negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

ben cevap verdim, neden bu zamana kadar katlandığımla ilgili. bundan sonrası ile ilgili konuşmadım. evet topladım ve aileme gittim
Yanlış anlamazsanız insanlar bulundukları yerler için gittim demez,
Birisi bana ailene gittin mi diye sorsa
- Evet geldim ailemin yanındayım derim.

Hiçbirimizi ikna etmek yada inandırmak gibi bir derdiniz yok bizde sizin bekçiniz değiliz tabiiki ama burada ki insanların sırf susmasını sağlamak için ve konuyu kapatmak için kendinizi bu cümleler ile kandırmak sizin sağlığınız için iyi olmayacaktır.

Ha gitmişseniz gitmişsinizdir. Gitmemişseniz gitmeyebilirsiniz. Eşinizle devam etmekte barışmakta, bu hayatı çekmekte, yada ayrılmakta sizin bileceğiniz iş.

Bebek istemişsiniz olmamış Moraliniz düşük burada moral aramış ve bulamamış olabilirsiniz bunu da şuraya kadar anlarım.
Konuya hiç eşinizi katmadan Tüp bebek denemem başarısız oldu çok üzgünüm deseniz bur da konu sizin aile durumunuza hiç gelmezdi.
Her neyse özetle burada ki herkes eşinizin görünen olumsuz yanını söylüyor. Sizin bu kadar zamandır buna rağmen bu hayatı kabullenmiş olmanıza kızıyor.
Buradaki diğer konularınızdan yola çıkarak ta istikrarsız pasif ve kabullenmiş bir davranışınız var bunu eleştiriyor. Bence bu davranış ve şuanki ev ortamınız ile bir bebek sahibi olmak sizin için iyi olmayabilir.

İyi günler

Allah sabir versin. Cevaplarini verin oyle diyince. Oglumun cani sagolsunmuş. Kustah terbiyesiz

kv kişisi bana senin baban düğün gününde senin bebeğinin olması ile ilgili bir sorunun olduğunu bana söylemişti dedi. yemin ediyor ama söyledi diye. ben de ailemle konuştum. bizim kızımız artık sizin kızınız, size emanet, eğer ki bir damla göz yaşı akarsa tepenize bineriz demiş annem. sadece bu konuşma geçti diyor kadın yeminler ediyor. bu kadar aşağılık bir insan yani. böyle bir şeyi kim bilebilir? babam ben Allah mıyım haşa diyor. böyle bir kadın kendisi maalesef armut dibine düşer.

Hııı, evet, kesin hastane masraflarını da karşılarız demiştir baban.

Kv'ne aşırı sinir oldum sorunun kimde olduğunun hiçbir önemi yok ki sonuçta eşinle ikinz çocuk sahibi olamyrsnz. Bende tüp bebek tedavileri gördüm halende görüyorm sorun eşimde ama ailesi hiç oralı olmuyor bu zamana kadar 40 bine yakın gitti hâlende gidiyor birgün demedi ki sorun oğlumda alın şu parayı iyi bir yerde tedavi olun demedi. Üstüne sürekli bizden para isterler. Sorun bende ya da Eşim de olsun sonuçta ikimz çocuk sahibi olamyrz ama ailesi de destek olmuyor yeteri kadar torunu var zaten 3 eltim 1 Görümcem her yıl doguyolar. Yani kendi derdimize kendmz çare olacaz kimseden hayır yok. Eğer eşiniz destek olmuyorsa bu konuyu bi düşünün derim

Sen bu kadını babaanne yaparsan o cocugun vebaline girersin. Ciddiyim. Gıtsınler kendılerıne ezecek baska gelin bulsunlar

Cocugunuz olmuyorsa bu genelde olmamasi gerektiği icindir. Zorlama. Canina minnet bunu sebep goster ve bosan o ayıdan. Bi de genelde erkek yüzünden olmaz asil niye seni sucluyolar. Tohum kötüyse tarla napsin diye bi laf var anadoluda duymamislar mi hiç :))

Biz amh düşüklerin çocuğu olmuyor değil şu an hamileyim. Sadece zamanımın dar erken menapoza girecez. Bu durumumuzu da evlenmeden bilmiyorduk doğal olarak. Ne biçim insanlar ne biçim kalpler.

