- 25 Eylül 2008
- 2.913
- 18
canlarım selammmmmmmmmmmmmŞeniz
slm canım uyudumu ayberk nasıl oldunuz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım selammmmmmmmmmmmmŞeniz
yeşimcim kalabakl oldu burası halledeyim işlerimi geliyorum canı....
bu arada fahrişimimin evinde neti var ama bacağını kaldırıpta gelemedi gelcem diyordu ..yok bak hiç sesi çıkmadı nazlı nazlı yatıyordur evde sırnaşık şey
Dün biz aleynala iş çıkışı anemmle ..babannesine hediye aldık....bardak takımı aldım kullanışlı olsun diye...sonra eşimle aleyna götürdüler kayınvaideme ..o arada öğrenmiş herhalde......aleynaya evde tembihledim o kadar sakın bababannene deme annemle aldık babamla aldık de dedim...gitmiş annemle aldık demiş..eşimde ben çıkamadım onlar alı verdi demiş...aleyna diyormuşki..annem seni sevmiyor ama ..iyi bikadın olursan seni sevebilir...delikafadulden ay kızım dedim niye benim hakkımda konuşyorsun birdaha konuşmucaksın ..peki annecim dedi..ürktü biraz
ay kıyamam kız sana elleriyle yapmış bak görüyormusun...yavrum benim.....:1hug: :1hug:
eşime akşam sordum canım işte o dedi bu gün tahlilleri yapılcakmış diye ona stres yapıyor ..ama sürekli bütün akşam üfledi gece 2 de ben makremeden sarkaç yapıyordum dün başladım...yatak odasında bir çiçeğim vardı büyüdü ..onu asıcam...ben onunla uğraşıyordum baktım hep geziniyor...bişey de deliyor..bir iki sordum tekrar ...yok bişeyim sen bak işine ..takılma bana dedi..:1no2: bende üstüne gitmedim
Hiç bişey almamışlar bana :1no2:
Selçuk açık açık dedi alamadık kötükedihüso diye ama kuşum bana kreşte kağıttan süs yapmışlar anneler günümü kutladı onunla...
ayyy bakalım ne çıkacak kayınvalidende işallah kötü bişeyi yoktur canım yaaa...E eşine sormadınmı neyin var hayatım diye yazık yaaa nede olsa annesi :çok üzgünüm:
kız ama fahrişte endamına kilosuna bakmadan hopluyor zıplıyor...o incecik bilekler taşırmı o vucuduuuuuuuuuuuuuu:roflol: :roflol: :roflol:
yuh millette zannedecek bu karı 100 kilo heralde kaydirigubbakcemile3 hayatım endamım yüzünden nazar değdi ondan oldu :roflol::roflol:
ay şaka bi yna..hafif atlakmış allahtan bebişim....kaydirigubbakcemile3 allahtan kırılmamış...çok acıyırdı canı yavrumun....:1hug:
slm canım uyudumu ayberk nasıl oldunuz???
geldim geldim kudurukkk kaydirigubbakcemile3
canlarım selammlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz Şeniz
Geldim manyaklar..
sabahtan beri masamın altında kabloları yapıyo bizim lütfü..ne dedikodumu yapıyonuz gıcık şeyler.Müsait olsam gelirim heraldeee :dilcikar:
hoşgeldin uyuzcummm Şeniz aaa iftira etme kim dedikodu yapıyoo kızz kim söylediyse yalannnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
sen onu bunu bırak nasıl oldun topal pislikkkkk ???
ayberkim nasıl?
sen onu bunu bırak nasıl oldun topal pislikkkkk ???
ayberkim nasıl?
en sonunda geldinmi gıcık şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dinime küfreden müslüman olsa barii..Sanki kendi çok geldi..Dünde gelmedin bugünde fazla yoktun ben seni hiç gmailde göremedim face booka girdim ordada yoktun..Siteyi açmadım ..zaten açsan maili gelir :1closedeyes:
kız benim sabahtan beri face bookum açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... niye kapalı diyon...aman ya gelmedin zatennnnnnnnnn özledim seni
kız benim sabahtan beri face bookum açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... niye kapalı diyon...aman ya gelmedin zatennnnnnnnnn özledim seni
kız kendisi gelmiyo işte bak ona buna iftira ediyoo gıcık şeyyyyyyynaniknaniknaniknaniknaniknanik
kızım siz ne laf anlamaz pislüklersiniz yaaaaaaaaaaaaaa...
işim vardı işim sizin işiniz olunca ben size böylemi yapıyom benim işim olamazmı ..karılar klübünden mail gelmeyince açmadım hiç gmaille faceboka baktım zaten sonra iş çıktı oturup bakamadım bileee...Canımı sıkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmem valla heeee bursayadaaaaaaa oturusunuzzzzz bensizzzzzz :dilcikar: