Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

zemuszemus zemuszemus
ay iyiyim canım vallahi burasıda dühden beri yoğun acayip ama şimdi sakin...
ay vallahi harbi orası çokfena ya o telefonlar adamı çıldırtır.....lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sen iyi dayanıyon canım ..ben bi noktadan sonra fırçalıyı veririm...ayyyyyyyy diye
kaydirigubbakcemile2
ay biliyormusun akşam kızımla kapının önünde top oynadık iki tanede mahalledin ufaklık geldi....ortada sıçan oynadık ben tam ortadadım kafamı bi kaldırdım yan apartmandakiler falan balkondan seyrediyor sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ban 5-6 yaşındakilerle hoplayıp duruyom..çok komikti..eev sahibim bile çıkmış bana gülüyor...e arkadaşı yok sen arkadaş olcan diyor...ama çok eğlendikkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ayyy ne güzell yaaa bende bayılırım ortada sıçan oynamayaa.... kaydirigubbakcemile5
Kız bende fırçalıyom deli ediyolar insanı yaaaa...
göt olup kalıyolar öyleeee sanki müşteri hizmetleri burası ota boka burayı arıyolar...adamın biri geçen gün hanımefendi neden sinirleniyosunuzkii dedi ..bende e beyefendi aynı şeyi size 3 kere izah ettim hala aynı şeyi soruyosunuz dedim göt oldu peki hanımefendi iyi günler dedi kapadııı kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzell yaaa bende bayılırım ortada sıçan oynamayaa.... kaydirigubbakcemile5
Kız bende fırçalıyom deli ediyolar insanı yaaaa...
göt olup kalıyolar öyleeee sanki müşteri hizmetleri burası ota boka burayı arıyolar...adamın biri geçen gün hanımefendi neden sinirleniyosunuzkii dedi ..bende e beyefendi aynı şeyi size 3 kere izah ettim hala aynı şeyi soruyosunuz dedim göt oldu peki hanımefendi iyi günler dedi kapadııı kaydirigubbakcemile3

HE çok zevkli oluyor hayatımmmmmmm...oynaması ...ama işte biraz kilolu olunca ortada zıplayan şişko birisi oluyorrrrrrrrrr:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ay iyi yapmışın.....fırçalıcan tabi ......telefonu açıyorsun diye her şeye cvp vermek zorundasın gibi düşünüyorlar herhaldeeeeeeeee hödüklerrrrrrr:eek:lmaz: :eek:lmaz:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hepimizin günü çok güzel geçsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ne haber nasılsınız........
ayyy burası çok sıcak pqiştim ben ya..siz nerlerdesinizzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ne haber nasılsınız........
ayyy burası çok sıcak pqiştim ben ya..siz nerlerdesinizzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

aleykümselammmm opuyorumnanaktan vereliniortak
bugün hava felaket sıcak ama bizim burası klimalı ya elim kolum bacağım buz gibiii bunalmıyoruz yani...Buranın pazarı var illa gitmek istiyom bugün ama kızlar çok sıcak diyo gelmezseniz gelmeyin dedim yaaa...Ben gidicemmm....tmm tamam geliriz dediler kaydirigubbakcemile3 Şimdi çıkıcaz bizde hadi öptümm sizleriii Şeniz

Son düzenleme:
aleykümselammmm opuyorumnanaktan vereliniortak
bugün hava felaket sıcak ama bizim burası klimalı ya elim kolum bacağım buz gibiii bunalmıyoruz yani...Buranın pazarı var illa gitmek istiyom ama kızlar çok sıcak diyo gelmezseniz gelmeyin dedim yaaa...tmm yaa geliriz dediler kaydirigubbakcemile3 Şimdi çıkıcaz bizde hadi öptümm sizleriii Şeniz

ay berbat sıcak dikkat ettttttttttt vallahi......
hadi bakalım pazar gezmenin keyfide başka güzel oluyor iyi gezmeler sizeeeeee

toprağım sobeeeeeeeeee..........

yakaladım seni demek buraya takılıyorsun haa..
neşeli anne seniiiiiiikaydirigubbakcemile5

toprağım sobeeeeeeeeee..........

yakaladım seni demek buraya takılıyorsun haa..
neşeli anne seniiiiiiikaydirigubbakcemile5

yakalandım yakalandımmmmm :roflol: :roflol:
hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ...evet burdayız arkadaşlarla açmıştız topiği ama işten güçten yazışamıyoruz bir türlüüüüüüüüüüü

yakalandım yakalandımmmmm :roflol: :roflol:
hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ...evet burdayız arkadaşlarla açmıştız topiği ama işten güçten yazışamıyoruz bir türlüüüüüüüüüüü

