Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

:1hug:
yeşimcim kalabakl oldu burası halledeyim işlerimi geliyorum canı....
bu arada fahrişimimin evinde neti var ama bacağını kaldırıpta gelemedi gelcem diyordu ..yok bak hiç sesi çıkmadı nazlı nazlı yatıyordur evde sırnaşık şey

yok anacım gece uyuyamadım oturduğum yerde uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3

Dün biz aleynala iş çıkışı anemmle ..babannesine hediye aldık....bardak takımı aldım kullanışlı olsun diye...sonra eşimle aleyna götürdüler kayınvaideme ..o arada öğrenmiş herhalde......aleynaya evde tembihledim o kadar sakın bababannene deme annemle aldık babamla aldık de dedim...gitmiş annemle aldık demiş..eşimde ben çıkamadım onlar alı verdi demiş...aleyna diyormuşki..annem seni sevmiyor ama ..iyi bikadın olursan seni sevebilir...delikafadulden ay kızım dedim niye benim hakkımda konuşyorsun birdaha konuşmucaksın ..peki annecim dedi..ürktü biraz

olsun hayatım iyi yapmışsın ama almakla kadın zaten hasta moral olmuştur ama yavrum aleynaya bakarmısın ya laflarına ya nasılda söyleyivermiş içinden geçenleiri akıllı bıdık:1rolleyes:

ay kıyamam kız sana elleriyle yapmış bak görüyormusun...yavrum benim.....:1hug: :1hug:
eşime akşam sordum canım işte o dedi bu gün tahlilleri yapılcakmış diye ona stres yapıyor ..ama sürekli bütün akşam üfledi gece 2 de ben makremeden sarkaç yapıyordum dün başladım...yatak odasında bir çiçeğim vardı büyüdü ..onu asıcam...ben onunla uğraşıyordum baktım hep geziniyor...bişey de deliyor..bir iki sordum tekrar ...yok bişeyim sen bak işine ..takılma bana dedi..:1no2: bende üstüne gitmedim

işallah canım hiçbişeyi çıkmaz kayınvalidenin eşinde kendine sıkıntı yapmış baksana ee nede olsa annesi hayatım üzülür tabi adamcazsenağlama

Hiç bişey almamışlar bana :1no2:
Selçuk açık açık dedi alamadık kötükedihüso diye ama kuşum bana kreşte kağıttan süs yapmışlar anneler günümü kutladı onunla...
ayyy bakalım ne çıkacak kayınvalidende işallah kötü bişeyi yoktur canım yaaa...E eşine sormadınmı neyin var hayatım diye yazık yaaa nede olsa annesi :çok üzgünüm:

ay yavrum benim nasılda hazırlamış sana minicik ellerinle hediyesini:asigim: oğluşumda bana çicek getirdi sabah babaannesine demiş anneme çicek götürcem diye yavrum ne kadar düşünceli o kadar mutlu oldum kii :1hug:laelaelaelaelaebende diyorum özgürün yanında oğlum sen kime çektin böyle babanada çekmemişin diyeeeeeee:roflol::roflol:

kız ama fahrişte endamına kilosuna bakmadan hopluyor zıplıyor...o incecik bilekler taşırmı o vucuduuuuuuuuuuuuuu:roflol: :roflol: :roflol:

yuh millette zannedecek bu karı 100 kilo heralde kaydirigubbakcemile3 hayatım endamım yüzünden nazar değdi ondan oldu :nazar::roflol::roflol:

ay şaka bi yna..hafif atlakmış allahtan bebişim....kaydirigubbakcemile3 allahtan kırılmamış...çok acıyırdı canı yavrumun....:1hug:

slm canım uyudumu ayberk nasıl oldunuz???

