Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

:roflol:
eve canım ya ben 63 kilo oldum fahriş yazın 57 ye düşmüştüm çok aldım kışın vermem lazım yazın denizde göbekle göbekli gezemem...çok yoruldum ama..gidene kadar yarım saat yürüdüm ..bittim zaten..

koy cam canım birazdan gülmek yok ama...
ay vallahi bi yerim kesin açıkta kaldı size yemekkkkkkkkkkk yapmaya uğraştım bideeeeee :lepi: :lepi: :lepi: bide beğenmedinizzzzzzzzzzzzzzzzz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

valla canımm bende oldum 62 kilo kıç göbek şişti iyiceneeeesırnaşık şey yoksa bende bikinilerimi giyemicem kızzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
ay kızım ben sana diyom beceriksiz diye bak rüyanda bile becerememişsin bişeyiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

he vallahi tuhaf geldi bebişim....benimkinin aklına bile gelmez ...senikine baksana bizden çok istiyor..fırsat bile yaratmaya çalışıyor...
seviyom kız ben senin eşiniiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

Hayatta aynı şeyler sıkıyo boğuğo insanı değişikliler yapmak lazım..Sever benimki gezmeyi...
Seninkine baksana bizi eve bile almaz kız kaydirigubbakcemile3

valla canımm bende oldum 62 kilo kıç göbek şişti iyiceneeeesırnaşık şey yoksa bende bikinilerimi giyemicem kızzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
ay kızım ben sana diyom beceriksiz diye bak rüyanda bile becerememişsin bişeyiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

kızım ben size çok güzel yaptımda.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
o cadoloz yeşimmmmmmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- beğenmedi..cadı şey ne olcak

ay bide akşam ben yemekteyiz programını seyrettim inir oldum..gece rüyamda sizi gördüm :dance: :dance: :dance: bize yemekteyize gelmişiniz..cadoloz yeşim hiç birini beğenmedi :tomato: :tomato: :tomato: ..bide bana masada yer kalmadı ..hep ayakta durdum..çok saçma bir rüyadı...ama böyle biz sizinle hiç tanışmıyomuşuk...gibidi rüya ilk defa göröşyoruz yani......ama yeşim fahriş siz varsınız...bide iki tane adam var....kimse konuşmuyor ..yeşim hiç biri güzel olmamış dedi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ..bende zıkkımın kökünü ye ..defol git kalk ordan ben oturcam dedim..bi uyandım sonra nasıl güldüm...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dün akşak kazım beye çok sinir oldumdaaaaaaaaaaaaa ..ordan etkilendim herhalde delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benden etkilenmiş olma sakın... :roflol:
Parçalarım seni ben msn deki gibi kaydirigubbakcemile3

Hayatta aynı şeyler sıkıyo boğuğo insanı değişikliler yapmak lazım..Sever benimki gezmeyi...
Seninkine baksana bizi eve bile almaz kız kaydirigubbakcemile3

alır kız...bana onu diyo..sen gitmeye uğraşıyon..sen tatile bile gidimiyorsun çalışmaktan onlar gelsinler ya..diyor....ama siz bize gelirseniz görürsünüz bak...benimki ne kadar pc düşkünü oldu....başını kaldırıp yemek yemez...görürsünüz.. sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benden etkilenmiş olma sakın... :roflol:
Parçalarım seni ben msn deki gibi kaydirigubbakcemile3

olabilir vallahiiiiiiiiiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

senin ne kadar cadoloz olduğunu yeni yeni öğrendim ya ondannnnnnnnnn da olabilir...ama benim yemeklerimi beğenmedim ...zıkkım ye..gıcık karııııııııııııııı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ya beceriksimiz tamam kabul ettim.....

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğum günü tarihlerinizi yazın....çocuklarınınkinideeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

Ben :tarihten belli olduğu üzere 30 nisan
Irmak: 2 Haziran 2005

ay ay kızlar unuttum anlatmayı..ben dün akşam sporabaşladım hihoyyyt hihoyyyt akşam 7-8 arası spora gidiyorum açık havada ...spor parkına bu fazla 5 kiloyu vermem lazım akşam eve gelince dökülüyorum amaaaaaaaaaa :lepi: :lepi:

bi tane de foto çektirdim bizim kızları götürdüm zorla koyarım birazdannnnnnnnnnnnn
ay hadi koyda görelim bi endamsız daha :dilcikar:

eve canım ya ben 63 kilo oldum fahriş yazın 57 ye düşmüştüm çok aldım kışın vermem lazım yazın denizde göbekle göbekli gezemem...çok yoruldum ama..gidene kadar yarım saat yürüdüm ..bittim zaten..

