Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

canalrım günaydınnnlarrrŞeniz
ben yine depodayım bugünn muhtemelen bu gecede mesaideyim fırsat buldukça gelirim arada merak etmeyin sizi çokkkk seviyorumm canalrımmm benimmmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

canalrım günaydınnnlarrrŞeniz
ben yine depodayım bugünn muhtemelen bu gecede mesaideyim fırsat buldukça gelirim arada merak etmeyin sizi çokkkk seviyorumm canalrımmm benimmmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

ayy bugündemi fahriş yaaa ...Bizde seni seviyoruz canımın içi bekliyoruzzzz....

ay allah yeşim ya...acaba su çiçeğimi çıkarıyorki..kimisi hafif oluyor yeşim...fark edilmiyor baştan..biliyosun haırladın ya..bizimkinin ilk önce gözünde kızarmıştıda canım alerji bahar alerjisi demişlerdi ...sonradan bir hafta içinde orasında burasındada çıkmaya başladı ya..su çiçeği çıkmıştı......ay acaba geçtimi arkadaşından bak şimdi benimde aklıma kurt düştü :uhm: :uhm:

ayy öylemi acaba emel ..Dr. sitesi var ben oradaki drlara soru soruyorum .dün sordum kan tahlili sonucunuda yazdım ...Cvp gelmiş su çiçeği kan tahliliyle belli olmaz dr görünce tanır diye..tekrar götürün yazmış...Bugün yine götürcem ayy kreşteki çocuklarada bulaştırmıştır öyleyse...Öğretmenine de kızmıştım ....

ayyyyyy kızlar yaptımm artık ikonları koyabiliyorummmmm.....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :hooray::hooray::hooray::hooray:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol::roflol: hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr...ay fahriş bu gündemi yoksun canım yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yeşimcim canım sen burdasın dimi

gamyoncuiremsu
ayy öylemi acaba emel ..Dr. sitesi var ben oradaki drlara soru soruyorum .dün sordum kan tahlili sonucunuda yazdım ...Cvp gelmiş su çiçeği kan tahliliyle belli olmaz dr görünce tanır diye..tekrar götürün yazmış...Bugün yine götürcem ayy kreşteki çocuklarada bulaştırmıştır öyleyse...Öğretmenine de kızmıştım ....

göster bakalım bidaha yeşim olmadı görünce anlar belkiiiiiiii...su çiçeğise şurubu var ya..ilerlemeden atlatırız

gamyoncuiremsu

göster bakalım bidaha yeşim olmadı görünce anlar belkiiiiiiii...su çiçeğise şurubu var ya..ilerlemeden atlatırız

burdayım hayatım burdayım nerdesin sen... :1closedeyes: seni arıyodum...
Kız zaten ilerlemedi hiç söndü geçiyolar ama bilirim en azından geçirdimi geçirmedimi... a.s

ayyyyyy kızlar yaptımm artık ikonları koyabiliyorummmmm.....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :hooray::hooray::hooray::hooray:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol::roflol: hihoyyythihoyyythihoyyyt

ay oh be en sonunda cıvım cıvıl mesajlar yazacan çok sevindim :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burdayım hayatım burdayım nerdesin sen... :1closedeyes: seni arıyodum...
Kız zaten ilerlemedi hiç söndü geçiyolar ama bilirim en azından geçirdimi geçirmedimi... a.s

ay kız ilaç falan sürdüsen git öğren aşısınıda yaptırdısan bizim gibi hafif geçcek demekkiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis git öğren geçirdise bir daha korkmassın

ay oh be en sonunda cıvım cıvıl mesajlar yazacan çok sevindim :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evvvvveeeeettttttttttttt kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Kız gmaile gel ordada grubu yaptım açılıyo bi deneyek bakam :lepi::1hug:

tamam yanımda veli var gitsin geliyorum

neyse ben yemeğe çıkıcam zaten gelince yaparız grubu :roflol:
Ayy ben niye bu mozilla firefox u kullanmıyormuşum yaaa...Dün akşam selçuğa dedim flash player yüklü değildir dedi mozilladan açayım dedim açıldı herşey kız emel sen bilirsin...

neyse ben yemeğe çıkıcam zaten gelince yaparız grubu :roflol:
Ayy ben niye bu mozilla firefox u kullanmıyormuşum yaaa...Dün akşam selçuğa dedim flash player yüklü değildir dedi mozilladan açayım dedim açıldı herşey kız emel sen bilirsin...

allah seni kahretmesin yeşim....ne zamandırda uğraşıyorsun.....tüh allah seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: o aklımıza hiç gelmedi öyle bişey olcağı aklımıza bile gelmediydi

hadi afiyet olsun canım kaydirigubbakcemile3

allah seni kahretmesin yeşim....ne zamandırda uğraşıyorsun.....tüh allah seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: o aklımıza hiç gelmedi öyle bişey olcağı aklımıza bile gelmediydi

Geldim kız emel valla iyi akıl ettim ..Peki internet explorera nasıl yüklerim biliyonmu sen eklentilere baktım ama yapamadım... CADIARZU
ayy hadi gelinde iki lafın belini kırakk yaaaa kaydirigubbakcemile3

a.s
Geldim kız emel valla iyi akıl ettim ..Peki internet explorera nasıl yüklerim biliyonmu sen eklentilere baktım ama yapamadım... CADIARZU
ayy hadi gelinde iki lafın belini kırakk yaaaa kaydirigubbakcemile3

CANIM GELDİMM bende burdayım şimdilik saat 2 ye kadar yerimdeyimm.hihoyyyt
ohh yeşim ne güzel artık gmailde de toplu görüşme yapabilcez desen ikonlarıda koymuşsun artıık ama gerçekten kimseninde aklına gelmedi a.sa.s

emelcimm patoşummm nbr hayatımm yaa ay valla görüşemedik bi doğru düzgün nasılsın:1hug:

a.s

CANIM GELDİMM bende burdayım şimdilik saat 2 ye kadar yerimdeyimm.hihoyyyt
ohh yeşim ne güzel artık gmailde de toplu görüşme yapabilcez desen ikonlarıda koymuşsun artıık ama gerçekten kimseninde aklına gelmedi a.sa.s

ayy ne bu yaa fahrişşş canım sıkılıyo valla ...siz olmayınca ...
ay valla yaparız da şimdide emel kayıp :çok üzgünüm:
sen ne yapıyon depoda daha iş çokmu

ayy ne bu yaa fahrişşş canım sıkılıyo valla ...siz olmayınca ...
ay valla yaparız da şimdide emel kayıp :çok üzgünüm:
sen ne yapıyon depoda daha iş çokmu

ay canım benim yaa görüyosun dimi nasıl alıştık birbirimize valla bende sizinle bigün görüşmeyim eksiklik hissediyom kız kendimdee özlüyom sizi valla:1hug::1hug:

canım ya şimdi mayısta ev tekstili fuarı var istanbulda biz oraya hazırlık yapıyoruz yeni nmunelrimiz geldi onlardan kreasyon ve kartela yapıyoruz o yüzden depoda çalışıyorum şimidi bu gece burdayımm yarında gündüz muhtemeln depoda olacam ondan sonra kısmetsee sizlerleyim canalrımmmmmmmmmm ŞenizŞeniz

X