Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Şeniz

ay kızz az önce bursalılar topiğinde bizim dostluğumuzdan bahsettik allahım bozmasın allah nazarlardan sakalsınnnnn ya bende sizi çokkk seviyorummmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kudurrrrrr yavruuummm kudurrrr... :roflol:
Bide diyoki kocana noluyosaaa kıskannçç :dilcikar: noluyo sa oluyo işte adam gitmek istiyo benide mutlu etmek istiyo ...kendide sevdi ortamı sengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

vallahi bişey demedim ya kocana ne oluyor bizden meraklı dedim...cadoloz ...delikafadulden -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ay benim hödük eşimi öldürsen gelmez..hayatta tanışamazsınız anca bize gelince tanışırsınız..oda pc başından kalkıpta size hoş geldin falan derseeeeeeeeeeeeee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

valla kız aynen böyle dedi... Bende çok istiyorum yaaaa...
Siz gelecekmisiniz ne zaman gelirsiniz konuştunuzmu hiç ...
Ayarlayalım patoşta olsun mutlaka ...Gelemedi bugün yaa gelsinde konuşalımm a.s

canım öyle konuşuyoruz aramızda yazın gideriz istanbula diye ama kesin bişey konuşmadık evet emel gelsin konuşalım bakalımmmhihoyyythihoyyyt

kızlar aranızda ist. gelicek olursa bende beklerim.
hepinizin başımın üstünde yeri var unutmayın.

vallahi bişey demedim ya kocana ne oluyor bizden meraklı dedim...cadoloz ...delikafadulden -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ay benim hödük eşimi öldürsen gelmez..hayatta tanışamazsınız anca bize gelince tanışırsınız..oda pc başından kalkıpta size hoş geldin falan derseeeeeeeeeeeeee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

seninki öyle olduğu içinmi tuhaf geldi yanii...ne demek istedin.
Havalar güzel artık gezilir falan ya ondan dedi herif kötüde etmedi yaniii :nazar:

ya kızlar siz nasıl olsa her zaman buluşa biliyorsunuz pazarları tatilsiniz....benim ayarlaıyabilme imkanıma göre buluşun..sonra ben evde kalınca ağlıyorum...geçendeki slaytta bir tane fotom bile yoktuuuuuuuuuuuuuuuu senağlama senağlama senağlama

ay ayyy canım benim kıyamam kız ben sanaaaaaaa işallah bidahaki buluşmamızda seninkide olacak canımmmŞeniz

kızz sende kap kocanı gel hayatımmmmmmmmmm kandırmayı bileceksin herifi beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

kızz sende kap kocanı gel hayatımmmmmmmmmm kandırmayı bileceksin herifi beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

hiiiçççç :1closedeyes:
Beceriksiz pislik ne olacak...
Baştan benimkide istemedi falan ama ben ne yaptım ettim aklına girdim...
Şimdi oda benim gibi . kadriyenin kocasıyla daha çok bir arada bulunduklarından tam benim kafa diyo kaydirigubbakcemile3

seninki öyle olduğu içinmi tuhaf geldi yanii...ne demek istedin.
Havalar güzel artık gezilir falan ya ondan dedi herif kötüde etmedi yaniii :nazar:

he vallahi tuhaf geldi bebişim....benimkinin aklına bile gelmez ...senikine baksana bizden çok istiyor..fırsat bile yaratmaya çalışıyor...
seviyom kız ben senin eşiniiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

hiiiçççç :1closedeyes:
Beceriksiz pislik ne olacak...
Baştan benimkide istemedi falan ama ben ne yaptım ettim aklına girdim...
Şimdi oda benim gibi . kadriyenin kocasıyla daha çok bir arada bulunduklarından tam benim kafa diyo kaydirigubbakcemile3

ya beceriksimiz tamam kabul ettim.....

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğum günü tarihlerinizi yazın....çocuklarınınkinideeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda ist. gelicek olursa bende beklerim.
hepinizin başımın üstünde yeri var unutmayın.

ay bebişim sende gel çanakkaleye bat bende beklerim..bekliyom bekliyom kimse gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senağlama senağlama

ay ay kızlar unuttum anlatmayı..ben dün akşam sporabaşladım hihoyyyt hihoyyyt akşam 7-8 arası spora gidiyorum açık havada ...spor parkına bu fazla 5 kiloyu vermem lazım akşam eve gelince dökülüyorum amaaaaaaaaaa :lepi: :lepi:

bi tane de foto çektirdim bizim kızları götürdüm zorla koyarım birazdannnnnnnnnnnnn

