- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
ayyy kalp kalbe karşıymış canım benim yaaaa ..Bende sana onu anlatıyodum...
Zibidi hoşgeldin kız :)
gel tabi gel hayatım nasılsın iyimisin çoluk çocuk nasıl???
canım benim yaaaaaaaaaaaaŞenizŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kalp kalbe karşıymış canım benim yaaaa ..Bende sana onu anlatıyodum...
Zibidi hoşgeldin kız :)
gel tabi gel hayatım nasılsın iyimisin çoluk çocuk nasıl???
Akşamada ablamlar gelecekmiş bize az önce aradı ....
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
Günaydın canım benim...
Akşam arayamdım seni yaa ablamlar falanda geldi yaa 9 du eve girdik zaten sofra kurma telaşına düştüm...Irmakta çok şükür bişey çıkmadı.Kan tahlili yapıldı su çiçeği vb. gibi bi hastalık değil dedi alerji bunlar dedi..Bu ara acayip çikolata falan yedi fahriş ben ona bağlıyorum.Hele selçukla gezdiği gün her müşterisi bişey vermiş akşama kadar yemiş eve gittiğimde hala yiyodu..hatta selçuğa kızmıştım niye o kadar yemesine izin verdin diye...
öyle işte hayatım siz ne yaptınız ne var ne yok???
hadi çok şükür canımmm bişey çıkmamış bende aramadım bidaha belki hastanede falansınızdır daha diye ama çok sevindim hayatım hadi gözün aydınnn ŞenizŞenizŞeniz
aman yedirme bu aralar hayatım abur cubur azmasın daha çok birdee :icecream:
valla bende akşam ayberki yıkadım saat 9 gibi sonra ayberk aşağıya inmek istemedi veeeeeeee bizde kocişim oğluşum yukarda oturdukkkkkkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol canım benim.Alerji testi içinde 6 yaşını beklememiz gerekiyomuş...
Ohh sizde ne güzel aile saadeti yaşamışsınız yalnız yalnız ...
hıı ondan önce olmuyomuymuş alerji testi yani onu duymamıştım bak eh artık mecburen bekliceniz yani o zaman canımm
valla akşam öyle oturduk ama bişey farettim ayberkten önce galiba benim kocişi yukarı alıştırmak lazımm :roflol: o da hala benimseyemiyo yukarda oturmayııı galibaa du bakalım bu akşam nolcakk a.s
e alışmış kudurmuştan beterdir derler...Alışacak yavaş yavaşşş..... :):):)
Evet hayatım su çiçeği gibi sırtında yüzünde falan çıkmış akşam götürdüm hemen ama alerji dedi..günaydın kızlar..
yeşim kaçırlmışımmmmmmmmm...ırmakta alerjimi çıktı doktoramı gittiniz...ay dün başımı işten kaldıramadım...bu günde öyle...kaçırmışımı geçmiş olsun canım...
fahriyecimseninde akşamın ne güzel geçmiş hayatım..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım....
ben yorgunum dün 7 tane deneme sınavı vardı akşam 8 den sonra çıktım.....
bu gün de sabah 8 den beri onların cevap kağıtlarını hazırlamaya çalışıyorum öğlen oldu ancak 3 tanesei bitti...akşama kadar hepsini bitirip okumam değerlendirmem listeleri çıkarmam lazım..Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
uf çok yoruldum bıkkınlık geldi..sizleride çok özledimmm:asigim: :asigim: :asigim:
ha aleynada yanımda bu gün annem bigada diye bana aldı bide onla uğraşıyorum :asigim:
günaydın kızlar..
yeşim kaçırlmışımmmmmmmmm...ırmakta alerjimi çıktı doktoramı gittiniz...ay dün başımı işten kaldıramadım...bu günde öyle...kaçırmışımı geçmiş olsun canım...
fahriyecimseninde akşamın ne güzel geçmiş hayatım..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım....
ben yorgunum dün 7 tane deneme sınavı vardı akşam 8 den sonra çıktım.....
bu gün de sabah 8 den beri onların cevap kağıtlarını hazırlamaya çalışıyorum öğlen oldu ancak 3 tanesei bitti...akşama kadar hepsini bitirip okumam değerlendirmem listeleri çıkarmam lazım..Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
uf çok yoruldum bıkkınlık geldi..sizleride çok özledimmm:asigim: :asigim: :asigim:
ha aleynada yanımda bu gün annem bigada diye bana aldı bide onla uğraşıyorum :asigim:
günaydın canımm Şeniz
ah kıyamam sana bitanem yorulmuşsun çokkk ama sen halledersin hepsiniii bir çıtrpıda bak cimcimede yanında yardım eder sana annesiiii kaydirigubbakcemile3
evet canım akşam güzeldi yanlızdık ve başbaşaydıkkk bakalım işte böyle böyle yavaş yavaş olacak heraldee yaaa :dance::dance:
ay canım benim çok güzel oluyor akşamları sizin ev allah herkese huzur versin dimi fahrişim ya.....bizimde akşam evde misafirler vardı...geç gittim zaten...tam yemek yedik arkadaşlar kahveye gelmişler...üf başım ağrıyordu orgunluktan vallahi suratsız suratsız oturdum ışığı gördük geldik diyorlar....Çok üzgünüm çoook kafamçokkarıştı
bu akşam bi terslik olmuzsa bigaya gidicez yarın ordayız köydeyiz biliyorsunuz ....bakalım ne olucak......ay burda benim işler bitmiyor fahriş beynim dumura uğradı sulandı biraz kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
evet canım güzel oluyor amanin nhepimize ağız tatlığı huzur versin canımmm :Saruboceq:
eh be canım senin bu gelen gidenle başın dertte vallahi kızz bide habersiz geliyolar sen çalışan insansın ay ne düşüncesizler yaaa kusura bakma ama arkadaşımm sen eniyisi lambaları da kapa öyle otur baksana ışığı gören geliyooooooooo:1no2::1no2::1no2:
hadi canım işallah işlerin yolunda giderde bi aksilik olmaz sende yarının tadını çıakrırısın aman dilini ısır canımmm nazar değmesinnnn
kızlar ben yemeğe gidiyorummmm cokacimcoook
Evet hayatım su çiçeği gibi sırtında yüzünde falan çıkmış akşam götürdüm hemen ama alerji dedi..
ayy canım sende yorulmuşsun... halada işin var galiba kolay gelsin hayatımm muckkkk
a bende diyorum yeşim nerde sen yazmışsın çoktan görmemişim sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab ....su çiçeğimi oh iyi olmuş atlatırsınız rahatlarsınız..geçen sene bizde çıkarmıştık ya....ama hafif atlatmıştık hayatım...inşallah sizde hafif atlatırsınız canım....
ya yeşim siz bulaşık makinası kaç günde bir çalıştırıyorsunuz ?????delikafadulden
kızlar ben yemeğe gidiyorummmm cokacimcoook