Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Kızlarrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz :44:

ahanda ben burlardayım..bi iki gündür depresyondadım canım..pc başına bile oturmak istemedi..bu gün allahtan keyfim iyi....kendimi toparladım..bi bakayım dedim bizim gacılar çok kaynatmışmı ama..allahtan pek kaynatmamaşınız fazla bişey kaçırmamaşımmmmm

aaaaaaaaaa
hafta başı olmuş...benim cicişlerimin hiç sesi çıkmamaış.....:96::96::96::96::96::96::96::96:
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyimisinizzzzzzz:90:

Geldimm cicişşş geldimm ben iyiyimm yuvarlanıp gidiyoruz iştee .seni sormalı nasılsın...
Ayy bu fahrişte yok kaç gündür hayrettt nerelerdekiii ??

canalrım bitanelerim nasılsınızzzz
çok özledimm sizlerii yaa ama bu aralar işte hiç fırsatım yok akşamalrıda özgür pc ile ders çalışıyo ayrıca ayberkin dersleri oluyo o yüzden giremiyorum fırsat bulup bu gece az dersi vardı ayberkin uyudu erkenden bende biraz dolanayım dedim.
hee bu arada kızlar bugün beni kadriye aradı canım ya hayırlı olsun diye arayacakmış ama yeşim senden olanalrı duymuş ve geçmiş olsun diye aradı sağolsun konuştuk bayağı lafladık.
öpüyorum sizi eğer fırsat bulursam yarın girerim tekrar

Hoşgeldin canımmm..Allah kolaylık versin sanada bu sene işin baya zor senin..
Kadriyeyle konuşmuştuk evet arayacaktı aramışşş...

kolay gelksin fahrişim...tabi yıl sonu çok zor.....
yeşimcim ne haber tatlımmm..nasılsın...ırmoş napıyo

selam kızlar nasılsınız bakalım.
ne var ne yok.
ben geldim fırsatım oldu bir bakayım dedim.

vallahi ne olsun tatlım ya.çalışıyorum işte.
ev,iş koşturup duruyorum.onun dışında birşey yok.sizde neler var anlatın bakalım.
aynı bizdede ne olsun...ev iş çocuk arasında mekik dokuyoıruz....aynı hayat şöyle akşın falan yok hayatımızda

aynı bizdede ne olsun...ev iş çocuk arasında mekik dokuyoıruz....aynı hayat şöyle akşın falan yok hayatımızda
aynen öyle canım arada hareket olsa ne iyi ama olmuyor işte.kurulu saat gibiyiz hepimiz.sabah kalk,işe gel,akşam eve git,yemek yap,yani hep aynı.

Ayy ırmakta o şarkıyaa bayılıyoo hatta videosu varda atamadım size...

Hoşgeldin canım...

ay allahım kız ben ilk dinleyken aleyna başladı söylemeye ne oluyo dedim ya ben ilk defa duyuyorum...üf anne sen yaşlısın ya dedi... kendi genç ya ezbere biliyo...

saat 1 e geliyor götürüce şimdi okula gelince görüşürüz cnm öptümmm

Hemen de yaşlı yaparlar aynenn.Bu yaşta ezikliyorlar yaa gıı bizi..

ohh maşallahh ırmak hanım formunda yani desene minik kuşum
formunda teyzesi formunda fotolarını atıyorum bi bakıverin helee..

Hemen de yaşlı yaparlar aynenn.Bu yaşta ezikliyorlar yaa gıı bizi..

formunda teyzesi formunda fotolarını atıyorum bi bakıverin helee..

ay baktım baktım kız maşallahh nazar değmesin ee diyorum ya hayatım ansının kızı daha şimdiden süslü kokoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…