Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen."Ben eşime hiç kıymetli demedim çünkü evliliğimizin ilk gününden beri hiç alışkın olmadığım şekilde eften püften kavga çıkaran biri. Çocuk istiyor çocukları çok seviyor ilk yıl olmayınca bi çaresine bak dedi bana"
27 Nisan 2021
"kaç tane doktora gittim en sonunda tüp bebeğe karar verdi doktor işlemler için gider gelirken bi ton laf ediyor bana yüzüm düşüyor diye kızıyor evladım yok benim evlat hasreti ile yanıyorum geriliyorum ilaçlar psikolojik olarak etkiliyor göbek mi atayım"
Bu adamdan çocuk yapmayı bırakın bir önce ayrılmaya bakın siz
Çocuk yapmayın bu kişiden.tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Bu halleri ile mi bu adam sizi mutlu ediyor? Ailenizin kapınızı açamadığı bir evlilikte 3. Aydan itibaren çocuk çabaları. Bu adam size niye saygı duysun ki. Toparlanınca oturup ciddi bir konuşma yapın. Bu adam sizi 10 çocuk yapsanız da menfaati öyle gerektirirse kapı önüne koyar. Boşuna yıpratmayın sağlığınızı.ailemle zaten konuşmuyor ailesi. düğünde yok hoşgeldiniz demediniz, takı sandığının yanında durmadınız diye saçma sapan konular yüzünden tartıştılar ailemle. ailem evime gelmeye çekiniyor ya. huzurm kaçmasın diye kapımı açmıyorlar, huzurum yok o da ayrı mesele. sürekli annen şunu yaptı baban bunu yaptı kardeşin yardım etmedi. sürekli sorun arıyorlar. benim ailem girişken ağzı laf yapan cambaz insanlar değil onlarla baş edemeyecekleri için uzakta duruyorlar
Nur adresini ver gelip seni sarsacağım. Kendinde misin sen gerçekten. Sana sakinleştirici falan mı verdiler de bu kadar rahatsın.ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.
Hala iyi biri yaninda mutluyum diye kendini kandir.adam el kaldıriyo kuruyemisi cok goruyo. Ailesi olmasa iyi insan..ailesinin agzina bakmasin o zaman embesilmi dusunemiyomu.ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.
dışarıdan bakan pek çok insan beni haksız bulur. eşimin çevresi çok geniş insan ilişkileri çok iyi. birine anlatsam derler ki yok o böyle şeyler söylemez o bunu yapmaz. benim iş yerime birkaç kişi geldi. görümcemi falan tanıyorlarmış allah sabır versin sana dediler gittiler
Nur sen çok kötü bi evlatsın bak daha önce de dedim. Senin yasadıkların zerre umrumda değil. Insan anasına babasına nasıl laf ettirir ya? Kafayi yicem yani. Sen bu şekildeyken evladından ne bekleyeceksin Nur? Insan anasının babasının tırnağı için dünyayı yakar be yazıklar olsun.ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.
aileme böyle yapıyorlar diye kavga ettim zaten onlarla. sende kızına geliyorsun sana karışan var mı dedim kv. aileme gidiyorum, kalıyorum ona bişey demiyor eşim. ben senin ailene saygı duyuyorsam sen de duyacaksın geleceksin dedim. anlasıın diye defalarca tek gönderdim oraya eşimi uzun bir süre gitmedim. bu gün onu bile öne sürüyor eşim. sen insanlarla kötü oldun kavga ettin işin bu günlere geleceğini bilemedin diyor. yani onlarla tartıştım diye başıma bunlar gelmişNur sen çok kötü bi evlatsın bak daha önce de dedim. Senin yasadıkların zerre umrumda değil. Insan anasına babasına nasıl laf ettirir ya? Kafayi yicem yani. Sen bu şekildeyken evladından ne bekleyeceksin Nur? Insan anasının babasının tırnağı için dünyayı yakar be yazıklar olsun.
aileme böyle yapıyorlar diye kavga ettim zaten onlarla. sende kızına geliyorsun sana karışan var mı dedim kv. aileme gidiyorum, kalıyorum ona bişey demiyor eşim. ben senin ailene saygı duyuyorsam sen de duyacaksın geleceksin dedim. anlasıın diye defalarca tek gönderdim oraya eşimi uzun bir süre gitmedim. bu gün onu bile öne sürüyor eşim. sen insanlarla kötü oldun kavga ettin işin bu günlere geleceğini bilemedin diyor. yani onlarla tartıştım diye başıma bunlar gelmiş
Çocuk sahibi olamamak bir sorun değil. Allah vermiş bunu.Evet sorun bende yumurta rezervim düşük.
Evet gerçekten çok güzel davranıyormuş. Allah akıl fikir versin size.ben böyle hayallerle evlenmedim. eşim çocuk seven biri. evliliğimizin ilk 3 ayından beri deniyoruz. 2 yıldır evliyiz. ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi. mesela bayramda aileme gidicektik yolda bir aradı gittiniz mi diye. oraya gittik yarım saat oldu geleli. akşam ablan fenalaştı komşu götürdü doktora diyor. ailemden de uzak tutmak istiyor bizi. çok bencil. transfer oldu eşim ilk günlerde iyi davranıyordu sonra aradı baban harç yaptı şunu yaptı bunu yaptı diye. aleni çağırmıyor ama. adam da durur mu gidiş o gidiş. evde sıkıldığımı söyledim. zaten transferin 4.günü işe başladım ondan sonra normal yaşantıma devam ettim.
Acaba yasak konulardan birini mi yaptılar Nur'a. Olayların farkında ama hedefe kitlenmiş gibi davranıyor.
Hala ne anlatıyosun?
Aman muhakkak baba yapın bu adamı!ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.
ya ben böyle büyümedim, böyle yetiştirilmedim. benim ailem hep tartışmadan uzak oldu. yapıcı oldu. bana da bunu öğrettiler. bişey olsa anlatsam ailem boşver, onlar cahil insanlar, sen eşinle aranı tut diyorlar. hiçbir şeyi kişisel algılama herkes kendi karakterini ortaya koyar kimsenin kalbini kırma yok say ve hayatına bak diyorlar. annem de rahatsız babam da. şimdi onlara tüm detaylara anlatsam insanlar hastanelik olur bizim evde ses bile yükselmez.