Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

canım benim nedense eskisi gibi toparlanamıyoruz bir türlü
inan ben de özledim burada takılmayı hatta geceleri msn de üçlü görüşrüdük emel sen ben ne güzel olurdu
ben hep buralardayım valla işte olduğum için bütüngün açık ama tabi dedğin gibi evdeyken nedense fırsat olmuyor ben de yeri geliyo hafta sonu hiç açmıyorum toparlanın gelin yine görüşelim kızlarrrr zaten benim şurda 4 ayım kaldı ondan sonra evde olucam ben de kısmetse 3 ay kadar
sizi seviyorum ve burda bekliyorummmmmmmmmmmmmmm

Evet ya...bende çok özledim burada saatlarce sohbet etmeyiii
Ama evde olunca greçekten girilmiyormuş... İşteyken pc başında oldğumuz için daha rahattık..... Ne güzel derin sohbetler yapardık... Yeniden toparlanırız bence...En kısa sürede..Bizim sevgimiz bir başka

hoşgeldin patoşum vallahi ya ne günlerdi işallah dediğin gibi en kısa sürede toparlanır geliriz yine buraya

şuna bak birimiz gelmiş birimiz gitmişş :)
Burayı bile unutmuşum kkyı :) beeeee

Son düzenleme:
kız varya bu gitmiştir ...foto çekiyordur...en şık haunlar bölümünde akşiiinnn koşturuyordur.....

eskiden olsa kesin öyledir dicem ama bence artık paşamız pek izin vermiyodur evde zaten yeterince ekşiiiinnnnnnnnn yaşıyodur bizim endamlı hatun

eskiden olsa kesin öyledir dicem ama bence artık paşamız pek izin vermiyodur evde zaten yeterince ekşiiiinnnnnnnnn yaşıyodur bizim endamlı hatun

yaaaaaaaaa varya ..iki çocuk 3 çocuk fark etmez...yeşimmm bu bulur fırsatını ne yapar yapar ...güzelliğini gösterir....şimdi birde iki çocuklu fıstık gibi hatun..... tam foto koyma zamanı....kariyerde yapar çocuktaaaaaa

valla doğru diyosun kızzz patoşşş o ne yapar ne eder bulur bi yolunu hadi bakalım bekliyoruzzzzzzzzzzz

Allahımmmm Allahımmmm gülmekten yarıldımmmmm
kızlar yaaaa ne özlemişimmmm
yok anam ne giyinmesii koyması
bebek bölümüne bakıyodum 2 dk ...erken kalktımda ahvaltı ederkenee...s6nra ali ihsan uyandı zaten
yemesi içmesi gelen giden bu saat oldu

ay çok şükürrr dedikodunu yaptık bak burda kulakalrın çınladı gelmeşin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…