Biz amh düşüklerin çocuğu olmuyor değil şu an hamileyim. Sadece zamanımın dar erken menapoza girecez. Bu durumumuzu da evlenmeden bilmiyorduk doğal olarak. Ne biçim insanlar ne biçim kalpler.
bir de babam demiş, babam tırnağımı kesip atsam geri alır o kadar düşkün bana. ailemle de kötü etmeye çalışıyor

Nur, ben sana suan cok üzüldüm biliyor musun. Eski konularina biraz goz attim. Kusura bakma ama, bu kocan olacak adam ser..sizin teki. Bak sadece birkac yazini buraya yapistiriyorum:

nur1134
Görünceme diyor ki abla ben senle gelirim hastaneye görümcem hamile. Bana gelince de öf pöf yapıyor. Devlette yaptıramayacağız kapanmış özelle konuşmaya gidelim dedim evden gitti resmen bende aradım sen ablanla git beni babam götürür dedim
27 Nisan 202nur1134

Zaten boşanmaya meyilli biri. Her tartışmada sen evliliği anlamamışsın bitsin vs diyor
27 Nisan 2021 1

nur1134
Benim her duam kolayca kabul oldu bu zamana kadar sen yeterince ibadet etmiyorsun istemiyorsun diyor. Gözyaşlarımı Rabbim biliyor hangi kadın istemez anne olmayı
27 Nisan 202nur1134

Yine geçenlerde bir tartışma oldu babamı aradı kızınızı gelin alın diye. Bende anlayamıyorum bir iyi bir kötü. Hem bunları söylüyor hem bi çikolata verse biri yarısını bana getiriyor gitgelleri var ya da bişeydn etkileniyor
27 Nisan 202nur1134
nur1134

Biliyor defalarca dedim psikoloji çok etkiliyor ne olur beni üzme diye. Her hastaneden dönüşte ağlıyorum resmen
27 Nisan 2021 1 1

Bak kardesim, kendin oku, gozunu seveyim boyle bir heriften cocuk yapma. Bak benim eski konuma, millet uzak dur demisti, evlendim. Ana kuzusu, ilgisizin, ve sinirli insanin tekiydi, annesi de kotu yorumlar yapiyordu, tam laf sokan tipik kaynanaydi. Ben bir kez hamile kalmistim, cocuk dustu. Ama hamileyken bana ve daha dogmamis cocuguma kufur etti. Bana hakaretler ediyordu, ailesi icin akan sular duruyordu. Senin cocugun bile olsa bu adamdan, inan bu adam degismeyecek, cocuk degistirmeyecek sonunuzu. Sizin sonunuz ayrilik. Bana da diyorlardi arkadaslarim ayril, kesin ayrilirsiniz diye. Zorladim, ugrastim, ama sonunda ayrilik kacinilmazdi. Biliyorum seviyorsun, ayrilma dusuncesi bile üzüyor. Ama değmez, inan değmez, cocuk yapma bundan. Senin tek yapman gereken kaçıp kurtulmak. Aptal olma, ben aptallik ettim. Ama iyi ki cocugum olmamis, çocuğum dusunce cok uzulmustum. Ama varmis bir hayır demek ki. Suan cocugum olsaydi o insanlari hala gormek zorunda kalacaktım. Bu hatayi yapma. Ayril. Bu adam sana deger vermiyor, daha ortada cocuk yokken ama olsun diye ugrasirken sana deger vermiyor. Benim eski esim de gel gitler yasiyordu, cift karakterli gibiydi. Insan o zaman gidemiyor, diyorsun ki bi iyi bi kotu. Ama o bazen iyi olan anlari icin de degmez. Surekli mutsuz olacaksin. Bundan adam olmaz, sen bir an once kendini kurtarmalisin. Seni bir de tehdit ediyor bosanalim falan diyor ya, aynisini benimki de yapiyordu, evden kovuyordu. Ama ben onu bosadim. Sen de cesaret edebilirsin. Etmelisin. Ben kolay kolay kimseye bosan demem. Ama bu duzelmeyecek. Senin cok mutlu olmani isterim. Bak surekli uzulecegine, hayatin her gun cehennem olacagina, bir kez uzul, zamanla atlatirsin hayatina daha iyi biri girer insallah. Sen cok daha iyilerine layiksin. Sana deger vermeyen bir pislikle ayni evde durma. Istersen ozelden de yazabilirsin bana.
Bunun psikojolisi cok bozuk. Kendininki de bozulmadan kac kurtul!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…