Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

dur bakalım daha başındasın hayatım ya işallah böyle devam etmez rahatlarsın
ama gerçekten zor bi durum kilo verdinmi hiç peki bulantılar yüzünden
valla akşam tartılırım evdeki bozuldu attık...tartılamıyorum.Halalara gidicez orda çıkayımm bi...
ama herkes yüzümün şiştiğini kilo aldığımı söylüyoo...
Senin 3 aymı bulandı fahrişşşş???

kızlar 3 gün izinliyim tatalim kızızmla evde hjarika vakit geçiyoruz..görümcemin kızı bizdedi..görümcem dinlencekmiş gezcekmiş yollamış..bu gün kızıda bababannesine yolladım..kzızmla gezcez eğlencez....

öpüyorum siziiiiiiiiiiiiii

Ayy şükürr ses geldi...
Ohh ne güzel Emelcim evde kızınlaa o görümcenede söyle 40 yılın başı evdeyim kızımla yalnız olmak istiyorum kusura bakma de...delimi ne uyuz kadın...
Bendede kayınvalidem var dün geldi ırmoşla evdeler...
Bende iyiyim artık azaldı bulantılarım 14 şubatı bekliyorum dört gözle miniğimizi görücezzz...

Kızlaaarrrr nerdesiniz???Ya bulantılar bi gidiyo bi geliyo çok çektimmm yaaaaa...
En fazla bir ay daha sıkarım dişimi heralde çalışmak o kadar zorkiiiii...
Dün hep yattım uyudum uyandım evde ağladım bile geçsin artık diye...

:93:şekerler günaydınnn
zorlu ve yorucu bir haftadan sonra burdayım çok şükür
kocişim ameliyat oldu kıl dönmesi ameliyatı o nedenle salı çarşamba hastaneydik ben de iki gün işte yoktum bazı günler geç geldim erken gittim falan e evde de gelen giden misafir öyle atlattık yani kocişim şuan evde hemen hemen 1 ay raporlu çalışmaycak biz tabi rutin olarak başaldık işe
sizler nasılsınız kızlarr

ay canım benim kıyamam ben sana yaaa offf geçmedimi daha nolucak böyle anacım iç bari dr un verdiği ilacı helak oldun iyicine

aaa geçmiş olsun fahrişcim...
1 ay uzun değilmi normalde hemen kalkarlar ama zor mu oldu ameliyatı...

ay canım benim kıyamam ben sana yaaa offf geçmedimi daha nolucak böyle anacım iç bari dr un verdiği ilacı helak oldun iyicine
içtim bugün fahrişş ...mideden çok gaz sancımda başladı gaz olunca mide bulantısıda yapıyoo..
İçicem hergünn yaa sürse sürse 1 ay daha çekicemm sürsünde 4 ay sürsün dimi?

aaa geçmiş olsun fahrişcim...
1 ay uzun değilmi normalde hemen kalkarlar ama zor mu oldu ameliyatı...

sağolasın canım
ameliyat kolay canım da sonrası iyileşmesi zor arkasında bir mandila girecek kadar oyuk var oydular orayı içi bomboş kaldı hergün pnasuman yapıyoruz üstüne oturamıyo sürekli yatıyo yada ayakta dolaşıyo orası nasıl dolar da kapanır bilmiyorum yani

ayy anladımm ...ordan oldu dimi kızz doğru anladımm...
Offf yazık yaa.biliyomusun benim kardeşim işte bu açık yaraların iyileştirmesini yapıyorlar...Bi makine var 1-2 haftada yarayı kapatıyor...hergün neler görüyormuşş anlatıyodaaa...

evet canım ordan malasef ama buna da şükür bir de göbek feliğinde de oluyomuş ayy o dahada zor
o nasıl oluyo kız yara kapatma hiç duymadım öyle bişye ama bizimkini özellikle açık bıraktı dr dikiş falan yok öyle kapatılırsa yani dikilirse tekrarlam riski varmış

makina canım vakumluyormuşş ...bizde ilk duyduk aman evlerden ırak zaten ama kapanmayan yaralı hastaları iyileştiriyormuş...

makina canım vakumluyormuşş ...bizde ilk duyduk aman evlerden ırak zaten ama kapanmayan yaralı hastaları iyileştiriyormuş...

aa allah allah hiç öyle bişey duymadım ama şeker hastalrı için falan iyi bişeydir bence çünkü onalrın yaraları geçmiyo yaa
ee kardeşin öyle klinik gibi biyerde mi çalışıoo

aa allah allah hiç öyle bişey duymadım ama şeker hastalrı için falan iyi bişeydir bence çünkü onalrın yaraları geçmiyo yaa
ee kardeşin öyle klinik gibi biyerde mi çalışıoo
evet ...yara,yatak yarası,yanık hepsine uyguluyolar...
Medikal firmada çalışıyor...sadece bu aletle tedavi yapıyorlar... devlet hastanesi ve özellerede gidiyorlar...

günaydın tatlım
nasılsın bugün ilaç işe yaradı mı bari
evet sabah evde kalkar kalkmaz çıkardım rahatladım işe gelir gelmezde ilacı içtim...
ama hep bi rahatsızlıkk var yanii normal olamıyorum nedense bir türlü...
neyse kaldı 6 ay

günaydın kızlar.....
yeşimcim ya...vallahi senin için çok üzülüyorum..çekmeyen bilemez..çok zor o bulantılar sürekli...bazılarında 3 ay bitince geçermiş..inşallah geçer...insanın boğazı yara oluyor kusmaktan.....

fahrişim geçmiş olsun cnm..yeni okudum....inşallah çabuk atlatır eşin... kıl dönmesi ameliyattaından sonra iyileşmesi zormuş...canı acıyormuş insanın...bidaha tekrarlamaz umarım..kızlar giremiyorum..sık sık ..kusura bakmayın aklım hep sizde...
3 gün çok eğlendik kızımla tadını çıkardık...mükemmeldi..hiç ayrılmadıve bir saati bile boşa geçirmedi....
kızım ana sınıfıları arasında piskolojik gelişim sosyal ve aktivite derslarinde birinci oldu bu arada....
bana anne kraliçe tacı taktılar okulda...ona çok sevindim....

çok sık giremiyorum burda toplanma işlemleri bir yandan ..bir yandan müfettiş denetimleri var ..aralıksız çalışmaya çalışıyorum....öle yaniiiii bende başka havadis yokkk:90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…