Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hoşgeldin kızz patoşş çekmeyen anlamaz canım bunu iğrenç bişey valla...
ana kraliçeliğin hayırlı olsun bakalım öp benim için cimcimeyi...
ayy valla eskisi gibi hiç sesimiz soluğumuz yokk özledim o günleri yaa...

evet sabah evde kalkar kalkmaz çıkardım rahatladım işe gelir gelmezde ilacı içtim...
ama hep bi rahatsızlıkk var yanii normal olamıyorum nedense bir türlü...
neyse kaldı 6 ay

ay canım ya işallah ilaç iyi gelirde rahatlarsın biraz

hoşgeldin patoşum çok sağoalsın işallah dediğin gibi çabuk atlatır canım çok zor kapancak vallahi bilmiyorum nasıl olacak ama çok sıkılyo kocişim morali bozuk ben de buna çok üzülüyorum
hayrola canım toparlanma falan demişin noldu kesinleştimi yoksa dershane kapanıyomu :26:
bu arada tebrik ederim ana kraliçeliğini hayatım aleynayı da öpüyorum kocaman

valla doğru diyosun canım hepimiz ayrı bi derde düştük sesimiz soluğmuz çıkmıyoo eskiden gecelri falan msn de yazışırıdk ne güzel olurdu gırgır şamata

iyiym çok şükür canım eşimde iyi dün kontrolü vardı dr 10 gün daha uzattı raporu iyiye gidiyo demiş
sen napyosun nasıl oldun
iyi iyi maşallahhh...
Ben aynı canım yaa 2 gün iyi 3 gün kötü bugün yine bulantılarım var.Kusuyorum...

Bi geçseydi rahatlıycam ama hiç geçmiycek gibi geliyor bana .

Canlarımm dr dan geldimmmm...
Allaha şükür çok iyi sağlıklı kocaman olmuş kıpır kıpır... elleri ayakları oynuyorrr ağzına götürüyor...
Ense kalınlığıda normal kan sonucuda haftaya çıkacak...
Cinsyeti içinde erkek dedi ...
%100 değil ama çok inceledim erkek dedi...
Birde oğlum olacakk teyzeleriii ayy çokkk şaşkınım hayali bile güzelll...

günaydın şekerler
ay yeşimcimm nasıl sevindim allaha şükür bi problem yok
ay desene bir tane daha yakışıklımız olacak erkek anası olacaksın sen de kısmetse hayırlısı ile
kıpırdanmalar başladımı peki hissedyomusun

saol canım işallahh yaaaa...
Yok daha hissetmiyorum 16. haftada anca hissediliyor ama arada sağ tarafıma doğru bi topaklanma oluyor ele gelir şekildee....

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
ay nasıl sevindim ya...içim kıpır kıpır oldu.....
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğlunuzu canım....
ay erkek olcak ha şaşırdım ya çok sevindim...sağlıklı olmasıda çok çok çok güzelmiş.....
ay allahım ne diceğimi bilemedim ben yeşimmmm

valla doğru diyosun canım hepimiz ayrı bi derde düştük sesimiz soluğmuz çıkmıyoo eskiden gecelri falan msn de yazışırıdk ne güzel olurdu gırgır şamata

he nerde eski günler dimi.....
benim bütün gün face açık duruyor ama buraya giripte yazana kadar araya iş giriyor..

fahrişim kesin belli olsu 30 mayısta...kapatıyoruz..yani devrediyoruz ..ceketimizi alıp çıkıcaz
5 yıldır yapılan tüm dossyalar bakanlığa teslim edilecek ...tüm gün arşiv odasında dosya planlama yapıyorum...
katibe karılara benzedim görseniz....
geçen gün bi kaç eşyayaı diğer şubeye gönderdim...içim acıdı biiliyomusun....
ben sökmek istedim duvardan malzemelri sökerken yüreğim yandı sanki..kamyon gidince bi koydu bana ağır geldi galiba..3-4 saat ağladım..durduramıyorum kendimi...çok kötüdü...
şimdiden böyle koyuyor mayısta boşaltırken mahvolcakmışım gib geliyor...

eşinin iyi olmasına çok sevindim fahrişim...öpytüm sizi

Saol Emelcim ne zamandır görüşemedikk tabi yeni öğrendin sen...
Çok mutluyuz hayırlı uğurlu olur işallahh bizim için.

Ayy canımmm üzülürsün tabi kaç yılın geçti 2. yuvası gibi insanın...
Bende 2 gün sonra veda ediyorum buraya biliyomusun...
Hiç beklemediğim bir anda çıkarıldım.daha doğrusu öyle olması gerekti.
Benim için daha iyi olur işallah buda ...

hadi ya...hay allah ya ne oldu niye çıkarıldın ...sen orda yıllardır çalışıyosun..çıkarıcak senimi bulmuşlar ya...hayırlı olsun cnm gerçi ama bak çok şaşırdım.....

hadi ya...hay allah ya ne oldu niye çıkarıldın ...sen orda yıllardır çalışıyosun..çıkarıcak senimi bulmuşlar ya...hayırlı olsun cnm gerçi ama bak çok şaşırdım.....
Valla canım mağazaya yeni düzenleme geliyormuş ve bu konseptte benim masamın olmayacağı yıllardır var...bu sene kaldırıyorlar artık bilmiyorum benim hamile oluşum izinlerim falan sorun oldu bence.
Geçen de raporluydum falan serum takıldı bana kusmalarımdan çalışamadım doğru düzgün...anlaşmalı olarak tazminatımı falan bütün hakkımı veriyorlar.Ben ilk vermeyecekler sandım çünkü başka şubeye falan istediler çok uzak nasıl gideyim ben anlayacağımı anladım dedim sinirlerim bozuldu istemiyosunuz çık git diyosunuz dedim saçmalama sen kaç yıldır sevdiğimiz bir çalışanımızdın istesek çoktan çık git derdik falan dedi bende tazminatımı flan alacağım için durmak istemedim çokta fazla zaten çıkacaktımmm...Öyle yani kötü ayrılmıyorum yine çok şükür.yarın sonnn...

Son düzenleme:

hım anladım cnm...iyi yani tazminat falan iyi olmuş....senin için daha iyi olur belkide .. hamileleiğinde rahat edersin..evdede internetten görüşürüz....
bu gün son yani..senin için...sevimde çok üzülmüştür....

Benim için ve ırmak için en iyisi oldu zaten hayatım kısa bir süre sonra okula başlayacaktı e yeni bi bebek falan.Artık hamileliğimi de daha rahat geçirebilicem gerçi zoru atlattım ama olsun :)
Sevim belkiyodu zaten hani böyle olmasa ben çıkacaktım fazla koymadı ama tabi üzülüyo...Kopmıycazki görüşücez diye..Oda çok durmuycak zaten çıkacak bu sene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…