çalışanlarmı var genelde .Kalabalık değilsiniz galiba.Bende çok yoğunum bu ara ama artık senin rahatlar işler ya sınavlar bitti bitiyo nede olsa

çalışanlarmı var genelde .Kalabalık değilsiniz galiba.Bende çok yoğunum bu ara ama artık senin rahatlar işler ya sınavlar bitti bitiyo nede olsa

hayatım 3 kişiyiz normalde ..biz ama dışardan annler geliyor..biz üçümüz 3 yıldır aşağı yukarı net üzerinde arkadaşız..daha önce başka bir sitedeydikkkkk..şimdi burdayız üçümüçde çalışıyoruz.......kaydirigubbakcemile3

evet benim bu pazar son hayatım...öss yide atlattıkmı rahatım artık yaaaaaaaaaaa bol bol sohbet edicem vallahiiiiiiiiiiii

sen nasılsınnnnnnn hayatım

hayatım 3 kişiyiz normalde ..biz ama dışardan annler geliyor..biz üçümüz 3 yıldır aşağı yukarı net üzerinde arkadaşız..daha önce başka bir sitedeydikkkkk..şimdi burdayız üçümüçde çalışıyoruz.......kaydirigubbakcemile3

evet benim bu pazar son hayatım...öss yide atlattıkmı rahatım artık yaaaaaaaaaaa bol bol sohbet edicem vallahiiiiiiiiiiii

sen nasılsınnnnnnn hayatım

iyyim canım noolsun.benim işlerde yoğun ee yaz tabii tam bizim sezon.ne güzel başka siteden mi kk ya transfer oldunuz:roflol::roflol: ve uzun bir süree çok hoş daim olsun dostluğunuza.s

iyyim canım noolsun.benim işlerde yoğun ee yaz tabii tam bizim sezon.ne güzel başka siteden mi kk ya transfer oldunuz:roflol::roflol: ve uzun bir süree çok hoş daim olsun dostluğunuza.s

ay canım kolay gelsin sana...
başka siteden kovulduk canım atıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :roflol: :roflol:
derman var ya konuda yani yeşim o buraya üyeydi..hadi orda yazışalım dedi geliverdik...ay çok iyi oldu burdada çok eğleniriyoruz vakit buldukça canımmmmmmmmm...
buy az geliyormusunuz siz...gelinsen görüşelimmmmmmmmmzemuszemus

ay canım kolay gelsin sana...
başka siteden kovulduk canım atıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :roflol: :roflol:
derman var ya konuda yani yeşim o buraya üyeydi..hadi orda yazışalım dedi geliverdik...ay çok iyi oldu burdada çok eğleniriyoruz vakit buldukça canımmmmmmmmm...
buy az geliyormusunuz siz...gelinsen görüşelimmmmmmmmmzemuszemus

gelicem evet ama zamanı belli değil önce kızım gidecek tabii kısmetse olur neden olmasın
ne ısmarlıycan ki banasırnaşık şeysırnaşık şey

gelicem evet ama zamanı belli değil önce kızım gidecek tabii kısmetse olur neden olmasın
ne ısmarlıycan ki banasırnaşık şeysırnaşık şey

ÇAYYYYYYYYYY :roflol: :roflol:
ay canım sen gelde ne yer içersen bendennnnnnnnn....

inşallah nasip kısmet olursa görürüşürüz canım...benim burası yoğunlaştı karnesini takdirini alan geliyor...yazamıyorum hemen...görüşürüz sonra canım kendine iyi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Dermanınızzz geeeeldii... buyrunnnnnnnnn
Hoşgeldim rosemm memnun oldum ... vereliniortak

HOŞ GELDİN CANIMM......opuyorumnanaktan
NASIL GEÇTİ PAZAR GEZMESİ......
BİZİMDE BURASI ÇOK YOĞUNLAŞTI KARNE GÜNÜ DİYE

Güzeldi ama hiç bişey yoktu doğru düzgün yaa...
A aa doğru senin yoğundur orası karne günü diye kolay gelsin sana ...
Bugün ne giydine bak fotomu koydum :dilcikar:

Güzeldi ama hiç bişey yoktu doğru düzgün yaa...
A aa doğru senin yoğundur orası karne günü diye kolay gelsin sana ...
Bugün ne giydine bak fotomu koydum :dilcikar:

BULAMADINMI BİŞEY OLSUN...GEZMİŞ OLDU... kaydirigubbakcemile2
EVET YA ÇOK YOĞUN.. :eek:lmaz:
DUR BAKAYIM BEAKALIM BU GÜN NE GİYDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNzemuszemus

selammmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

X