- 17 Eylül 2015
- 754
- 1.645
- 113
Yanlış anlamazsanız insanlar bulundukları yerler için gittim demez,ben cevap verdim, neden bu zamana kadar katlandığımla ilgili. bundan sonrası ile ilgili konuşmadım. evet topladım ve aileme gittim
Allah sabir versin. Cevaplarini verin oyle diyince. Oglumun cani sagolsunmuş. Kustah terbiyesiztüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Hııı, evet, kesin hastane masraflarını da karşılarız demiştir baban.kv kişisi bana senin baban düğün gününde senin bebeğinin olması ile ilgili bir sorunun olduğunu bana söylemişti dedi. yemin ediyor ama söyledi diye. ben de ailemle konuştum. bizim kızımız artık sizin kızınız, size emanet, eğer ki bir damla göz yaşı akarsa tepenize bineriz demiş annem. sadece bu konuşma geçti diyor kadın yeminler ediyor. bu kadar aşağılık bir insan yani. böyle bir şeyi kim bilebilir? babam ben Allah mıyım haşa diyor. böyle bir kadın kendisi maalesef armut dibine düşer.
halüsinasyon görüyor galibaHııı, evet, kesin hastane masraflarını da karşılarız demiştir baban.
Kv'ne aşırı sinir oldum sorunun kimde olduğunun hiçbir önemi yok ki sonuçta eşinle ikinz çocuk sahibi olamyrsnz. Bende tüp bebek tedavileri gördüm halende görüyorm sorun eşimde ama ailesi hiç oralı olmuyor bu zamana kadar 40 bine yakın gitti hâlende gidiyor birgün demedi ki sorun oğlumda alın şu parayı iyi bir yerde tedavi olun demedi. Üstüne sürekli bizden para isterler. Sorun bende ya da Eşim de olsun sonuçta ikimz çocuk sahibi olamyrz ama ailesi de destek olmuyor yeteri kadar torunu var zaten 3 eltim 1 Görümcem her yıl doguyolar. Yani kendi derdimize kendmz çare olacaz kimseden hayır yok. Eğer eşiniz destek olmuyorsa bu konuyu bi düşünün derimkv kişisi bana senin baban düğün gününde senin bebeğinin olması ile ilgili bir sorunun olduğunu bana söylemişti dedi. yemin ediyor ama söyledi diye. ben de ailemle konuştum. bizim kızımız artık sizin kızınız, size emanet, eğer ki bir damla göz yaşı akarsa tepenize bineriz demiş annem. sadece bu konuşma geçti diyor kadın yeminler ediyor. bu kadar aşağılık bir insan yani. böyle bir şeyi kim bilebilir? babam ben Allah mıyım haşa diyor. böyle bir kadın kendisi maalesef armut dibine düşer.
Sen bu kadını babaanne yaparsan o cocugun vebaline girersin. Ciddiyim. Gıtsınler kendılerıne ezecek baska gelin bulsunlarkv kişisi bana senin baban düğün gününde senin bebeğinin olması ile ilgili bir sorunun olduğunu bana söylemişti dedi. yemin ediyor ama söyledi diye. ben de ailemle konuştum. bizim kızımız artık sizin kızınız, size emanet, eğer ki bir damla göz yaşı akarsa tepenize bineriz demiş annem. sadece bu konuşma geçti diyor kadın yeminler ediyor. bu kadar aşağılık bir insan yani. böyle bir şeyi kim bilebilir? babam ben Allah mıyım haşa diyor. böyle bir kadın kendisi maalesef armut dibine düşer.
boşanma kararı aldık dediniz ya o nasıl oldu pekiGittim evet. aramadık birbirimizi
Biz amh düşüklerin çocuğu olmuyor değil şu an hamileyim. Sadece zamanımın dar erken menapoza girecez. Bu durumumuzu da evlenmeden bilmiyorduk doğal olarak. Ne biçim insanlar ne biçim kalpler.kv kişisi bana senin baban düğün gününde senin bebeğinin olması ile ilgili bir sorunun olduğunu bana söylemişti dedi. yemin ediyor ama söyledi diye. ben de ailemle konuştum. bizim kızımız artık sizin kızınız, size emanet, eğer ki bir damla göz yaşı akarsa tepenize bineriz demiş annem. sadece bu konuşma geçti diyor kadın yeminler ediyor. bu kadar aşağılık bir insan yani. böyle bir şeyi kim bilebilir? babam ben Allah mıyım haşa diyor. böyle bir kadın kendisi maalesef armut dibine düşer.
bir de babam demiş, babam tırnağımı kesip atsam geri alır o kadar düşkün bana. ailemle de kötü etmeye çalışıyorBiz amh düşüklerin çocuğu olmuyor değil şu an hamileyim. Sadece zamanımın dar erken menapoza girecez. Bu durumumuzu da evlenmeden bilmiyorduk doğal olarak. Ne biçim insanlar ne biçim kalpler.
Ve sen de laf ettirdin bu güzel babaya anaya bunca laf kırık cekyat falan filan. Gerçekten ayrıldın di mi o evden?bir de babam demiş, babam tırnağımı kesip atsam geri alır o kadar düşkün bana. ailemle de kötü etmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?