ay bide akşam ben yemekteyiz programını seyrettim inir oldum..gece rüyamda sizi gördüm :dance: :dance: :dance: bize yemekteyize gelmişiniz..cadoloz yeşim hiç birini beğenmedi :tomato: :tomato: :tomato: ..bide bana masada yer kalmadı ..hep ayakta durdum..çok saçma bir rüyadı...ama böyle biz sizinle hiç tanışmıyomuşuk...gibidi rüya ilk defa göröşyoruz yani......ama yeşim fahriş siz varsınız...bide iki tane adam var....kimse konuşmuyor ..yeşim hiç biri güzel olmamış dedi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ..bende zıkkımın kökünü ye ..defol git kalk ordan ben oturcam dedim..bi uyandım sonra nasıl güldüm...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dün akşak kazım beye çok sinir oldumdaaaaaaaaaaaaa ..ordan etkilendim herhalde delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden

herşey bitti şimdide programlaramı el attık kızlar.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ay kızlar unuttum anlatmayı..ben dün akşam sporabaşladım hihoyyyt hihoyyyt akşam 7-8 arası spora gidiyorum açık havada ...spor parkına bu fazla 5 kiloyu vermem lazım akşam eve gelince dökülüyorum amaaaaaaaaaa :lepi: :lepi:

bi tane de foto çektirdim bizim kızları götürdüm zorla koyarım birazdannnnnnnnnnnnn

ay vallahi nre iyi olmuş hayatım ya başalmışsın ben de bi başalsam diyorum artık valahi çok saldım kız kendimi sabah kalkmak zor geliyoo 1-2 kere kalksam düzene girecek am nerdeeeeee kaydirigubbakcemile2
hadi canım koy bakalım fotonuda görelim seniiia.s

ay bide akşam ben yemekteyiz programını seyrettim inir oldum..gece rüyamda sizi gördüm :dance: :dance: :dance: bize yemekteyize gelmişiniz..cadoloz yeşim hiç birini beğenmedi :tomato: :tomato: :tomato: ..bide bana masada yer kalmadı ..hep ayakta durdum..çok saçma bir rüyadı...ama böyle biz sizinle hiç tanışmıyomuşuk...gibidi rüya ilk defa göröşyoruz yani......ama yeşim fahriş siz varsınız...bide iki tane adam var....kimse konuşmuyor ..yeşim hiç biri güzel olmamış dedi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ..bende zıkkımın kökünü ye ..defol git kalk ordan ben oturcam dedim..bi uyandım sonra nasıl güldüm...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dün akşak kazım beye çok sinir oldumdaaaaaaaaaaaaa ..ordan etkilendim herhalde delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay emel nasıl güldüm yaaa kız senin bitarafın açıkta kalmışdır delikafadulden

herşey bitti şimdide programlaramı el attık kızlar.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
vallahi hayatım biz azıcık kırık canım nerden ne çıkartcağımız belli olmuyor..hele benim ben böyle konuşurken arada bulaşık mkinasına geçiyorum arada dağlardan bahsediyom...azıcık hoşum ben hihoyyyt hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol:
vallahi hayatım biz azıcık kırık canım nerden ne çıkartcağımız belli olmuyor..hele benim ben böyle konuşurken arada bulaşık mkinasına geçiyorum arada dağlardan bahsediyom...azıcık hoşum ben hihoyyyt hihoyyyt

e normaldirrr idare ediyoruz bizde seni işteeeeeeeeeeedelikafadulden
sen söyle bakıyımmmmmmmmm ayarlıyonmu sen şimdi görüşmek için işiniiiiiiiiiiiiiiiyerimsenibenyerimseniben

ay vallahi nre iyi olmuş hayatım ya başalmışsın ben de bi başalsam diyorum artık valahi çok saldım kız kendimi sabah kalkmak zor geliyoo 1-2 kere kalksam düzene girecek am nerdeeeeee kaydirigubbakcemile2
hadi canım koy bakalım fotonuda görelim seniiia.s

ay emel nasıl güldüm yaaa kız senin bitarafın açıkta kalmışdır delikafadulden

eve canım ya ben 63 kilo oldum fahriş yazın 57 ye düşmüştüm çok aldım kışın vermem lazım yazın denizde göbekle göbekli gezemem...çok yoruldum ama..gidene kadar yarım saat yürüdüm ..bittim zaten..

koy cam canım birazdan gülmek yok ama...
ay vallahi bi yerim kesin açıkta kaldı size yemekkkkkkkkkkk yapmaya uğraştım bideeeeee :lepi: :lepi: :lepi: bide beğenmedinizzzzzzzzzzzzzzzzz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

e normaldirrr idare ediyoruz bizde seni işteeeeeeeeeeedelikafadulden
sen söyle bakıyımmmmmmmmm ayarlıyonmu sen şimdi görüşmek için işiniiiiiiiiiiiiiiiyerimsenibenyerimseniben

evet canım
bizim bi dahaki ay mayısta zaten işler hafifliyor temmuza kadar....yoğun değilim temmuzda tercihler başlayana kadar rahatım.....sadece 30-31 mayıs cumartesi pazar türkiye geneli sınaflarımız var tüm sınıflara.... sadece 30-31 mayısta gelemem diğer her pazar gelebilirim temmuza kadar kaydirigubbakcemile5

X