Benim için ve ırmak için en iyisi oldu zaten hayatım kısa bir süre sonra okula başlayacaktı e yeni bi bebek falan.Artık hamileliğimi de daha rahat geçirebilicem gerçi zoru atlattım ama olsun :)
Sevim belkiyodu zaten hani böyle olmasa ben çıkacaktım fazla koymadı ama tabi üzülüyo...Kopmıycazki görüşücez diye..Oda çok durmuycak zaten çıkacak bu sene...
Evdeyim şuanda gezmelerdeyimm bazenn...anlamadım nasıl geçti çabucak şu 4 gün.hayırlısı olsun cnm....
ee nerelerdesin....evlerde ne yapıyorsun hayatım...
kusmaların nasıl ..geçtimi biraz..ırmak nasıl senle beraber diye çok mutludur..oraya buraya gitmekten kurtuldu...
Evdeyim şuanda gezmelerdeyimm bazenn...anlamadım nasıl geçti çabucak şu 4 gün.
ankaradan halamın kızı canım kuzenim geldi süperdi...bugün 7 gibi gitti ırmak ağladı peşinden nasıl sevmişti.yiyip içip yatıyorum valla süperr herşeyy yemek yapıyorum kızımlaa oynuyorum .Hallettim işyeriyle ilgili para durumunuda şimdi yarın işkura giderim belki işsizlik maaşı için başvuru yapmaya...
öyle şimdilik..bulantılarım kesildi gitti emel çok çektim işten çıktım geçti.bazen bulanıyo ama geçiyo sürekli bir bulantı yok eskisi gibi boğazımda açıldı çok fena kilo alıcammm...
Sizlerde ne var ne yokk???
o kadar çok sevindimki yeşimcim bulantılarının geçmesine.....çok mutlu oldum...inşallah bundasn sonra çok çok güzel geçirisin....
biz hep aynıyız cnm
bu gün ilk defa lapa lapa kar yağıyor...
biliyormusun sen çalışmıyorsun ya ben seni çok özledim..eskiden hep nette olduğunu bilirdim yazışamasak bile ordasın...şimdi sanki daha uzaksın...seni çok seviyorum...inşallah kristal bebeğinide sağ salim dünyaya getirisinnnn
günaydın canlar
nasılsınız
ay yeşimcim çok sevindim hayatım bulantıalrın geçmiş ohh artık bundan sonra hem hamileliin hem de evde olmanın keyfini çıkar canım yavrum ırmakta kimbilir ne kadar mutlu evde olmana :)
emelcim canım benim sen nasılsın valla geçen gün yazmışsın ama bi dönüp yazamadım aleynam nasıl bur da da çok güzel kar var ayberk çok mutlu dün bütüngün kartopu oynamış dışarda zor almışlar içeri dört gözle bekliyodu zaten yağmasını çok seviyor kartopu oynamyı
can..seni sevmemmi özlememmi...sen hep msn de açıksın..yanımda gibisin..ama yeşim yok gibi geldi....eskiden hep burdadı ya..böyle bir garip oldum...
iyiyim cnm bende..aleynada ayberk gibi delirdi 3 gündür aralıksız kar yağıyor...evvelki gün hiç elektrik su yoktu...bu gün gene iyi yani elektrik su var..kombiler yanmayınca üşüdük...dün akşam hava kararana kadar kızımla kar opu oynadık..yerlerde yuvarlandık..alta hükümet konağının bahçesi çok güzel di..kar dolmuş..ne eğlendik ne eğlenk..
3 günde okullar tatiil..yarın okula gidicekler..iyidi yani..şekerim...
sende ne var ne yok..özgür bey nasıl ..iyimi
Canlarımm ben geldimm...Şimdi siz görmezsiniz belki yazamazsınızda...
çalışınn çalışınnn
çok özledim sizi..
Biz iyiyiz kızımla evdeyiz şuan... babannesi bizdeydi akraba günü vardı selçukların tarafın kaynanam beni oraya götürdühaftasonuda gezdik ...
Kızlar kayınvalidem kendine koltuk takımı alacaktı benim salon takımını istiyo bana yenisini almak istiyo birde buzdolabını eşya bakıyoruz bakalım ...
Hamileleiğim çok iyi gidiyor allaha çok şükür heeeeee bu pazar günü merzifona anneme gidiyorum kızımla biletler hazır...haberiniz olsunnn
ay aman kimler gelmiş kız biz de özledik vallahi senioh ne güzel anakız tadını çıkarın bakalım evde olmanın
desene yeni bebek yeni eşyalar hadi bakalım hayırlısı olsun canım güle güle kullanırısn işallah bizde ayberke oda aldık cumaretsi günü kuruldu ama daha fotoalrınıçekemdim çekip atıcam size
bulantılarının kesildiğine çok sevindim canım işallah bundan sonra olmaz da tadını çıkarırısn hamileliğinin
ne güzel canım değişiklik olur sizin için annenin yanına gitmek ne kadar kalacan peki belli oralarda
ayyy hayırlı olsun ayberkciğimin odasıda anneside çek de at bize...ben 10 gün falan kalırım canım...
Slm kızllar nasılsınız...ben yavaş yavaş kendimi toparlıyorum ....işimizin bittiği gğn annemi hastaneye kaldırdık..bu gün öğleden sonra hayırlısyla çıkacak..arada ababammı ayrı hasteneye yatırdım..mide kanaması dediler....evde bir sürü sorunla r oldu..üst üste gelirmiş ya..şimdi şimdi yavaşlamaya başladı....yeşimim fahrişim çok özledim sizleri...
canım benim çok ama çooook geçmiş olsun gerçekten zor günler yaşamışsın allahım hastalarına acil şifalar versin canım birdaha yaşatmasın böyle şeyler
dersane işi tamamemen bitti artık desene zor olmuştur senin için alışmak peki şimdi napıyosun evdemisin yoksa başaldın mı başka yere
saol canım..inşallah annemin bu gün filmleri çıkınca temiz çıkarsa çıkıcak hasteneden.....dershane işi tamaman bitti 30 mayısta..o zamandan beri evdeyim....ama pekte evde duramadım..oraya koş buraya koş....ilk 3-4 gün ağlamakla geçti zaten..saolsun herkes geldi ..ben yataktan kalkamadım arkadaşlar geldi kaldırdı..çok yoğun üzücüdü ..şimdi biraz iyiym...biraz geçsin kafamı toplıyayım..tekrar çalışmaya başlıycam....sen neler yapıyorsun..ayberke oda almışsınız ..güle güle kullanın inşalla...çalışmalar nasıl gidiyor iyimiii varmı bi gelişme
Ay yeni görüyorumm kızlar..Emelcim hayırlısı ne diyim zor senin için biliyorum ama...boşverr..
Annenin neyi var çok çok geçmiş olsun...
bende özlüyorum sizi yaaa...
Canlarımmm bitanelerimm yıllardır eskitemediğimm dostlarımmmm...
Umarım görürsünüz..
Çok özledim sizi burada yazışmayı...
Taa hamileyken yazmışız en son yaa...
Paşamdan pek fırsat yok bana artık Allaha şükür uslu ama yinede evde olunca böyle oluyor nedense...
ne kadar sık görüşemesekte seviyorum ben sizi yaaaaaaaaaaa