koy cam canım birazdan gülmek yok ama...
ay vallahi bi yerim kesin açıkta kaldı size yemekkkkkkkkkkk yapmaya uğraştım bideeeeee :lepi: :lepi: :lepi: bide beğenmedinizzzzzzzzzzzzzzzzz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

e endamsızsınız diyorum inanmıyonuz anacım...Ben dal gibi hatunum 1,70 boy 56 kilo hadi olunda göriiimmmm

kızım ben size çok güzel yaptımda.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
o cadoloz yeşimmmmmmm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- beğenmedi..cadı şey ne olcak
cadaloz sensin ...Ben sen ne pişirsen yerim bi kere günahımı alıyosun :çok üzgünüm:

alır kız...bana onu diyo..sen gitmeye uğraşıyon..sen tatile bile gidimiyorsun çalışmaktan onlar gelsinler ya..diyor....ama siz bize gelirseniz görürsünüz bak...benimki ne kadar pc düşkünü oldu....başını kaldırıp yemek yemez...görürsünüz.. sırnaşık şey sırnaşık şey

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh yani biri gelincedemi öyle ...
Napıyokiii o kadar pc başındaaa sengözlerimebaksanab

ahanda benim spora başlamış halim hihoyyyt

ay buda bu sabahki halimmmm yerimseniben

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh yani biri gelincedemi öyle ...
Napıyokiii o kadar pc başındaaa sengözlerimebaksanab

evet öyle...ben alıştımda size acayip gelebilir...ondan diyorum bi gün gelirseniz aklınızda olsun :roflol:

olabilir vallahiiiiiiiiiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

senin ne kadar cadoloz olduğunu yeni yeni öğrendim ya ondannnnnnnnnn da olabilir...ama benim yemeklerimi beğenmedim ...zıkkım ye..gıcık karııııııııııııııı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Sen bi kere bana yemek bilem vermesen ben ağzımı açıp bişey diyemem...Sen zıkkımın kökünü yeee işallahhh emiiiii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Sen bi kere bana yemek bilem vermesen ben ağzımı açıp bişey diyemem...Sen zıkkımın kökünü yeee emiiiii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

dedin ama ne haber cadoloz..hiç birini beğeğnmedim dedin..bide gözlerini çıkardınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook naniknanik naniknanik naniknanik

kızlar kilolardan bahsedilliyor sanırım.
ben derdimde çok zayıf olmak ya.
ben 44 kiloyum.
boyumde 1.67.düşünün bendeki zayıflığı artık.

Ben :tarihten belli olduğu üzere 30 nisan
Irmak: 2 Haziran 2005

ay hadi koyda görelim bi endamsız daha :dilcikar:

e endamsızsınız diyorum inanmıyonuz anacım...Ben dal gibi hatunum 1,70 boy 56 kilo hadi olunda göriiimmmm

cadaloz sensin ...Ben sen ne pişirsen yerim bi kere günahımı alıyosun :çok üzgünüm:

ay tamam hatırlatma yaptım doğum gününüzüüüüüüüüüüüüüüü oh oh kaçırmıcam artık :eek: :eek: kaydirigubbakcemile5

evet öyle...ben alıştımda size acayip gelebilir...ondan diyorum bi gün gelirseniz aklınızda olsun :roflol:

tmm o aklımızdada ne yapıyor o kadar başını kaldırmıyo..Bakmıyonmu sen ...
Ben huzur vermiyom valla... ödü patlıyo odaya girince ben... şimdi kapatıyorum geliyorum hemen dio kaydirigubbakcemile3

kızlar kilolardan bahsedilliyor sanırım.
ben derdimde çok zayıf olmak ya.
ben 44 kiloyum.
boyumde 1.67.düşünün bendeki zayıflığı artık.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olamazzzzzzzzzzzzzzzz 44 mü çöp gibimisin...sakın bi daha söyleme ben kıskanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ahanda benim spora başlamış halim hihoyyyt

ay buda bu sabahki halimmmm yerimseniben

ay ayyyy benim patoşum sporda yaparmış maşallahhhhh:nazar: ay çok tatlı olmuşun kızzz :1hug:

ay tamam hatırlatma yaptım doğum gününüzüüüüüüüüüüüüüüü oh oh kaçırmıcam artık :eek: :eek: kaydirigubbakcemile5

aaa doğum günü tarihlerinimi soruyon tatlım
benimki 3 haziran
oğluşumunki 21 haziran
kocamınkinide yazayımmııı:roflol::roflol::roflol:

benim doğum gününüm 15 haziran
kızımınki 5 temmuz
sanırım bu topiğimizde çok fazla ikizler burcu var kızlar.

ay ayyyy benim patoşum sporda yaparmış maşallahhhhh:nazar: ay çok tatlı olmuşun kızzz :1hug:

aaa doğum günü tarihlerinimi soruyon tatlım
benimki 3 haziran
oğluşumunki 21 haziran
kocamınkinide yazayımmııı:roflol::roflol::roflol:

he çok sportifim dimi :roflol: :roflol: :roflol:

ay ayz yaz kocanınkinide yaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

X