- 25 Eylül 2008
- 2.913
- 18
zemuszemus zemuszemus
ay iyiyim canım vallahi burasıda dühden beri yoğun acayip ama şimdi sakin...
ay vallahi harbi orası çokfena ya o telefonlar adamı çıldırtır.....lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
sen iyi dayanıyon canım ..ben bi noktadan sonra fırçalıyı veririm...ayyyyyyyy diye
kaydirigubbakcemile2
ay biliyormusun akşam kızımla kapının önünde top oynadık iki tanede mahalledin ufaklık geldi....ortada sıçan oynadık ben tam ortadadım kafamı bi kaldırdım yan apartmandakiler falan balkondan seyrediyor sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ban 5-6 yaşındakilerle hoplayıp duruyom..çok komikti..eev sahibim bile çıkmış bana gülüyor...e arkadaşı yok sen arkadaş olcan diyor...ama çok eğlendikkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ayyy ne güzell yaaa bende bayılırım ortada sıçan oynamayaa.... kaydirigubbakcemile5
Kız bende fırçalıyom deli ediyolar insanı yaaaa...
göt olup kalıyolar öyleeee sanki müşteri hizmetleri burası ota boka burayı arıyolar...adamın biri geçen gün hanımefendi neden sinirleniyosunuzkii dedi ..bende e beyefendi aynı şeyi size 3 kere izah ettim hala aynı şeyi soruyosunuz dedim göt oldu peki hanımefendi iyi günler dedi kapadııı kaydirigubbakcemile3