Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

iyiyim patoşummm sağol canımcımm
ayberkde iyi çok şükür hepimizde birazdaha iyiiz akşam rahat geçtii kocişimde işine giti bugün oda bugün daha iyyi yok öyle titreme ateş olmadı akşammm
sen naptın akşamm aleynam nasıll yazdım sana yotun heralde pc başındaa sonra zaten bende kapadımm Şeniz

ay iyi hadi bulaşmadan hepinize atlattınız kurtuldunuz yani...
bende iyiyim canım acayip ağrım sancım var karnımda o kadar Ama akşam aleynala hiç ilgilenemedim sürekli yattık tv seyrettik..oda yavrum hadi anne şunu yapalım bunu yapalım dediiiiiiiiii..yapamıyorumki azıcık oynuyoruz...dayanamıyorum...anne sen beni sevmiyonmu diyor hemen hey allahım yaaaaaaaaaaaüzüyor beni.....
böyle geçti...msn açkıtı ama eşimlm vardı ta gece gördüm sende kapatmışın zaten

sefkülüm iyiyim sen nasılsın gül çiçeeemmm

iyiyim hayatım nasıl olalım yaşayıp gidiyoruz işte ...biz hep aynıyız asıl haberler sende... senin oralarda neler oluyor...görüşemedik uzun zamandırkaydirigubbakcemile3

abovvvvvvvvvvv ören bayan diye bir bölüm varmış...oraya bakayım arada kesin bana görea bişeyler vardır...

ay yeşim altın kızlara baktınmı...bizim istediğimiz ip perdelerden döşemiler evi ne kadar şık duruyordu yaaaaaaaaaaahihoyyyt

ay iyi hadi bulaşmadan hepinize atlattınız kurtuldunuz yani...
bende iyiyim canım acayip ağrım sancım var karnımda o kadar Ama akşam aleynala hiç ilgilenemedim sürekli yattık tv seyrettik..oda yavrum hadi anne şunu yapalım bunu yapalım dediiiiiiiiii..yapamıyorumki azıcık oynuyoruz...dayanamıyorum...anne sen beni sevmiyonmu diyor hemen hey allahım yaaaaaaaaaaaüzüyor beni.....
böyle geçti...msn açkıtı ama eşimlm vardı ta gece gördüm sende kapatmışın zaten

bizimde akşam ayberk oynamak istedi hep ama halimiz yok ki hiçbirimizin oda diyo bitanecik oğlunuz var oynamıyonuz diyooooooooo :roflol: bende açtım pc yi oyun oynadı yavrucummm

bizimde akşam ayberk oynamak istedi hep ama halimiz yok ki hiçbirimizin oda diyo bitanecik oğlunuz var oynamıyonuz diyooooooooo :roflol: bende açtım pc yi oyun oynadı yavrucummm

zaten pcler kurtarıyordu bizide.. şimdi babasından kalmıyor bizimkineeeeeeeeekafamçokkarıştı

siz niye bi tanecik oğlunuzla oynamıyonuz.....hımmmmmmmmmm bakıyım ..yavrum kendine ithamda bulunuyor:nazar:

yabancıyız dimi hayatım...öğrencez ama dimi...ay burdada kimse çayını kekini böreğini alıp hoş geldinize gelmiyorrrrrrrrrrrcokacimcoook

hoşgeldiniz kısmı var çiçeğim ana sayfada üstte oraya girip kendini tanıtıınnn emme ben tanıtmadım milet tanıyınca sonradan gördüm gül yüzlüm güzel sözlüm:))))))))))

ben iyiyim dün doğum günü kutladık ben doğmuşum dün 26 sene önce allahım ne mubarek bi gündü yaaaa :roflol::roflol:

hoşgeldiniz kısmı var çiçeğim ana sayfada üstte oraya girip kendini tanıtıınnn emme ben tanıtmadım milet tanıyınca sonradan gördüm gül yüzlüm güzel sözlüm:))))))))))

ben iyiyim dün doğum günü kutladık ben doğmuşum dün 26 sene önce allahım ne mubarek bi gündü yaaaa :roflol::roflol:

aaaaaaaaaaaaa doğum günün kutlu olsun hayatımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.

nice yıllara inşallah..çok müberak bir günmüş

ayy yazamadım cicişler...
Kadriyeyle konuşuyoduk yine tel kulağıma yapıştı...fahrişim düzeldiğinize sevindim canım maşallahh aman hasta olmayın ayberk yine kopardı beni zaten....
Emelim bakmadım kız o diziye bi ara gördüm açıktı ama izlemedim dikkat etmemişim..bizim perdelerde yalan oldu zaten...bizde ırmaoşla sevişe sevişe izledik yaprak dökümünü bi rahat bırakmazlar anacım bunlar bizi...ya boynumda ya saçımda...

emel alttaki resimleri de gördün mü altta bi sürü örnek var üstteki adım adım
emel sen benim videomu izledin miiiiiiii:)))))))

herşeyimi gösterecem ilaaaaki:))))))

aaa doğum günün kutlu olsun cicişşş nice mutlu mesut yıllara işallahhh...İkon koyamıyorummmm malesefff şu işe bi el atıversen arzucuk yaaa nasıl düzelirr....
önceki mesajımıda görmedin heralde bebişimmm...küsme bana...

ayyy gördü gördüüüüüü :):):):):)

evet canım bakıyorum hepsine bakamadım....daha..ama maşallah yani uğraşmışsın koymuşsunkaydirigubbakcemile3

X