Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayy geldim geldim şipşak yeşiminiz geldi....yemekteydimmm sarımsaklı mantı yedimmm :jeyyar:
ayy senin ora ana baba günüdürrr....
Fotolar çekindik kızlarla atacam ikinizede... alkisalkisalkis

hoş geldin canım.....oh afiyeto lsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama öylen vakti sarımsaklı yemek yenirmi ya.....kokucan yaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eve çok kalabalık canım sormaaaaaaaaaaaaa acayip en az 30 aile var şu anda etrafımda kantindeeeeeeeeeeeee habire sohbet ediyorlar ben kaçtım odayaaaaaaaaaa:lepi: :lepi:

hoş geldin canım.....oh afiyeto lsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama öylen vakti sarımsaklı yemek yenirmi ya.....kokucan yaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eve çok kalabalık canım sormaaaaaaaaaaaaa acayip en az 30 aile var şu anda etrafımda kantindeeeeeeeeeeeee habire sohbet ediyorlar ben kaçtım odayaaaaaaaaaa:lepi: :lepi:

ayyy ne zor yaaa onlarla uğraşmakk :bbo:
amaaaann canım çekti yedim :1closedeyes:
üstüne bir sürü naneli first çiğnedim şakkıdı

AYYYYYYYYY AYYYYYYYYYY AYYYYYYYYYYYY

EN GÜZEL HAFTALAR BİZLERİN OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nerdesininz hadi gelin...yeni haftamıza..eğlenerk gülrek başlıyalımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ..yeşimim fahrişimi...hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

AYYYYYYYYY AYYYYYYYYYY AYYYYYYYYYYYY

EN GÜZEL HAFTALAR BİZLERİN OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nerdesininz hadi gelin...yeni haftamıza..eğlenerk gülrek başlıyalımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ..yeşimim fahrişimi...hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

geldim patoşuumm geldim ne haber nasılsın navar ne yok..Aleyna nasıl ? Şeniz

geldim patoşuumm geldim ne haber nasılsın navar ne yok..Aleyna nasıl ? Şeniz

hoş geldin şipşakım güzel hatunum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
profil resmin çok güzel....

iyiyiz hayatım aleynada çok iyi dün bütün gün her şeyi beraber yaptık..sürekli anne çok eğleniyorum çok mutluyum deyip durduuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sen napıyorsun ırmakcım sarı şekerim nasıllllllllll

selammmm arkadaşlar..

aa bir gün girmedim foruma bütün girdiğim topikler susumuş kalmışş ahyırdır bee benim bilmediğim bişey mi var töbe töbee
nerdesiniz neşeli anneler....
kaydirigubbakcemile3

ayy olamaz herkes tatile çıktıda benmi çalışıyorum yoksammmmsenağlama

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm
hadi gelin :sm_cool: :sm_cool:
kaç gündür sohbet edemiyoruzzzzzzzz..bu gün coşalımmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selammmm arkadaşlar..

aa bir gün girmedim foruma bütün girdiğim topikler susumuş kalmışş ahyırdır bee benim bilmediğim bişey mi var töbe töbee
nerdesiniz neşeli anneler....
kaydirigubbakcemile3

ayy olamaz herkes tatile çıktıda benmi çalışıyorum yoksammmmsenağlama

slm canımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ...hoş geldin evet vallahi çok sesseizzzzzzzzz hayatım.... CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

ah bir tek sen çalışırmısın bizdeeeeeeeeeeeeee çalışıyoruzzzzzzzzzzzzz..bu güzel havalaradaaaaaaaaaaaaa sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

nasılsın canım opuyorumnanaktan

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm
hadi gelin :sm_cool: :sm_cool:
kaç gündür sohbet edemiyoruzzzzzzzz..bu gün coşalımmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hey torpakımmm selammm coşalım coşalım da nerde senin grup be canımmm....
ben dedim tatilde milleetttsenağlama

hey torpakımmm selammm coşalım coşalım da nerde senin grup be canımmm....
ben dedim tatilde milleetttsenağlama

yok be gülüm bizim grubun tatiline daha var......valahi fahrişimmmmmmmmm msn dedi.....işleri yoğun oluyor bu günlerde.....halledince gelir...
şipşak yeşimciminde başında telefonlar çalıyordur fırsat buluypta gelememiştier...fırsatını bulunca oda gelirrrrrrrrr :lepi: :lepi: :lepi:

ay dur ben yeşimcime bakıyım g maildedir o napıyorki.........

