- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi sanmeleksan
-
esiniz kac yasindada böyle ailesinin doldurusuna gelipte istemedigi halde gidecegiz diyor. Ne kadar bencilce ve saygisizca.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar onerileriniz icin. Çoğunluğun dediği benimde aklıma yattı ve rest çektim. Sen oraya gitmek istiyorsan bende izmire dönmek istiyorum seninki aile de benimki ne dedim. Böyle biseye yalnız başına karar veremezsin karşında bi eşya yok fikrini almadan yanında goturebilesin ben gitmek istemiyorum senin için benim isteyip istemedigim onemsizse kapı orada dedim. Gerçekten aşırı sinirlenmistim ve artık kendimi tutamadım. Şimdi böyle bi konu icin bana kapıyı nasıl gosterirsin diye benimle konusmuyor şuan ben ayrı odada o ayrı odada takılıyoruz. Uyurken sırtını dönüyor ama inanın kendimi hiç bu kadar hafif hissetmemistim bu konu açıldığından beri. Barışması için hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Hep ben mi onu düşünecegim birazda o beni düşünsün düşünmüyorsada sevgimi emeklerimi haketmiyordur...S sanmeleksan son durum ne oldu
Kapı orada deyince biraz evden kovmuş anlamı çıkabilir bunu size kullanır. Ben anladığım kadarıyla niyetiniz gidersen tek git ben yokum demekti ama kocanız tabiki onu öyle anlamaz güzel direnmişsin bu durumu da kullanmasına izin vermeHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar onerileriniz icin. Çoğunluğun dediği benimde aklıma yattı ve rest çektim. Sen oraya gitmek istiyorsan bende izmire dönmek istiyorum seninki aile de benimki ne dedim. Böyle biseye yalnız başına karar veremezsin karşında bi eşya yok fikrini almadan yanında goturebilesin ben gitmek istemiyorum senin için benim isteyip istemedigim onemsizse kapı orada dedim. Gerçekten aşırı sinirlenmistim ve artık kendimi tutamadım. Şimdi böyle bi konu icin bana kapıyı nasıl gosterirsin diye benimle konusmuyor şuan ben ayrı odada o ayrı odada takılıyoruz. Uyurken sırtını dönüyor ama inanın kendimi hiç bu kadar hafif hissetmemistim bu konu açıldığından beri. Barışması için hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Hep ben mi onu düşünecegim birazda o beni düşünsün düşünmüyorsada sevgimi emeklerimi haketmiyordur...
Sen bu adamın peşinden cok mu koşturdun, çok mu taviz verdin ? Bu ne özgüven? Hem suçlu, hem güçlü.bHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar onerileriniz icin. Çoğunluğun dediği benimde aklıma yattı ve rest çektim. Sen oraya gitmek istiyorsan bende izmire dönmek istiyorum seninki aile de benimki ne dedim. Böyle biseye yalnız başına karar veremezsin karşında bi eşya yok fikrini almadan yanında goturebilesin ben gitmek istemiyorum senin için benim isteyip istemedigim onemsizse kapı orada dedim. Gerçekten aşırı sinirlenmistim ve artık kendimi tutamadım. Şimdi böyle bi konu icin bana kapıyı nasıl gosterirsin diye benimle konusmuyor şuan ben ayrı odada o ayrı odada takılıyoruz. Uyurken sırtını dönüyor ama inanın kendimi hiç bu kadar hafif hissetmemistim bu konu açıldığından beri. Barışması için hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Hep ben mi onu düşünecegim birazda o beni düşünsün düşünmüyorsada sevgimi emeklerimi haketmiyordur...
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar onerileriniz icin. Çoğunluğun dediği benimde aklıma yattı ve rest çektim. Sen oraya gitmek istiyorsan bende izmire dönmek istiyorum seninki aile de benimki ne dedim. Böyle biseye yalnız başına karar veremezsin karşında bi eşya yok fikrini almadan yanında goturebilesin ben gitmek istemiyorum senin için benim isteyip istemedigim onemsizse kapı orada dedim. Gerçekten aşırı sinirlenmistim ve artık kendimi tutamadım. Şimdi böyle bi konu icin bana kapıyı nasıl gosterirsin diye benimle konusmuyor şuan ben ayrı odada o ayrı odada takılıyoruz. Uyurken sırtını dönüyor ama inanın kendimi hiç bu kadar hafif hissetmemistim bu konu açıldığından beri. Barışması için hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Hep ben mi onu düşünecegim birazda o beni düşünsün düşünmüyorsada sevgimi emeklerimi haketmiyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?