selam bebişim yok hayatım uyumadı altkata indi şimdi camdan bakacakmış biraz ateşi düştü ama bakalım nasıl olacak :çok üzgünüm:
özgürde diyo bidaha yanlız sizi biyere yollamıcam diyoo ki ayberkin ateşlendiğinden daha haberi yok.senağlama ay bide diyo ki birdaha anneler gününde hiçbirimiz dışarı çıkmayalım o gün bize yaramıyo diyoo geçen sene anneler gününde de barajda çocuk boğulmuştu ya gözümünüzün önünde şimdi de ben ayağımı incittim ondan öyle diyokaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cçanlarım nerdesiniz hayatım..saat kaç olmuş hadi gelin:lepi:

canlarım selammlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz Şeniz

ay fahrişşşşşşşşşşş hoş geldin hiç iyi değilim ...sabahtan beriiiiiiiiiiiii yeşim hanım gelmiyor.....gıcık şeyyyyyyyy....sen yoksun diye bıraktı benim gittiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama
sennasılsın ayberk ateşlimiş herhalde dün iyileaştimi......
senin ayağın nasıl olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iyimi ağrın varmıkaydirigubbakcemile3

Geldim manyaklar..
sabahtan beri masamın altında kabloları yapıyo bizim lütfü..ne dedikodumu yapıyonuz gıcık şeyler.Müsait olsam gelirim heraldeee :dilcikar:

Geldim manyaklar..
sabahtan beri masamın altında kabloları yapıyo bizim lütfü..ne dedikodumu yapıyonuz gıcık şeyler.Müsait olsam gelirim heraldeee :dilcikar:

hoşgeldin uyuzcummm Şeniz aaa iftira etme kim dedikodu yapıyoo kızz kim söylediyse yalannnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

en sonunda geldinmi gıcık şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dinime küfreden müslüman olsa barii..Sanki kendi çok geldi..Dünde gelmedin bugünde fazla yoktun ben seni hiç gmailde göremedim face booka girdim ordada yoktun..Siteyi açmadım ..zaten açsan maili gelir :1closedeyes:

dinime küfreden müslüman olsa barii..Sanki kendi çok geldi..Dünde gelmedin bugünde fazla yoktun ben seni hiç gmailde göremedim face booka girdim ordada yoktun..Siteyi açmadım ..zaten açsan maili gelir :1closedeyes:

kız benim sabahtan beri face bookum açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... niye kapalı diyon...aman ya gelmedin zatennnnnnnnnn özledim seni

kız benim sabahtan beri face bookum açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... niye kapalı diyon...aman ya gelmedin zatennnnnnnnnn özledim seni

kız kendisi gelmiyo işte bak ona buna iftira ediyoo gıcık şeyyyyyyynaniknaniknaniknaniknaniknanik

kız kendisi gelmiyo işte bak ona buna iftira ediyoo gıcık şeyyyyyyynaniknaniknaniknaniknaniknanik

kızım siz ne laf anlamaz pislüklersiniz yaaaaaaaaaaaaaa...
işim vardı işim sizin işiniz olunca ben size böylemi yapıyom benim işim olamazmı ..karılar klübünden mail gelmeyince açmadım hiç gmaille faceboka baktım zaten sonra iş çıktı oturup bakamadım bileee...Canımı sıkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmem valla heeee bursayadaaaaaaa oturusunuzzzzz bensizzzzzz :dilcikar:

kızım siz ne laf anlamaz pislüklersiniz yaaaaaaaaaaaaaa...
işim vardı işim sizin işiniz olunca ben size böylemi yapıyom benim işim olamazmı ..karılar klübünden mail gelmeyince açmadım hiç gmaille faceboka baktım zaten sonra iş çıktı oturup bakamadım bileee...Canımı sıkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmem valla heeee bursayadaaaaaaa oturusunuzzzzz bensizzzzzz :dilcikar:

kiiimmmmmmmmmm senmi gelmicennn kız çatlarsın sen gelmezsennnnnnnnnn yeme bizi hadiiiiiiiiiiiiiiii hadeeeeeeeeeeeeee:dance::dance::dance::teytey::teytey:

X