günaydın kızlar.nihayet buluşabildik.günlerdir giremiyorum siteye ya.
hep hata veriyor.
nasılsınız bakalım görüşmeyeli.
Ayyyy ben aleynaya patoşu öğreticeeeemmmm :dance::dance::dance::lepi::lepi::lepi:
ya kızlar kaynnamın kalça kabasında 1 sene önce yağ bezesi gibi bişey varmıştı..doktor zararsız demiş..şimdi bu hafta orası böyle tavşan kulağı gibi dışarı çıkmış...uç vermiş.......
yarın hastaneye yatıcakmış....biraz parça alıp ...biyopsi yapcaklarmış....ben hiç konuşmadımda dn akşam eşim söyledi..böyle hiç morali yoktu....doktor demiş...kanser olabilir demiş.....ay üzüldümmmmm
selam canım.nasılsın?günaydın canım ...ay vallahi ne zamandır görüemedik nasılsın...kızın nasıl canımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
ya kızlar kaynnamın kalça kabasında 1 sene önce yağ bezesi gibi bişey varmıştı..doktor zararsız demiş..şimdi bu hafta orası böyle tavşan kulağı gibi dışarı çıkmış...uç vermiş.......
yarın hastaneye yatıcakmış....biraz parça alıp ...biyopsi yapcaklarmış....ben hiç konuşmadımda dn akşam eşim söyledi..böyle hiç morali yoktu....doktor demiş...kanser olabilir demiş.....ay üzüldümmmmm
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ayy emel bende üzüldüm şimdi ..Allah şifa versin canım... a.s.
selam canım.nasılsın?
vallahi ne olsun çalış dur işte.değişik birşey yok.hep aynı hayatım.
kızımda iyi teyzesi nasıl olsun.okula gidip geliyor.neyse fazla birşey kalmadı artık.
siz neler yapıyorsunuz.benim tatlişkom nasıl annesi.
Şeniz Şeniz Şeniz
canım geçmiş olsun.üzüldüm ya.allah şifa versin.
kötü düşünmeyin ki kötü olmasın.
ayyy saçmalama emel yaaa niye sen üzesin...2 gündemi çıktı konuşmuyon diye...sağol hayatım....inşallah şifasını verir..ya vicdanda yaptım...acaba benmi çoküzdümmmmmmmmmm
sen nasılsın canım geç geldin bu gün
ay canım...bimide aynı hep çalışmakla geçiyor.....benim kızım da iyi canım..havalar iyice ısındı ya..sabahın 8 de kalkmış eşortmanlarını giymiş..çekeliyor beni işe gitmeden beni parka götür diye..ay dedim yat ya sen nasıl çocuksun..sen uyu diye....ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum sen ayaklanıyorsun dedim...banane banene götürmessen sende akşama spor parkısına gidemezsin dediiiiiiiii:roflol: :roflol: bide bana karışıyor...
evet canım ya..aklımıza kötü bişey getirmiyoruz zaten....inşallah hiç bişey olmadan düzelir canım ne diyeyimmmmmmmmmmm.. eşim çok üzülmüşşşşş
süslü cimcimeler yaaaaa kaydirigubbakcemile3karışırlar anacım bunlar herşeye karışırlar.
kendilerini bizle kıyaslamazlarsa deliriyorlar.
abimin nikahı varya.kıyafet diktiriyorum.anam benden güzel olucak diye kendini kaybetti.
kızım diyorum sen her halinle benden güzelsin.
hayır diyor ben senden daha güzel olmalıyım.senin kıyafetin çok güzel olucak.
halbuki kendide peri gibi olucak ama genede kabul edemiyor.
yok saçlarını nasıl yaptırıcakmış yok ayakkabısı nasıl olucakmış.
çok dertli bu aralar anlıyacağın.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay canım...bimide aynı hep çalışmakla geçiyor.....benim kızım da iyi canım..havalar iyice ısındı ya..sabahın 8 de kalkmış eşortmanlarını giymiş..çekeliyor beni işe gitmeden beni parka götür diye..ay dedim yat ya sen nasıl çocuksun..sen uyu diye....ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum sen ayaklanıyorsun dedim...banane banene götürmessen sende akşama spor parkısına gidemezsin dediiiiiiiii:roflol: :roflol: bide bana karışıyor...
evet canım ya..aklımıza kötü bişey getirmiyoruz zaten....inşallah hiç bişey olmadan düzelir canım ne diyeyimmmmmmmmmmm.. eşim çok üzülmüşşşşş
ayyy saçmalama emel yaaa niye sen üzesin...2 gündemi çıktı konuşmuyon diye...
