Ve sen bu adama, bu aileye evlat vermek için tedavi oluyorsun...tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor
6 yıl çocuğum olmadı eşim sorun sende ailen para yardimi yapacak deseydi NET BOŞARDIM ONU.şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor
Midem bulandı. İnsanlara boşan boşan demek uzaktan kolay biliyorum ama böyle pis zihniyetli bir adamla aynı çatı altında durabilecek kadar çaresiz misiniz gerçekten???
Ne parası yahu miktirsin ruh hastaları
Boşan kaç ablacım bunlar insan değil. Toplumda böyle ruh hastaları da var şaşkınım
Ve sen bu adama, bu aileye evlat vermek için tedavi oluyorsun...
ben de ona cevap yazdım, sen baba olmadan önce iyi bir eş olmayı dene belki o zaman olur dedim. bir gün gel kafan dağılsın diye beni gezmeye mi götürdün dedin. vakit buldukça kv yanına kaçtı hafta sonları. bana kısır dedi tedaviden önce de. şimdi bunları yzınca ben hiçbirini demedim yapmadım boşanmada bunları delil olarak mı kullanacaksın söylediklerinin hepsini inkar ediyorum diyor.
Öncelikle gecmis olsntüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Off nolur bosan bırak cocuk flan yapmaşimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
böyle bir kocaya çocuk yapmak için uğraşıpta kendinizi yormayın kusur ne demek ne ayıp bi de ona göre kusur olan şey için aileniz para verecek ha allahım ne dengesiz insanlar varşimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
Hangisiydi bdv'de ? O kadar çok benzer konu var ki süper hafızam artık almıyor.Şaşırdın mı bu yaşanılanlara? Dilimizde tüy bitti boşan diye diye. Kocan insan değil ki kv sana iyi davransın.
elinizde bunların yazılı olarak duruyorsa boşanmak gibi de bir düşünceniz varsa hiç durmayın kullanınben de ona cevap yazdım, sen baba olmadan önce iyi bir eş olmayı dene belki o zaman olur dedim. bir gün gel kafan dağılsın diye beni gezmeye mi götürdün dedin. vakit buldukça kv yanına kaçtı hafta sonları. bana kısır dedi tedaviden önce de. şimdi bunları yzınca ben hiçbirini demedim yapmadım boşanmada bunları delil olarak mı kullanacaksın söylediklerinin hepsini inkar ediyorum diyor.
ben de ona cevap yazdım, sen baba olmadan önce iyi bir eş olmayı dene belki o zaman olur dedim. bir gün gel kafan dağılsın diye beni gezmeye mi götürdün dedin. vakit buldukça kv yanına kaçtı hafta sonları. bana kısır dedi tedaviden önce de. şimdi bunları yzınca ben hiçbirini demedim yapmadım boşanmada bunları delil olarak mı kullanacaksın söylediklerinin hepsini inkar ediyorum diyor.
Geçmiş olsun umarım tez zamanda bebek sahibi olursunuz, bir dahaki sefere söylemeyin kimseye eşinizde adam olup arkanızda duracaksa destek olacaksa çocuk yapın tüp bebkle gebe kaldım 20 haftalık olduk hala evin işlerini eşim hallediyor yemek çamaşır dışında hiç bir iş yaptırmıyor.tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Öncelikle geçmiş olsun bu ne terbiyesizlik ya çok sinirlendim ne demek tutmamış etmemiş oğlumun canı sağolsun sizin ki can değil mi ? Bu özel durumu neden ailelere söylüyorsunuz ki ? Abimlerinde olmuyor yengem söylemicem psikolojim bozuluyor diyor aşılamada da söylemezler siz kendi derdinizle mi uğraşıcaksınız kaynananızla mı ey Allahım müsade etmeyin ezildikçe ezilirsin kendinizi önemseyin siz çok değerlisiniz.tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Ve siz israrla bu adami baba yapmaya calisiyorsunuz. Esinizin durumu ortada, siz belli ki esinizin durumunu kabullenmissiniz.
Kayinvalideyi ne diye arayip bilgi veriyorsunuz onu anlamadim.
Sorun bendeymis, ailem bana para yardimi yapacakmis. Bu zihniyetle gecirdiginiz zamana uzulun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?