Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Günaydın canım nbr nasılsın yine makyajmı yapıyon napıyon bebişim...
Bende bugün çok güzel makyaj yaptım kendime süslendim püslendim saçlarımı bukle yaptım... :)

günaydın canım...oh hadi gözün aydın...inşallah alışıyır carım kendisi uyumaya da ..rahat edersin sende biraz kocanla sohbet edersin canım.....vakit geçirirsin canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay kız çekte fotonu koy bari görelim bukle bukle halinikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım tühh senin işler yine kalmışş ...bi akşamda uyuma da bari hallet o işlerini...Valla ne iyi oldu artık hep kendim uyuycam diyo ben büyüdüm diyo sabah nasıl mutlu kalktı aşkım sen akşam kendin uyudun deyince babama arayalım diycem diyo ..Baban zaten senin başına gelip sevdi seni gördü kendin uyuduğunu dedim nasıl seviniyo gülüyo gecemi geldiniz diyooo...Aleyna nasıl hayatım hasta falan değil dimi ...
Ben bugün ne giydin bölümünede koydum buraya koyayım al hayatım endamlı yeşimmm :):):):)

[

Son düzenleme:

günaydın bitanemm hoşgeldinn Şeniz
eh emelcim ağzındaymış sanki hayatım o da ne yüzsüz yaa işin gücün varr görmüyo sankii bak onun yüzünden annenede yakalanınmışın yineeeeeeeklava:klava:klava:
evet kız ayberkde sevindi biliyomusun aşağıdakilere diyo hadi ben gidiyom yukarı iyi geceler size diyo sonrada diş fırçasını unutmuş aşağıda dur anne gideyim diş fırçamıda alayım geleyim ben o kalmış diyo yavrum. çekmecilerine bakıyo ayy annee bunlar benimmi diyoo hemen çamaşırlarını katladı çekmecesine koydu pijamalarını giydikten sonraa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet yani böyle oldu kayınvalidem tek bir laf bile etmedi. ama bi akşam öncesi ağzının payını verdim hayatım kaynıma diyoki aman diyo ne üzülüyomki ayberk gitti diye yat işte rahat rahat diyoo kaydirigubbakcemile3 sonra kaynımda bana dedei nerde yatıyo yanlızmı yatıyo dedi şimdilik berber yatıyoz ama bi 15 gün sonra yanlız yatacak dedim aman kayınvalide bi başaldı işte çocuğu tekbaşına bırakacaklar falan diye bende dedim istersen askere gidene kadar beraber yatalım dedim o da diyoki hayaır benle yatsın diyo bende hayır o olmaz yukarıda yatacak dedim iişte diyo bidaha çocuğun olursa bakmıcam alın kendi çocuğunuza kendiniz bakın falan dedi ya dedeim çocuk benim çocuk değilmi ister yanlız yatırırım ister beraber yatarız dedim sen biliyomusun ben geçen sene ayberki aşağıda bırakıp yukarı çıkıp yatmak ne kadar zor geldi diye o yüzden artık bırakamam çocuğumu dedim kışın da inmicez aşağıya dedim sustuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay yavrum benim nasıl seviniyoo yaa kıyamam ben onaa ee annesi büyüdü artık tabi kzızımız maşallahhhhh
ay yeşimm saçlar süper canım ama elbiseye bittim bu damı ucuzluktan hayatımm çok hoş durmuşşşa.sa.sa.s

ay maşallah yavrum benimmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah kız çok güzel olmuşun yaaaaaaaaaaa
ay uyumadım da dün akşam yapamadım ama yinede bir sürü iş yaptım ya...yeter...
vallahi yeşim alıştır bi iki akşam daha yattımı kendi alışır hayatım..ne rahat olur....uykusu geldimi uyur...çok rahat etcen..aleyna iyi caım hasta falan değil..

iyi demişin ağzına sağlık hayatımmmmmm..... çok sevindim..... ama ya ayberke baksana yavrum kendi evini benimsemiş canımın içi onun içinde ne kadar güzel..eşinde işine döndü herşey sizin için daha güzel

evet canım ya benimsiycek işallah bu gidişlee birde ben ona dedim pazar günüde burda kahvaltı etcez diye nasıl hoşuna gidiyo hihoyyyt
işallah canım hepimiz için:1hug::1hug: herşey çok güzel olsunnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Ayy yavrum benim yaaa nasıl seviniyo tahmin edebiliyorum o hallerini...Kız kaynanana gıcık oldum yaaa illa onlamı yatacakmışş o ne demek yaaa sende iyi demişsin ohhhh ne güzel etmişsin hayatımmmm....

ayy kızlar çok saolun canlarım benim beğendiğiniz için..Bugün herkes maşallah maşallah deyip duruyo bana kızlar falan hiç anne dermisin şuna diyolar bekar kız gibi diyolar bende kıçımı kaşıyıp duruyomm :)

Fahriş kız görmemişim evet buda ucuzluktan...Mangodan almıştım 7mi 8 liramı neydi hayatım...Hatta kadriyeyle beraber almıştık..daha ilk giyiyorum...O ben giyemem onu diye almamıştı...

ay bu pazar benoe gidicem köyeeeeeeeeeeeeelülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Fahriş kız görmemişim evet buda ucuzluktan...Mangodan almıştım 7mi 8 liramı neydi hayatım...Hatta kadriyeyle beraber almıştık..daha ilk giyiyorum...O ben giyemem onu diye almamıştı...

alışveriş delisi bu be süsülü...bende bu sitede birinden 3 tl ye pırıltı üst aldım arkadaşlarda üst beğendi onlarıda aldık yarın falan gelir

alışveriş delisi bu be süsülü...bende bu sitede birinden 3 tl ye pırıltı üst aldım arkadaşlarda üst beğendi onlarıda aldık yarın falan gelir

hani nerde hangisi linki koyda bizde görelim şekerimm...

aaa niye kavga ettin hayatım..kız aşağıda doğru okursan görürsen bunu ayır diye msj attım

anlatmıştım heralde oriflame a üye yapmak için bilgi istiyodumda vermiyoduya ...o yüzden
ben hala göremedim sen yanlış link atmışsın...

anlatmıştım heralde oriflame a üye yapmak için bilgi istiyodumda vermiyoduya ...o yüzden
ben hala göremedim sen yanlış link atmışsın...

ha omudu o ...ay biz iyi anlaştık gönderdi ürünleri yarın gelcek.......bana hesap nosunu verdi.....dur bidaha bakayım...linki doğru atayım canım

ay aldıklarımı silmiş o ya...yok baktımda konuya enikonu silmişş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…