Ya mantıklı bi açıklaması yok. Geriye tek o seçenek kalıyo vallahiAcaba yasak konulardan birini mi yaptılar Nur'a. Olayların farkında ama hedefe kitlenmiş gibi davranıyor.
Her şeyi geçtim de insan ailesine karaktersiz diyen biriyle nasıl evli kalabilir?ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.
Nur'da bir şey var ama çözemedim. sanki bir şeyin etkisi altında gibi davranıyorSiz resmen dalga geçiyorsunuz normal değil yazdıklarınız.
Faketir inşallah.Nur'da bir şey var ama çözemedim. sanki bir şeyin etkisi altında gibi davranıyor
Neden bu ısrar? Neden bu insanla kalmak isteme nedeniniz?şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor
Hiç normal değil.Nur'da bir şey var ama çözemedim. sanki bir şeyin etkisi altında gibi davranıyor
Sen insani hasta edersin. Yemin ederim hasta edersin.ben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Peki bu evlilik tek başına mı yapıldı Nur. senin çabanın onda biri eşinde yok. işlerde kafanı duvardan duvara vuracaksın bu evliliği sürdürdüğün içinben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Acil şifa diliyorum sizeben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Bu arada çocukların seni evliliğini ayakta tuttuğun için tebrik etmeyecekler. Böyle bir ailede büyüttüğün için sana kızgın olacaklar. Aile olamayan adamı baba yaptığın için çocukların hep içinde büyük yaralar olacak. sen devam et tüp bebek denemelerine. kapat gözleriniben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Vurmaz bence, çileyi kutsal görenlerden. Sonunda çok çektim ama bak kazandım der kalan bir kaç yılında..Peki bu evlilik tek başına mı yapıldı Nur. senin çabanın onda biri eşinde yok. işlerde kafanı duvardan duvara vuracaksın bu evliliği sürdürdüğün için
O zaman buraya yazma çünkü burda mücadene destek bulamayacaksın. Devam et belki bir gün kocan madalya takar.ben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Çekyatın kırık tarafı yatarken bir taraflara batarsa görürüm amcayı. :) Annenizin yaptığına bir şey demiyorum zira mantıklı bir tarafı yok.ben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
üslubunuzu düzeltir misiniz, fikrinizi alıyoruz, tedavim negatif oldu diyorum. üzgünüm değil mi, halimi düşünebiliyor musunuz?Sen insani hasta edersin. Yemin ederim hasta edersin.
Et bakalim mücadele.
Gençliğinin heba et bu lanet aileye.
Her türlü siddete uğra, aşağılan, sus otur.
Annene babana hakaretler edilsin yut elhamdülillah de.
Bu mücadeleni de inanilmaz guzel bir sey saniyorsun ya pes valla.
Ne senin gibi annem olsun isterdim ne de senin gibi evladim.
Hala negatif diyor Allah'ım yaa. sana bir işaret değil mi bu. Yapma diyor yapmaaaaaüslubunuzu düzeltir misiniz, fikrinizi alıyoruz, tedavim negatif oldu diyorum. üzgünüm değil mi, halimi düşünebiliyor musunuz?
Kızın olsa bu yaşadıklarını yaşasın ister misin? Yoksa bakmaya kıyamadığın kızın başı dik sapasağlam kendi ayakları üstünde mi dursun istersin? Nasıl örnek olacaksın çocuğuna? Bu mu?ben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Çekyatın kırık olmayan tarafına oturtturur kızınıKızın olsa bu yaşadıklarını yaşasın ister misin? Yoksa bakmaya kıyamadığın kızın başı dik sapasağlam kendi ayakları üstünde mi dursun istersin? Nasıl örnek olacaksın çocuğuna? Bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?