Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

yaaa nasıl da yetişdim bugün kargalaraaaaaa ama :KK60::KK60:
günaydın tatlım nbr :KK16:
İyiyimm canım ne olsunnn ...
Akşam Selçuğun toplantısı vardı biraz geç geldi halalara gittim kaç gündür ordaydık zaten evimi özledim ...
Cuma günüde kıbrısa gidiyorlar :97:

İyiyimm canım ne olsunnn ...
Akşam Selçuğun toplantısı vardı biraz geç geldi halalara gittim kaç gündür ordaydık zaten evimi özledim ...
Cuma günüde kıbrısa gidiyorlar :97:

tabi gündüz ırmak orda kalıyo değilmi sen de oraya gidersin ama valla dedeiğin gibi kız insan öyle çok gezdimi evinde oturmayı özlüyo gerçekten :KK69:
ay selçuk yine mi gidiyo ay canım benim desene yine hasretlik çekicen :KK69:eski işyerin de de gitmişti değilmi patronuyla

tabi gündüz ırmak orda kalıyo değilmi sen de oraya gidersin ama valla dedeiğin gibi kız insan öyle çok gezdimi evinde oturmayı özlüyo gerçekten :KK69:
ay selçuk yine mi gidiyo ay canım benim desene yine hasretlik çekicen :KK69:eski işyerin de de gitmişti değilmi patronuyla
evet canım 3. gidişi bu her yıl oluyo işyeriyle alakalı değilde tamek götürüyo satış temsilcilerini
işteee bakalımm 2-3 gün ayrı kalıcazzz :KK69:

Sizde ne var ne yok ??

hıı analdım tamek ürünlerini sattıkları için gidiyolar ben de firmalar götürüyo sanıyodum
ay hatılrıyomusun geçen sene bunun tartışması olmuştu neden gönderiyosun neden gitmesin falan diye aklıma geldi:KK3:

valla bizde iyiyiz canım ayberkel uğraşıyoz akşamalrı gündüz de iş hep aynı yok bi değişiklik ama bu aralar işlerim çok yoğun veçok yoruluyorum bir deüstüne sene sonu geldi vay halime

günaydın kızlar...ay ben anca gelebildim......
yeşimcim...hasretlik çekecen yine....olsun kavuşmanız daha zevkli olur....

fahriş gene sene sonu geldi dimi..sen artık 1 ay iptal olursun...çalışmaktan nevrin döner....

bizimde dün görümcem gelmiş kızlar...oğlu burda lisede okuyo babaannesinde kalıyo yaa....çok yaramazzmış gece eve gelmiyhomuş ..ona sahip çıkmaya geldi 3 aydır oğlan burda..ay gene bizde kaldı gece.....
oğluda geldi...üf böle sıkıntı bastı bana ..sabah arkalarından topladım evi..bu akşam gelirse müsait değilim dicem.....

bizdede böle yaniiiii...

fahriş gene sene sonu geldi dimi..sen artık 1 ay iptal olursun...çalışmaktan nevrin döner....

bizimde dün görümcem gelmiş kızlar...oğlu burda lisede okuyo babaannesinde kalıyo yaa....çok yaramazzmış gece eve gelmiyhomuş ..ona sahip çıkmaya geldi 3 aydır oğlan burda..ay gene bizde kaldı gece.....
oğluda geldi...üf böle sıkıntı bastı bana ..sabah arkalarından topladım evi..bu akşam gelirse müsait değilim dicem.....

bizdede böle yaniiiii...