sende çalışmaktanmı sıkıldın hayatım....bu zamanlarda hep öyle oluyor :içelim:

yok be gülüm bizim grubun tatiline daha var......valahi fahrişimmmmmmmmm msn dedi.....işleri yoğun oluyor bu günlerde.....halledince gelir...
şipşak yeşimciminde başında telefonlar çalıyordur fırsat buluypta gelememiştier...fırsatını bulunca oda gelirrrrrrrrr :lepi: :lepi: :lepi:

ay dur ben yeşimcime bakıyım g maildedir o napıyorki.........

sende çalışmaktanmı sıkıldın hayatım....bu zamanlarda hep öyle oluyor :içelim:

evet yaaaa tatilim geliyoo çok fena...........:jeyyar::jeyyar:
sıkıldım hemde çokkk.....

evet yaaaa tatilim geliyoo çok fena...........:jeyyar::jeyyar:
sıkıldım hemde çokkk.....

ay sorma ya... aynen vallahi şöyle tatil deniz kum...falan ...ama nerde ben her sene hayal ederim tatile gitcem diye..bişey olur yada gidemem yada işler sıkışır..kalır benim tatil..bir iki gün yapar gelirim işeeeeeeeee:1no2:

ay sorma ya... aynen vallahi şöyle tatil deniz kum...falan ...ama nerde ben her sene hayal ederim tatile gitcem diye..bişey olur yada gidemem yada işler sıkışır..kalır benim tatil..bir iki gün yapar gelirim işeeeeeeeee:1no2:

ayy yok yaa allah korusun tatili yarım bırakmak mıııı

inşallah 1 ağustosda oradayım torpakımmmm bekle beniii:teytey::teytey::dance::dance:

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

kızlarrrrrrrrrr burcunuzun arapçasını bulun bizede yazın bakalım hangi buçsunuzzz

KOÇ - Davar-ül Kurban
BOĞA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEÇ - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BAŞAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım (BU COK IYI YAAAA :)))))
YAY - Silah-ül Zemberek
OĞLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

ben Haşarat-ül Zehr-i Zıkkımmışım yaaaaa....delikafaduld en

ayy yok yaa allah korusun tatili yarım bırakmak mıııı

inşallah 1 ağustosda oradayım torpakımmmm bekle beniii:teytey::teytey::dance::dance:

hadi ya belli olydu yani tarihin...hadi bakalım...ağustosta çok iyimiş....bekliyorum bak gel...de seni bir koklayammmmmmmmmmmm :teytey: :içelim: :içelim:

biz seninle kesin bir yerlerden tanışık çıkarız haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ya karabıyızdır yada tanıdıkkkkkkkkkkkkk

kızlarrrrrrrrrr burcunuzun arapçasını bulun bizede yazın bakalım hangi buçsunuzzz

KOÇ - Davar-ül Kurban
BOĞA - Sığır-ül Camış
TERAZİ - Endaze-i Kantar
YAY - Silah-ül Zemberek
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

YENGEÇ - Mahlükatül Böcekvari :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
budurrrrrrrrrr

hadi ya belli olydu yani tarihin...hadi bakalım...ağustosta çok iyimiş....bekliyorum bak gel...de seni bir koklayammmmmmmmmmmm :teytey: :içelim: :içelim:

biz seninle kesin bir yerlerden tanışık çıkarız haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ya karabıyızdır yada tanıdıkkkkkkkkkkkkk

çıkarız hayatım bi yoklayalaım bakalımmmm sonuçta hepimiz kardeşizzzzzz....:1hug::roflol::roflol:

Ayy canlarım geldim ben hava çok sıcak öldüm geberdim yaaa...Çok şükür gözünde önemli bişey yokmuş mikrop kapmış...çok güzel muayene etti gözlüğe ihtiyacı varmı falan diye...Bide kızımı oğluna istedi dr.. çok beğenmişşş kızımııı :mymeka: çok sevdii..ilgilendi vallla yakınennn. kaydirigubbakcemile3

KOÇ - Davar-ül Kurban
BOĞA - Sığır-ül Camış
TERAZİ - Endaze-i Kantar
YAY - Silah-ül Zemberek
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

BOĞA - Sığır-ül Camış
Terbiyesiiizzzzzz :eek:lmaz: sırnaşık şeysırnaşık şey

X