- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
Tünaydınlarrrrrrrrrrr
tünaydın canım sana da nbr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydınlarrrrrrrrrrr
ayy iyiyim canım ne olsun belirli saatlerde oturabiliyorum işteeeee senden nbr bebişimiz büyümüşş hani kız fotolarrr..ben size atıyodummmmm
ohhhhhhh kebap vallaaa...ben hamileyken daha bi enerjik oluyorum nedense o heyecan o hazırlık herlade...doğrudur canım valla anca fırsatın oluyodur ay canım beni sorma hiç fena gribim kırılıyorum kış gider ayak yaptı yapacağını bebiş büyüdü valla canım inan hep atmak istiyorum size fotolarımı koca gece yatmaktan bi taraflarımı kaldırıp fotoğraf çekinemiyorum söz en kısa zamanda atarım ne zamandır face bile foto yüklemiyorum ay çok tembel oldum yeşim yaaaaaaaa 15 gündür yemeklri bile kayınvalidem yapıyo orda yiyiyoruz eve bi çıkıyoruz hiç bişey yapmıyorum valla hep yatıyorum hafta sonu da annem geldi bebeişin eşyalarını ütüledi temizlik falan yaptı ay hayırlısı ile doğursam da bi eski halime dönsem kızzz
ohhhhhhh kebap vallaaa...ben hamileyken daha bi enerjik oluyorum nedense o heyecan o hazırlık herlade...
az hareket kızz ne o öylee işyerindede akşama kadar oturuyon dimiii
ayy kıyamamm yaaa...kız ayberk de hiç böyle değildim dünyanın yolunu yürürdüm gecleri özellikle yürümeye çıkardık şimdi yattığım yerden zor kalkıyorum inanki tek heycanım bebeğime biran önce kavuşmak sağ salim allahın izni ile
yok kız işyerinde oturamıyom artık ben izindeyken benim yerime bakıcak olan kızı yetiştiriyom o oturuyo genelde benim masada ben de ortalıklarda dolaşıyom getir götür hareket ediyom allahtan ama nefes nefes kalıyom bir görcen yaşlı kadınlar gibi
Cicişlerrr :18:
canımm vaktim olmuyor işte benim yazışmamda böyle günler sonraa napacaksınn...
Ay bebişimizde geliyor çok az kalmışş..hayırlısı ile kurtulursunuz işallahh canım.çok dua ettim sana valla bak hamile kaldında doğuruyosun bile çok şükürrr
28 mayıs doğrumu canımm ayyy bişey kalmamış...öyle olur son günlerr geçmezzz meraktan heyecandan ölüyosundur anlıyorum seni...doğrudur canım yakında biz de o günleri yaşıyacağız kısmetse çok az kaldı dualarını da esirgeme canım bizden kısmetse pazartesi günü hayırlısı ile allahımın izni ile kucağımızda olacak minik pşamız ay günler geçmiyor artık ya valla her dakka saat gibi geliyor
Hayırsızlaaaarrrrrrr
Ben yazmasam belki hatırladığınız bile yok..Akşama kadar 2 çocukla canım çıkıyooooo...hele Ali İhsan tam bir fırlama olduu...
Hep arayım diyorum gündüz karışıyorum evin yoğunluğuna...fırsat bulmuşken bari yazayım dedimmmm
evet canım yaa ben 2. çocuktan sonra baya bi koptummm...canım benim ben artık pc başındayım kk ya uğradığında yaz ben buralardayım özledim o eski sohbetlerimizi her derdimizi paylaşırdık uzaktaydık ama çok yakın bir dosttuk
evet canım yaa ben 2. çocuktan sonra baya bi koptummm...
O kadar hareketli yaramaz bir çocuk olduki anlatmakla olmaz görmeniz lazım...
sürekli yapma dediğimi kaldırdığımı inadına yapıyor...ağlıyor zırlıyor unutmuyor dikkatini başka şeye çekemiyorsun bütün günüm ali ihsanı tutturduğu şeyden vazgeçirmeye çalışmakla dil dökmekle geçiyor...nerde muzurluk var ali ihsan orda arsııııızzzz kız buuu ...kimi kınadım bilmiyorummm
çoook özledimmmmm siziiii ... tam komediydik yaa sizlerle insan derdini falan unutuyodu öpüyorum çookk
bak sen 2 gün daha fazla yoruluyorum diyosun beeeeennn 7/24 yaaa hiç iş bitmiyo...evde olmak helede ali ihsan gibi bir çocukla çoooom zormuşşşş çooookkkkkkkgünaydın canım
tahmin edebiliyorum ali ihsanı anlattıkalrından napıcaksın öyle büyücekler seni yoruyor biraz annesi ama çok tatlılar bakalım bizimki ayakalnınca nolacak inatlık desen daha şimdididen var dediğin gibi şu kadarcık velet hiçbirşeyi unutmuyor ısrarla yapacağından geri kalmıyor ben herzaman diyorum 2. ali ihsan mı geliyor ne :26::26::26:
evde oluncada hiç iş bitmiyor ben iki gün evdeyim ama inan iştekinden daha fazla yoruluyorum
canım benim sen fırsatın olunca uğra yazışırız dertleşiriz gülüşürüz yine eskisi gibi valla ben de özledim siziiiiiiiii
bak sen 2 gün daha fazla yoruluyorum diyosun beeeeennn 7/24 yaaa hiç iş bitmiyo...evde olmak helede ali ihsan gibi bir çocukla çoooom zormuşşşş çooookkkkkkk
şuan çok küçük kıyamıyorum biraz daha büyüsünn...tahmin edebiliyorum canım benim yaa
canısı sen en iyisi ali ihsanı ver bir kreşe anacım işe başla daha iyi olacak senin için
şuan çok küçük kıyamıyorum biraz daha büyüsünn...
belki akıllanır evde çok fena olmaya başladı ve giderek çoğalacak gibi..
dışardan geldik öldürdü beni bırakmaya gelmiyo alıp başını gidiyo nerde tehlikeli yer var oraya...dönen kaydırağa çıkıp bir kayışı var ayy allahım ağlıyacaktım yaaa çocuk nefes nefese hala herkesten önce çıkıp kaymaya zorluyo kendini parçalıyooo...kendinden büyükleri ezip geçiyo drlukmu acaba götürmek istiyorum aslındaa...
öyle işte hayatımmmm ayberk nasıl dersleri iyimi ?
ayy yarın röfleye gidiyorum fahriş randevuyu aldım artıkk .selçuk gelince gidicem saçım başım tipim kaydıı kızzz selçuk aynısın hiçte bile diyo ama sankimmm çöktümmm yaaa alişten sonraaaa...
kıyamam ben ona ya küçük tabiki canım daha biraz daha kendini bilsin öyle bakarsın iş için
allahım sabırlar versin yeşimcim çok zor gerçekten ama öyle dr luk olduğunu düşünmüyorum bence büyüdükçe arkadaş çevresine giridkçe düzelir diye düşünüyorum normaldir yani o kadar sıkıntı yapma hayatım kendine
ay valla insan bazen kendini öyle hissediyor canım biraz alışveriş kuaför falan kendine getiriyor insanı iyi yapmışsın değişiklik olur senin için de ama öyle çöktüm falan düşünme maşallah herzamanki gibi endamın yerinde canım benim
endamın yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr