İyiyimm canım ne olsunnn ...yaaa nasıl da yetişdim bugün kargalaraaaaaa ama
günaydın tatlım nbr
İyiyimm canım ne olsunnn ...
Akşam Selçuğun toplantısı vardı biraz geç geldi halalara gittim kaç gündür ordaydık zaten evimi özledim ...
Cuma günüde kıbrısa gidiyorlar :97:
evet canım 3. gidişi bu her yıl oluyo işyeriyle alakalı değilde tamek götürüyo satış temsilcilerinitabi gündüz ırmak orda kalıyo değilmi sen de oraya gidersin ama valla dedeiğin gibi kız insan öyle çok gezdimi evinde oturmayı özlüyo gerçekten
ay selçuk yine mi gidiyo ay canım benim desene yine hasretlik çekiceneski işyerin de de gitmişti değilmi patronuyla
Sizde ne var ne yok ??
günaydın kızlar...ay ben anca gelebildim......
yeşimcim...hasretlik çekecen yine....olsun kavuşmanız daha zevkli olur....
fahriş gene sene sonu geldi dimi..sen artık 1 ay iptal olursun...çalışmaktan nevrin döner....
bizimde dün görümcem gelmiş kızlar...oğlu burda lisede okuyo babaannesinde kalıyo yaa....çok yaramazzmış gece eve gelmiyhomuş ..ona sahip çıkmaya geldi 3 aydır oğlan burda..ay gene bizde kaldı gece.....
oğluda geldi...üf böle sıkıntı bastı bana ..sabah arkalarından topladım evi..bu akşam gelirse müsait değilim dicem.....
bizdede böle yaniiiii...
kolay gelsin canımm..Evet geçen sene öyle bişey olmuştu.Gider tabiki benide o göndermese hoşuma gidermi gitmeezzz...iş bu :)hıı analdım tamek ürünlerini sattıkları için gidiyolar ben de firmalar götürüyo sanıyodum
ay hatılrıyomusun geçen sene bunun tartışması olmuştu neden gönderiyosun neden gitmesin falan diye aklıma geldi
valla bizde iyiyiz canım ayberkel uğraşıyoz akşamalrı gündüz de iş hep aynı yok bi değişiklik ama bu aralar işlerim çok yoğun veçok yoruluyorum bir deüstüne sene sonu geldi vay halime
hoşgeldin kız patoş bu başka görümcenmi...Allahım ne yapışkan tipler yaaa...bakamacağı çocuğu neden doğururlar bilmemgünaydın kızlar...ay ben anca gelebildim......
yeşimcim...hasretlik çekecen yine....olsun kavuşmanız daha zevkli olur....
fahriş gene sene sonu geldi dimi..sen artık 1 ay iptal olursun...çalışmaktan nevrin döner....
bizimde dün görümcem gelmiş kızlar...oğlu burda lisede okuyo babaannesinde kalıyo yaa....çok yaramazzmış gece eve gelmiyhomuş ..ona sahip çıkmaya geldi 3 aydır oğlan burda..ay gene bizde kaldı gece.....
oğluda geldi...üf böle sıkıntı bastı bana ..sabah arkalarından topladım evi..bu akşam gelirse müsait değilim dicem.....
bizdede böle yaniiiii...
kolay gelsin canımm..Evet geçen sene öyle bişey olmuştu.Gider tabiki benide o göndermese hoşuma gidermi gitmeezzz...iş bu :)
hoşgeldin kız patoş bu başka görümcenmi...Allahım ne yapışkan tipler yaaa...bakamacağı çocuğu neden doğururlar bilmem
düşünsene göndermiyomuşun ben gelemem niyee karım izin vermiyotabiki canım iş sonuçta bu özgürde arada sırada gidiyo mesela öyle eskişehir kocaeli falan ay dur gitme mi dicem yani
düşünsene göndermiyomuşun ben gelemem niyee karım izin vermiyo
hiç keyfim yok benim ya...biraz kafayı dinliyim kapının önüne çıkayım..öpüyorum sizi
Günaydınn canımmmm..günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınn canımmmm..
Ayy kız sizi rüyamda gördümmm...ayy yaaaa...
Sen evdesin güya Irmak sende kalıyomuş bakıyomuşsun.Ama evde benim ev...bende Irmağı almaya geliyorum emelle birlikte aleyna falan da var kapıdan ırmağı alıp gidiyoruz benim çenem düşüyo senle kapıda laflarken bu Emel asansörde beklemeyip iniveriyo çocuklarla bende diğer asansöre biniyorum 2 kat ken 4-5 kat aşağıya iniyorum ben ..Allahım noluyo bodrumuda geçtim nereye iniyorum ben diye diye ...bahçeye çıkan bi yere iniyorum duruyo asansör koşa koşa Emele gidiyorum kız niye beklemedin çok korktum böyle böyle oldu diye...
Yorumlayacak varsa yorumlasın hayırdır işallah...
Günaydınn canımmmm..
Ayy kız sizi rüyamda gördümmm...ayy yaaaa...
Sen evdesin güya Irmak sende kalıyomuş bakıyomuşsun.Ama evde benim ev...bende Irmağı almaya geliyorum emelle birlikte aleyna falan da var kapıdan ırmağı alıp gidiyoruz benim çenem düşüyo senle kapıda laflarken bu Emel asansörde beklemeyip iniveriyo çocuklarla bende diğer asansöre biniyorum 2 kat ken 4-5 kat aşağıya iniyorum ben ..Allahım noluyo bodrumuda geçtim nereye iniyorum ben diye diye ...bahçeye çıkan bi yere iniyorum duruyo asansör koşa koşa Emele gidiyorum kız niye beklemedin çok korktum böyle böyle oldu diye...
Yorumlayacak varsa yorumlasın hayırdır işallah...