Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hoşbuldum karamuk04 napim oyalanıyorum işte bu günde dermana sardırdım...
dermancım şimdik bizim iş yerinden kk açılıyo ama sohbet bölümü açılmıyo bebişim yani bu sayfayı kapatıp bidaha girmeye çalışınca giremiyorum yaa öyle olmuş işte....

hoşbuldum karamuk04 napim oyalanıyorum işte bu günde dermana sardırdım...
dermancım şimdik bizim iş yerinden kk açılıyo ama sohbet bölümü açılmıyo bebişim yani bu sayfayı kapatıp bidaha girmeye çalışınca giremiyorum yaa öyle olmuş işte....
heee acayipp mişş canım neysee...
resimdeki güzel kız senden çıkamamı bacım?

hee bacım halis muhlis made ın derman sırnaşık şey
Benim kızım şekerimm 4 yaşında ırmak adı darısı başına işallahhhhhh yarabbimm :Saruboceq:

gerçekten çok gözelmiş allah bağışlasın yarabbim banada versin kibelemin bide seninki gibim bir kız....

:Saruboceq:
heee acayipp mişş canım neysee...

hee bacım halis muhlis made ın derman sırnaşık şey
Benim kızım şekerimm 4 yaşında ırmak adı darısı başına işallahhhhhh yarabbimm :Saruboceq:

işallah benimde başıma kızzzzzzzzzz şöyle seninki gibi tatlımı talı şekrmi şeker bi kız çocuğu nasip etsin banada allahımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

slm kıslarrr
sadece annişlermi var budaa anne omayanlarda gelebilümüü

gelebilüü canım..hoşgeldin sende kaydirigubbakcemile5
biz 2 yıldır çok sıkı dost olduk buluştuk görüştük...başka bi sitede tanıdık birbirimizi sonra buraya transfer olduk ...Eee siz de anlatın nasılsınız ne yapıyosunuz ...

:Saruboceq:

işallah benimde başıma kızzzzzzzzzz şöyle seninki gibi tatlımı talı şekrmi şeker bi kız çocuğu nasip etsin banada allahımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

işşşşaaallahhhh caanıııııımmm..her gece dua ediyorum...
Allahım isteyen herkese versinnn...
Kızlar bu yakışıklıda karamukun oğluu ..çok karizmadırr ..
heee bide patoşumuz var bizim(ROTUS)ama onun işleri bu ara çok yoğun gelemiyorrr...

gelebilüü canım..hoşgeldin sende kaydirigubbakcemile5
biz 2 yıldır çok sıkı dost olduk buluştuk görüştük...başka bi sitede tanıdık birbirimizi sonra buraya transfer olduk ...Eee siz de anlatın nasılsınız ne yapıyosunuz ...

ay ayyy ayyy canım arkadaşımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm:1hug::1hug:

işşşşaaallahhhh caanıııııımmm..her gece dua ediyorum...
Allahım isteyen herkese versinnn...
Kızlar bu yakışıklıda karamukun oğluu ..çok karizmadırr ..
heee bide patoşumuz var bizim(ROTUS)ama onun işleri bu ara çok yoğun gelemiyorrr...

amin canım aminnn işallhhh:Saruboceq:
kız patoş yazdı şimdi bana gel dedim onada

nekdaaa güsellll ozaman dermann
ben trabzondan katılıyomm
evliyimm
17ay olduu
gsm oparatöründe çalışıyorum vodafone :)
17aydırda bebiş istiyosss ama henüz olmadı :)

amin canım aminnn işallhhh:Saruboceq:
kız patoş yazdı şimdi bana gel dedim onada
HEE GII BENDE DEDİM ...nihayet gelecek

nekdaaa güsellll ozaman dermann
ben trabzondan katılıyomm
evliyimm
17ay olduu
gsm oparatöründe çalışıyorum vodafone :)
17aydırda bebiş istiyosss ama henüz olmadı :)

anam bana rakip geldi...Bende gsm operatörü turkcellde çalışıyommm kızzzz sositososito
İşallah olur canım allah gönlüne göre versin..daha yani evli sayılırsın erken zaten...

HEE GII BENDE DEDİM ...nihayet gelecek

ama gelememiş daha baksanaaaaaaaa kıçını toplayıpppp :dance:

anam bana rakip geldi...Bende gsm operatörü turkcellde çalışıyommm kızzzz sositososito
İşallah olur canım allah gönlüne göre versin..daha yani evli sayılırsın erken zaten...

anaaaa tesadüfe bak kızzzzzz :roflol:

X