negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

nur1134

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
511
1.690
43
32
bilecik
tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.

Sizin tepkiniz ne oldu ? Yani bakalım sizden ötürü mu olmadı . Ne dengesiz insanlar var gerçekten hayret ediyorum. Üzülmeyin herşeyin hayırlısı ,belki de olmaması daha iyi böyle bir aileye evlat .

İnşallah en kısa sürede de evlat sahibi olursun

adı üzerinde kv , allah aşkına görünce söylerdiniz neden aradınız , kendinize biraz zaman tanısaydınız çünkü bu olayda en çok üzülen sizsiniz.

Ben onlara söylemeden yaptım eşimde söyleme seni suclarlar dedi sonuç negatif oldu iyiki söylemedik bir daha olursa söyleme çok zor bir süreç zaten stresli ağrılı bu kadar zor olduğunu asla tahmin edemezdim Allah istediğin gibi sağlıklı hayırlı çift çift nasip eder inşallah

inşallah en doğru zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ve sağlıklı bebekleriniz olur

Yalnız o canı sağolasıca oğul, bebek sahibi olduğunuz zaman da böyle hiçbir şeye dokunmayıp iş yükünüzü hafifletmezse buraya açacağınız başlıkların haddi hesabı olmaz. Konu sadece kv ile sınırlanmamalı koca kişisini de biraz ele alalım.

edit:eski konuları bilmiyordum sanırım koca kişisi zaten mimli

Çok üzüldüm, umarım tez zamanda rabbim evlat hasretini dindirir.
Tüp bebek sürecinde kayınvalidelerin çoğu böyle oluyor. Sorun kimde bilmiyorum ama bana çürük muamelesi yaptığı bile olmuştu kayınvalidemin. Lafın altında kalma, cevabını ver.

Eşine gelince, şanslı olanlarımızın tedavi sürecinde en büyük destekçimiz eşimiz aslında olması gereken bu ya. Annemiz bile bizi anlayamayabiliyor bu konuda ama aynı yolda olduğumuz için eşimiz anlayıp yardımcı oluyor.

Ben 15. haftaya kadar evde süpürge tutmadım. Ütü yapmadım. Sadece yemek yaptım, eşimin astığı çamaşırları toplayıp canım isterse katladım o kadar.
Düşününce eğer eşim yükümü hafifletmiş olmasaydı çok zorlanırdım. Ki, doktor rahat hareket edebilirsin demişti, kısıtlama yoktu ama riske atmak istemedim.

Tekrar tedaviye başlamadan önce eşinizle bu konuda konuşun bence.

Okuduğum yazıda, kayınvalide oğlundan daha masum. Çünkü size hastalıkta,sağlıkta,iyi günde, kötü günde sözünü veren eşiniz.

Siz ilk önce eşinizle olan sorunları düzeltseniz keşke. Yani tamam anne olmak herkesin hakkı ama baba yapmayın şu adamı

Cahil insanlarla uğraşması zordur.
Kocanda olsa takma salla kendin yıpranırsın ancak.
Ev işini de salla bu süre de bırak pisliğinde otursun kocan (!)
"savurgan da değilim evin ihtiyaçlarını alıyorum kendisi biriktirme taraftarı şu zamana kadar eve bişey almadı başımıza bi iş gelir, lazım olur diye biriktiriyor, lazım olduğunda da çıkarıp vermiyor. tüp bebek yaptırdık ödü koptu parası gidicek diye"

"ailesi de böyle. görümcem, kv asla eşlerine para göstermezler. görümcem ne alırsa kv üstüne yapar. hatta biz tarla alırken de yine kv üzerine yapmak istediler şimdi de üç kuruş maaşıma göz dikti"

"ben gittim daha önce. psikolog şok oldu eşiniz destek almalı muhakkak evliliğe hazır bir birey değil yetişkin ergen dedi. ama gitmiyor"

kocası ve ailesi böyle biri Kendi yazmıştı bunları

Son düzenleme:
Tüp bebegı neden kv biliyor. Söylemeyin hıcbırsey ona. Ne şirret bir kadın

sen bu adama, bu adamın böylesi ailesine gerçekten çocuk yapmakta kararlı mısın?
bu nasıl bi öküz sülale.. yani kusura bakacaksan bak ama öyleler.. ve çocuğun olursa da nasıl sıkıntılar çekebileceğini öngörmen lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…