Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

gece 4 e kadar okey oynıycana evinin işini yap ... :dilcikar:
Pasaklı,dağanık pislik seniii. kaydirigubbakcemile3

aman benim gece 4 te başka işimmi var gece cammı silinir ...sensin pasaklı endamsızzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
sende gel bu gece girelim çok eğleniriz hihoyyyt

vallahi biliyormusun bu takıntılarım yüzünden bende hastalık sahibi oldum.
hastanelerde yattım.şimdi 6 ayda bir hastaneyi yoklayıp geliyorum.bir serum yiyorum.
ama hala bırakmış değilim takıntılarımı.:1no2: :1no2:

a sendemi ya...bak hastanelik olmuşun tamam işte artık sende takmıyorsun rahatlıyorsun tamammı hayatım ...bende tam gaz gidiyordum bi gece motor bitti hastanelik olu vermişim acillerde...karamuk fahrişim ondan bana çok kızarrrrrrrr..kaydirigubbakcemile3 ondan fazla tatlı canımı üzmüyorum....

a sendemi ya...bak hastanelik olmuşun tamam işte artık sende takmıyorsun rahatlıyorsun tamammı hayatım ...bende tam gaz gidiyordum bi gece motor bitti hastanelik olu vermişim acillerde...karamuk fahrişim ondan bana çok kızarrrrrrrr..kaydirigubbakcemile3 ondan fazla tatlı canımı üzmüyorum....

kız aslında öyle yapmak lazım hayatım ama benim karekterimde yok işte.
doktor bana antidepresanlar verdi millet bu ilacı alınca sürekli gülen tipler oluyorlar bense ağlıyan bir tip.
doktor bile şaşırdı bu işe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
beni 4 gün çıkarmadı hastaneden sürekli serum taktı.:bbo: :bbo: :bbo:

kız aslında öyle yapmak lazım hayatım ama benim karekterimde yok işte.
doktor bana antidepresanlar verdi millet bu ilacı alınca sürekli gülen tipler oluyorlar bense ağlıyan bir tip.
doktor bile şaşırdı bu işe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
beni 4 gün çıkarmadı hastaneden sürekli serum taktı.:bbo: :bbo: :bbo:

ay hadi ya güldürdün beni vallahi...kız herkes gülüyorsa sen niye ağlıyon tersmi tepti hayatımmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
doktor senin bünyene sinir olmuştur illaki güldürcek ya ondan yatırmıştır 4 günnnnnnn:dance: :dance: bak kaç gün yatmışsın tamam artık sende stres yapmıyorusnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ay hadi ya güldürdün beni vallahi...kız herkes gülüyorsa sen niye ağlıyon tersmi tepti hayatımmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
doktor senin bünyene sinir olmuştur illaki güldürcek ya ondan yatırmıştır 4 günnnnnnn:dance: :dance: bak kaç gün yatmışsın tamam artık sende stres yapmıyorusnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

vallahi o kadarını bilemiycem hayatım ama ne kadar uğraştıysada beni güldüremedi hayatım.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay kızlar hepiniz birden nereye kayboldunuzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

vallahi o kadarını bilemiycem hayatım ama ne kadar uğraştıysada beni güldüremedi hayatım.

ay hayatım sen bizi bir iki gün takıl yada atla gel çanakkale biz seni güldürürüz... canım...neşen bol olurrrrrrrr......senin kız okulda dimi servislemi geliyor gidiyor

ay hayatım sen bizi bir iki gün takıl yada atla gel çanakkale biz seni güldürürüz... canım...neşen bol olurrrrrrrr......senin kız okulda dimi servislemi geliyor gidiyor

evet teyzesi okulda.servisle gidiyor canım okula.

yemek saati ya hayatım onun için gittiler sanırım.

ay doğru ya hayatım ya..yemeğe gittiler onlar dimi...bende iyorum sessiz oldu burası .......yesinler yesinlerde şişşsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol:
bende almışım koca kış5 kilo bu hafta sağlık evinde spora başlıcam akşam 7-8 arasııııııııııııııııııııııııııı ...zayıflamam lazımmmmmmmmmm

ay doğru ya hayatım ya..yemeğe gittiler onlar dimi...bende iyorum sessiz oldu burası .......yesinler yesinlerde şişşsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol:
bende almışım koca kış5 kilo bu hafta sağlık evinde spora başlıcam akşam 7-8 arasııııııııııııııııııııııııııı ...zayıflamam lazımmmmmmmmmm

onun için yemeğe çıkmıyorsun yani hayatım he.

merhaba kızlarr burayı yeni gördüm çok güzel olmuş...bende burdayım inşallah vakit buldukça oğlumdan....:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlarr burayı yeni gördüm çok güzel olmuş...bende burdayım inşallah vakit buldukça oğlumdan....:emir_bebek::emir_bebek:

hoş geldin canım.... allah bağışlasın oğlun ne kadarlıkkkkkkkk...hayatım.... her zaman ge fırsat buldukça....neşemizi paylaşıyoruz canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoş geldin hayatım aramıza.
biraz kendinden bahsetsene bize.oğluşun nekadarlık annesi.
ay ya ben istanbulda yaşayanlara hayranım orda yaşamak cesaret istiyor vallahi......ben biraz korkarım kalabılkatn.....orda her yerden insan varrrrrrrrrrrr

hemide heryerde insan var hayatım ya.
delikafadulden delikafadulden
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hoş geldin canım.... allah bağışlasın oğlun ne kadarlıkkkkkkkk...hayatım.... her zaman ge fırsat buldukça....neşemizi paylaşıyoruz canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar...oğlum 8 aylık yaramazmı yaramaz..adı emir....çalışmıyorum epeydir burdayım ....kayseriliyim...yarşmacı arkadaşlara başarılarhihoyyythihoyyyt

hemide heryerde insan var hayatım ya.
delikafadulden delikafadulden
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

evet ya çok kalabılk insanlar çok fazla işte bendede böyle korkular var canım...haberlede kötü şeyleri seyrettikçe ürkerim...ama yaşıyoruz ya.......allahım herkesi evladını bizleride korusun

yazmayı unuttumm bende neşeliyim hemdee çokkk inşallah güzel vakitler geçirecez

X