Sen içini ferah tut Allah herşeyin hayırlısını versin benneyaptımki
karışırlar anacım bunlar herşeye karışırlar.
kendilerini bizle kıyaslamazlarsa deliriyorlar.
abimin nikahı varya.kıyafet diktiriyorum.anam benden güzel olucak diye kendini kaybetti.
kızım diyorum sen her halinle benden güzelsin.
hayır diyor ben senden daha güzel olmalıyım.senin kıyafetin çok güzel olucak.
halbuki kendide peri gibi olucak ama genede kabul edemiyor.
yok saçlarını nasıl yaptırıcakmış yok ayakkabısı nasıl olucakmış.
çok dertli bu aralar anlıyacağın.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben 8.30 da zor kaldırıyorum ırmağı...öpüp kokluyorum o dudaklarından gözünü açıyo geri kapatıp uyuyo yaaaa kaydirigubbakcemile3
ayyyy kurban olsunlar canım nasıl mutlu oluyolar...ırmakta kuduruyo kaç gündür...Biz ırmakla yeni yeni oyunlar çıkardık akşam kudurduk oynadık hep...sonra o uyudu kendi başına ayyy ne güzel rahat rahat oturuyoruz yaaa...ay ne biliyim yeşim....dün akşam duyunca çok fazla etkilenmedim ama sonradan yatağa yatınca üzüldüm ya...öyle vicdanım fena oldu....benneyaptımki
sen nasılsın hayatım..nasıl geçti akşamınız...bizim iyidi aleynala çok sıkı spor yaptık oda geldi akşam..benden çok yaptı...sonrada eşimin bi arkdaşına oturmaya gittik.....iyidi yani
aleynaya söyledim dün akşam...inanmıyorum annecimmmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum yeşim teyzemi ırmağı ayberki görcez dediiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis allahım o nasıl sevinmek..hemen çantamı hazırlıyalım..yatcaz dimi orda diyor....ylatcaz dedim... pijamalarımı hazırla diyor..dur kızım dedim 10 var daha....bi görsen çok sevindi canım....kaydirigubbakcemile5
amaaaaaaaaaaa patoş kilemsini öğretme benimkinin ne biçim olduğunu bilmiyon sen her yerde söylerrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ırmak nasıl hayatım iyimiiiiiiiiiii
ayyyy kurban olsunlar canım nasıl mutlu oluyolar...ırmakta kuduruyo kaç gündür...Biz ırmakla yeni yeni oyunlar çıkardık akşam kudurduk oynadık hep...sonra o uyudu kendi başına ayyy ne güzel rahat rahat oturuyoruz yaaa...
sormayın kızlar.
kızlar felaket süslü oluyorlar.benimki felaket küçüklüğünden beri herşeyi aynı renk olmak zorunda.
dışarı çıkarken çantası kolunda olmadan asla çıkmazdı.
gerçi şimdi sadece kitaplarını taşıyabiliyor yavrum.başka şeye gerek kalmıyor.
benim kuşumda kreşe ve anasınıfına giderken çok erken kalkıyordu.
onu kaldırırken nerdeyse ben ağlıycak oluyordum.
kereşe giderken 7 de anasınıfına giderken 6 da kalkıyordu.
o kadar zor kalkıyordu ki anlatamam.ama neyseki şimdi istediği saatde kalkıyor.öğlenci olduğu için.
ayyy yavrum kıyamam çok erken kalkıyomuş yaaa biz bile o saatte zor kalkıyoruz ...ırmak çook şükür okadar erken kalkmıyo...insan çok üzülüyoo yaaa kıyamıyo evde olsakta uyusak doya doya diyosunn :çok üzgünüm:sormayın kızlar.
kızlar felaket süslü oluyorlar.benimki felaket küçüklüğünden beri herşeyi aynı renk olmak zorunda.
dışarı çıkarken çantası kolunda olmadan asla çıkmazdı.
gerçi şimdi sadece kitaplarını taşıyabiliyor yavrum.başka şeye gerek kalmıyor.
benim kuşumda kreşe ve anasınıfına giderken çok erken kalkıyordu.
onu kaldırırken nerdeyse ben ağlıycak oluyordum.
kereşe giderken 7 de anasınıfına giderken 6 da kalkıyordu.
o kadar zor kalkıyordu ki anlatamam.ama neyseki şimdi istediği saatde kalkıyor.öğlenci olduğu için.
Saçma sapan saklabanlıklar yapıyorum işteeee..ırmakta çok komikk diye katıla katıla güle güle öldüü kaydirigubbakcemile3 köpek ooluyorum kafama elleyo kaçıyo bende sinirlenip aslan gibi kükrüyorumm :roflol:ay canım ya.....ben bile çok seviniyorum...
nasıl oyunlar icad ettiniz canım... bizede anlatttttttttttttttt ....fahriyenin işi varmış canım msn den yazdı işini halledince gelicekmmiş..