Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydınlar canlarım......
ay yeşim du birazdan bende bakıcam fotolara....bakayım cimcime nasılmış..geçen gönderdin ya ırmağın fotolarını o zaman yazcaktım hatırlamıyorum yazdımmı ?

saçlarına bayıldım..ne kadar güzel uzamaışlar......çok güzel olmuş....

ay hogeldiniz günaydın kızlar
ay emelcim kaçırma fotoalrı bak bak da gör ırmak hanımı :KK12:

günaydınlar canlarım......
ay yeşim du birazdan bende bakıcam fotolara....bakayım cimcime nasılmış..geçen gönderdin ya ırmağın fotolarını o zaman yazcaktım hatırlamıyorum yazdımmı ?

saçlarına bayıldım..ne kadar güzel uzamaışlar......çok güzel olmuş....
yazmamıştın hayatımm saol canım bak bak nasıl oldu :KK9:

baktınmı kız emel gördünmü ırmağıı

ya bu arada dün topiğe gelen arkadaş kimdi çıkaramadım ben onu:26:

Kızlarrr nerdesiniz yaaa ..Özledim ben sizi.... :KK69:
Birazdan kan aldırmaya gidiyorum gebelik için bi kaç saatede belli olacak dayanamadım çok merak ediyorumm...Sizinle paylaşmak istedim...

Kızlar hiç gelmemiş.. :KK59:
Ama ben yinede yazayımmmmmm:
Tekrar hamileymişim kızlarrr :KK66:
Hayırlısıyla bu sefer olacakk inşallahhh... :KK54:

canalrımmmmmmmm
günaydınnnnnn:KK54:
özledim vallahi siizzii yaaa:KK16::KK16:
işlerim çok yılsonu olduğu için hep patronla beraberim giremiyorum artık yılsonuna kadar böyle idare etcez
yeşimcim canım benim dün aramışın yerimde değildim sonrada fırsatım olmadı aramaya müsait olunca arıcam seni ben çok sevindim hayatım yaa işallah bu sefer hayırlısı ile küçük meleğine kavuşurusn sağ salim
ben açık olucam buralardayım yazabilirsem yazarım
öpüyorum siziii kocamann:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

canalrımmmmmmmm
günaydınnnnnn:KK54:
özledim vallahi siizzii yaaa:KK16::KK16:
işlerim çok yılsonu olduğu için hep patronla beraberim giremiyorum artık yılsonuna kadar böyle idare etcez
yeşimcim canım benim dün aramışın yerimde değildim sonrada fırsatım olmadı aramaya müsait olunca arıcam seni ben çok sevindim hayatım yaa işallah bu sefer hayırlısı ile küçük meleğine kavuşurusn sağ salim
ben açık olucam buralardayım yazabilirsem yazarım
öpüyorum siziii kocamann:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:
Günaydınn canımmm.Anladım kolay gelsin sana.Saol iyi dileklerin içinde Allahın izniyle işallah bu sefer kavuşuruzz...
Emelide çok merak ediyorum o neden gelmediki ne zamandır yaa :18:

X