günaydın canım hoşgeldin
sorma valla emelcim yine yıl sonu birde bırak geçen senelerde bu zamanlarda pek yoğunluk olmuyodu rahat rahat yapıyoduk yıl sonu işlerini bu sene işlerde yoğun hangisine yatişcem bilmiyorum valla :KK55:
ay senin o görümcen de vala ne kadar rahat yaa kız 3 aydır aklı nerdeymiş oğlunu gelip kontorl etmiyoo ohh salmış babaanneye uğraşsın babaanne :KK20: ee canım niye sende kalıyo gitisn annesinde kalsın sen çalışıyon geliyo hep sana yük oluyo

hıı analdım tamek ürünlerini sattıkları için gidiyolar ben de firmalar götürüyo sanıyodum
ay hatılrıyomusun geçen sene bunun tartışması olmuştu neden gönderiyosun neden gitmesin falan diye aklıma geldi:KK3:

valla bizde iyiyiz canım ayberkel uğraşıyoz akşamalrı gündüz de iş hep aynı yok bi değişiklik ama bu aralar işlerim çok yoğun veçok yoruluyorum bir deüstüne sene sonu geldi vay halime
kolay gelsin canımm..Evet geçen sene öyle bişey olmuştu.Gider tabiki benide o göndermese hoşuma gidermi gitmeezzz...iş bu :)

bizdede böle yaniiiii...
hoşgeldin kız patoş bu başka görümcenmi...Allahım ne yapışkan tipler yaaa...bakamacağı çocuğu neden doğururlar bilmem :KK47:

kolay gelsin canımm..Evet geçen sene öyle bişey olmuştu.Gider tabiki benide o göndermese hoşuma gidermi gitmeezzz...iş bu :)

hoşgeldin kız patoş bu başka görümcenmi...Allahım ne yapışkan tipler yaaa...bakamacağı çocuğu neden doğururlar bilmem :KK47:

tabiki canım iş sonuçta bu özgürde arada sırada gidiyo mesela öyle eskişehir kocaeli falan ay dur gitme mi dicem yani :KK61:

hiç keyfim yok benim ya...biraz kafayı dinliyim kapının önüne çıkayım..öpüyorum sizi

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK8::KK8::KK42:
Günaydınn canımmmm..:KK54:
Ayy kız sizi rüyamda gördümmm...ayy yaaaa... :KK69:
Sen evdesin güya Irmak sende kalıyomuş bakıyomuşsun.Ama evde benim ev...bende Irmağı almaya geliyorum emelle birlikte aleyna falan da var kapıdan ırmağı alıp gidiyoruz benim çenem düşüyo senle kapıda laflarken bu Emel asansörde beklemeyip iniveriyo çocuklarla bende diğer asansöre biniyorum 2 kat ken 4-5 kat aşağıya iniyorum ben ..Allahım noluyo bodrumuda geçtim nereye iniyorum ben diye diye ...bahçeye çıkan bi yere iniyorum duruyo asansör koşa koşa Emele gidiyorum kız niye beklemedin çok korktum böyle böyle oldu diye...
Yorumlayacak varsa yorumlasın hayırdır işallah... :KK70:

Son düzenleme:
Sen evdesin güya Irmak sende kalıyomuş bakıyomuşsun.Ama evde benim ev...bende Irmağı almaya geliyorum emelle birlikte aleyna falan da var kapıdan ırmağı alıp gidiyoruz benim çenem düşüyo senle kapıda laflarken bu Emel asansörde beklemeyip iniveriyo çocuklarla bende diğer asansöre biniyorum 2 kat ken 4-5 kat aşağıya iniyorum ben ..Allahım noluyo bodrumuda geçtim nereye iniyorum ben diye diye ...bahçeye çıkan bi yere iniyorum duruyo asansör koşa koşa Emele gidiyorum kız niye beklemedin çok korktum böyle böyle oldu diye...

günaydın canım
allah hayra çıkarsın rüyanı hayra yor iyi çıksın derler hayatım
ama demekki bizi düşünüp yatmışın gece bak rüyana girmişiz allahım yarabbim gerçekte buluşamıyoz artık rüyalarda buluşmaya başaldıkk:KK9:

evet hemen yoruluyorum......şidik bahçeli ev didin dimi..behçe güzeldir..bizleri görmüşün bizleri çok özlemişin.....dayanamıyorsun bizsizliğe.....:KK3::KK3:
asansor demek akşın demek...kesin akşın yaşıcan demek...
ama konu itibariyle sen bzileri görcen demekkkkk

X