları delil olarak mı kullanacaksın söylediklerinin hepsini inkar ediyorum diyor.

6 yıl çocuğum olmadı eşim sorun sende ailen para yardimi yapacak deseydi NET BOŞARDIM ONU.
Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği be canim.

??
Ne parası yahu miktirsin ruh hastaları
Boşan kaç ablacım bunlar insan değil. Toplumda böyle ruh hastaları da var şaşkınım
Midem bulandı. İnsanlara boşan boşan demek uzaktan kolay biliyorum ama böyle pis zihniyetli bir adamla aynı çatı altında durabilecek kadar çaresiz misiniz gerçekten?

Ve sen bu adama, bu aileye evlat vermek için tedavi oluyorsun...

Böyle hasta bir aileyi zorla çoğalmaya çalışmak neden toplumdan korkuyorum artık tek akıllı insan yok. Doğacak çocuğa yazık yarı aç yarı tok büyüyecek. Şu tabloda kaçmak yerine çocuk diye tutturmayı anlayamıyorum

İyi bir eş olmadığını düşündüğünüz adamdan niye ısrarla çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz peki?

Öncelikle gecmis olsn
Tedavi sürecleri atlatmıs biri olarak size sunu söyleyebilirim,ilacların etkisi 1 yıl devam ediyor.
Negatif sonuclardan bir kac ay sonra kendiliğinden hamile kalıyor bir cok kadın bu yüzden.
İcinizi ferah tutun.
Kvdeye diyecek bisey yok Allah vicdan versin.
Esiniz sanırım sokta,öyle olmasını diliyorm cünkü bukadar duyarsız sa zaten cocuk olunca cok zor bir hayatınız olur.
Siz dıs dünyayı bi süre askıya alın,kafanızı dagıtın.
Kendinize bakın.

Hayatımda bu kadar kötü kalpli insan çok az gördüm. Eşiniz de onlardan biri. Çocuk sahibi olmadan önce lütfen biraz oturup kendinizi sorgulayın. Size böyle davranan çocuğunuza el bebek gül bebek mi davranacak? Neden insan kendini bu aşağılanmaya maruz bırakır? Kendinizi biraz sevmeyi deneyi.

Off nolur bosan bırak cocuk flan yapma
Rezillik ya ,suan dusundugu sey bu mu cidden?

böyle bir kocaya çocuk yapmak için uğraşıpta kendinizi yormayın kusur ne demek ne ayıp bi de ona göre kusur olan şey için aileniz para verecek ha allahım ne dengesiz insanlar var

elinizde bunların yazılı olarak duruyorsa boşanmak gibi de bir düşünceniz varsa hiç durmayın kullanın

Sizde bu adami baba yapmaya ugrasiyorsunuz. Sizede Pes!

Geçmiş olsun umarım tez zamanda bebek sahibi olursunuz, bir dahaki sefere söylemeyin kimseye eşinizde adam olup arkanızda duracaksa destek olacaksa çocuk yapın tüp bebkle gebe kaldım 20 haftalık olduk hala evin işlerini eşim hallediyor yemek çamaşır dışında hiç bir iş yaptırmıyor.

Öncelikle geçmiş olsun bu ne terbiyesizlik ya çok sinirlendim ne demek tutmamış etmemiş oğlumun canı sağolsun sizin ki can değil mi ? Bu özel durumu neden ailelere söylüyorsunuz ki ? Abimlerinde olmuyor yengem söylemicem psikolojim bozuluyor diyor aşılamada da söylemezler siz kendi derdinizle mi uğraşıcaksınız kaynananızla mı ey Allahım müsade etmeyin ezildikçe ezilirsin kendinizi önemseyin siz çok değerlisiniz.

Adama ispat etme derdinde galiba dogurarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…