Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi ama zaten hayatım evde geçiyoooooooo hiçmi çıkmayım dışarıı:)))))) evde durdukça işde bitmiyoooooo:lepi::lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlarrr günaydınlarrrr hepinizeeeeeeeeŞeniz
bursadada hava güzel bugün ama soğukk a.s
bak bu konuda kesinlikle katılıyorum sana.
eğer evdeysen kesinlikle sürekli bir iş çıkıyor.
dün akşam işten gittikten sonra gece 11 'e kadar temizlik yaptım.
dahada bitmedi.:1no2: :1no2:
en iyisi çıkıyorum demek ve çıkmak hayatım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın şekercim.
burdada soğuk değil ama kapalı biraz.
dün akşam çok yağmur yağdı burda.
iş bitmiyoki canım yaaaa onu yap burayı temizleeeee amannnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbak bu konuda kesinlikle katılıyorum sana.
eğer evdeysen kesinlikle sürekli bir iş çıkıyor.
dün akşam işten gittikten sonra gece 11 'e kadar temizlik yaptım.
dahada bitmedi.:1no2: :1no2:
en iyisi çıkıyorum demek ve çıkmak hayatım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ayy yapabildinmi temizliğiniiyi olmuş bakk otur artık misler gibi
ben sadece toz alabildim banyo tuvaleti ovdum akşam bu akşamda süpürücemmm kısnetseeeehihoyyyt
bakalım şimdi burda biraz açar gibi oldu.günaydın canımma.s
evet burda da dünedn berii yağıyo ama bugün güzeşli açık havaa
iş bitmiyoki canım yaaaa onu yap burayı temizleeeee amannnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben çok istedim çalışmayı ama eşim izin vermedi..........daha öncde çalışmış biriyim(satış temsilcisi) olaraktannnnnn
napam kociş höt höt hött dedi bende senağlamasenağlamasenağlama
hadi siz çalışıyorsunuz akşam yapıyonuz ben evdeyimmm bende akşam yapıyorum temizliğii neden????????
yokk canım yaaa ben gezsemde evimi o halde bırakmam.........bilmem neden hayatım acaba.
gelmekten fırsat bulamıyo olabilirmisin acaba
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iş bitmiyoki canım yaaaa onu yap burayı temizleeeee amannnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben çok istedim çalışmayı ama eşim izin vermedi..........daha öncde çalışmış biriyim(satış temsilcisi) olaraktannnnnn
napam kociş höt höt hött dedi bende senağlamasenağlamasenağlama
yaptım hayatım.sildim süpürdüm.çamaşırlarımı makinaya attım.
banyomu falan cifledim.
bir tozum kaldı onada vaktim ve gücüm yetmedi hayatım.
bir duş alıp yattım hemen.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hadi siz çalışıyorsunuz akşam yapıyonuz ben evdeyimmm bende akşam yapıyorum temizliğii neden????????
yokk canım yaaa ben gezsemde evimi o halde bırakmam.........
k validemin evin temizliyorum bide bebeğim var kendi evvime çok zaman ayıramıyorum yoruluyorum akşamüzeri evimi temizliyorum...bide pazarları sadece kendi evime ayırıyorum temizliği napam yapmasam evi.... götürecek:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1ninca:hihoyyythihoyyyt......
yokk canım yaaa ben gezsemde evimi o halde bırakmam.........
k validemin evin temizliyorum bide bebeğim var kendi evvime çok zaman ayıramıyorum yoruluyorum akşamüzeri evimi temizliyorum...bide pazarları sadece kendi evime ayırıyorum temizliği napam yapmasam evi.... götürecek:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1ninca:hihoyyythihoyyyt......
canm benmde bebeğim var ama sen sanırum yemeği kendi evinde yiyosun bn öyle değil beraber yemek sadece yatmadan yatmaya evimdeyim..ben çalı+şan biri olsa mm hiç yapmam k validemn temzlığni...arada belkiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıyaa işte bende de aynı dert var iki tarafada yetişmeye çalışıyosun benimde öyle hem altkatı temizle hem ğst katı temizlee ama ben artık çocuk olduktan sobnra pek yetişemiyorum ikisine birdenn genelde kendi evimi temziliyorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah kahvaltı yapıyoruz.. daha k validem gelmemişti yanımıza eşimle beraberiz dedimki biz daha başbaşa bi kahvaltı bile yapmadık dedim...1.5 yıllık evliyiz...bak yapıyoruzya dedi..aman ne başbaşa dedim bendee.... çok zor yaa ben eşimle beraber kahvaltı yapmayı 4 gözle bekliyorumsengözlerimebaksanab