negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

dışarıdan bakan pek çok insan beni haksız bulur. eşimin çevresi çok geniş insan ilişkileri çok iyi. birine anlatsam derler ki yok o böyle şeyler söylemez o bunu yapmaz. benim iş yerime birkaç kişi geldi. görümcemi falan tanıyorlarmış allah sabır versin sana dediler gittiler

ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.

Çocuk yapmayın bu kişiden.

Yapacak bir şey yok, çoğu kadın kendi şartlarını iyileştirmek için adım atmak yerine aman dışarıya iyi görüneyim, bundan da ayrılırsam bir daha evlenemem anne olamam diye düşünerek devam ediyor bu tip ilişkilere. Adamlar neden kendini bu kadar önemli sanıyor diyoruz ya, işte bu yüzden, ne yapsalar kadınlar okey çünkü. Bir noktadan sonra yek tek kişilerle değil, sistemle alakalı sorun, kadına bu ülkede biçilen değer evli ve çocuklu olmasıyla doğru orantılı çünkü. Kadınlar da buna göre yaşıyor işte, dışarıya evli çocuklu görüneyim de evde isterse her gün afedersiniz köpek çekilsin. Neyse, size kolaylıklar ve geçmiş olsun.

Bu halleri ile mi bu adam sizi mutlu ediyor? Ailenizin kapınızı açamadığı bir evlilikte 3. Aydan itibaren çocuk çabaları. Bu adam size niye saygı duysun ki. Toparlanınca oturup ciddi bir konuşma yapın. Bu adam sizi 10 çocuk yapsanız da menfaati öyle gerektirirse kapı önüne koyar. Boşuna yıpratmayın sağlığınızı.

Nur adresini ver gelip seni sarsacağım. Kendinde misin sen gerçekten. Sana sakinleştirici falan mı verdiler de bu kadar rahatsın.

Hala iyi biri yaninda mutluyum diye kendini kandir.adam el kaldıriyo kuruyemisi cok goruyo. Ailesi olmasa iyi insan..ailesinin agzina bakmasin o zaman embesilmi dusunemiyomu.

İnsanlar değil siz yaşıyorsunuz o adamla

Insanlar değil sizin yıllarınız gidiyor

İnsanlar değil sizin gözyaşınız dökülüyor

İçinde bulunduğunuz durumun bile acısını, duygusunu yaşamanıza müsade etmiyorlar
O kadar benciller işte

Dışarda mülayim evde aslan kesilen, ruhunuzu yaralayan bu adam

Pco yaşayıp anne olan milyonlarca kadın var, önünüze bakinca korkmayın, bu hayatta iyi insanlarda var. Sizin hakkınız değilmi insanca, duygusuyla bu hayatı yaşamak

Nur sen çok kötü bi evlatsın bak daha önce de dedim. Senin yasadıkların zerre umrumda değil. Insan anasına babasına nasıl laf ettirir ya? Kafayi yicem yani. Sen bu şekildeyken evladından ne bekleyeceksin Nur? Insan anasının babasının tırnağı için dünyayı yakar be yazıklar olsun.

aileme böyle yapıyorlar diye kavga ettim zaten onlarla. sende kızına geliyorsun sana karışan var mı dedim kv. aileme gidiyorum, kalıyorum ona bişey demiyor eşim. ben senin ailene saygı duyuyorsam sen de duyacaksın geleceksin dedim. anlasıın diye defalarca tek gönderdim oraya eşimi uzun bir süre gitmedim. bu gün onu bile öne sürüyor eşim. sen insanlarla kötü oldun kavga ettin işin bu günlere geleceğini bilemedin diyor. yani onlarla tartıştım diye başıma bunlar gelmiş

Hala ne anlatıyosun?

Evet gerçekten çok güzel davranıyormuş. Allah akıl fikir versin size.

Onlarca kadın boşan boşan yazmış. Hiçbirini umursamamış, şunu da yaptı bunu da yaptı diyorsunuz. Hayretler içindeyim.

Kocam aileme karaktersiz diyecek, bebek konusunda ablami kiskaniyorsun diyecek, çakal annesinin önüne atacak, her türlü lafı sineye çekeceğim, fiziksel, psikolojik şiddete uğrayacağım ve ben de onu baba yapmaya çalışacağım oyle mi?

İnsanın once kendine saygısı olmalı. Sizin kendinize saygınız yok. Ailenize hiç yok.

Annelik hasreti çekiyorsunuz ya, bu adami baba yapmaya calisiyorsunuz ya, bir gun kucaginiza alirsaniz hiç demeyin ben evladimi cok seviyorum diye.

Gercekten onu düşünüyor olsanız bu adamdan cocuk yapmaya cabalamazsiniz.

Siz bencilce anne olma isteği taşıyorsunuz. Herkese sözümona "kısır degilim" diye ispat etmek istiyorsunuz.

Rezil bir babası olacak. Sorumlusu siz olacaksiniz.

Tedavisi olumsuz olmuş bir kadına daha yumuşak konusmak isterdim ama malesef yapamayacağım.

ya ben böyle büyümedim, böyle yetiştirilmedim. benim ailem hep tartışmadan uzak oldu. yapıcı oldu. bana da bunu öğrettiler. bişey olsa anlatsam ailem boşver, onlar cahil insanlar, sen eşinle aranı tut diyorlar. hiçbir şeyi kişisel algılama herkes kendi karakterini ortaya koyar kimsenin kalbini kırma yok say ve hayatına bak diyorlar. annem de rahatsız babam da. şimdi onlara tüm detaylara anlatsam insanlar hastanelik olur bizim evde ses bile yükselmez.

Aman muhakkak baba yapın bu adamı!
Bunları yazıyorsunuz ama yine aynı tas aynı hamam devam edip yeniden çocuk tedavilerine başlayacaksınız belli.

İşte sorun şu ki, eşiniz anlaşılabilecek, ara iyi tutulabilecek biri değil, ailesinden farkı yok

Bu durumda eskiyi, geçmişi sizin önünüze dökmesinden çıkarımınız nedir merak ediyorum

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…