hım kıyamadı bana kız vallahi bende çok mutlu olu verdim iyi geldi eşimde geldi..öyle kardeşim falan hoş sohbet oldu.....
bu akşam aleynaya dün gazateden karton maket ev aldım ya..onu yapıcaz kızımla sös verdim yapıcaz yapıştırıcaz..sonra o uyuyunca yavaş avaş başlarım bir çok giymediğim küçük dar gelen kıyafetler var benimde aleynanında..onları ayıklıycam...bitmez bir iki gecede....bi gün falan evde kalsam biterde böyle iki üç gece sürer fgibig eliyor....:1shok:
hemen bitsin istiyoruum ben ya
bitsin ondan sonra puf yapıcam kocaman minderler yapıcam onları yapmak istiyorum
eee napıcan hayatım yavaş yvaşa temizlersinn heryere yetişemiyoruz kii ama
hoş geldin canım ya...vallahi özledik merak ettikte ..fahriş konuuşmuş söyledi canım arkadaşının geldiğini.....
ay canım dün güzel geçti ya...bende yıllardır 4 yıldır hiç pazara gidip mutfak alışverişi yapmıyordumda her şeybitince sabah gidi veriyim dedim..anam bir büyük yer....kaybolcaktım vallahi....çok geniş pazar yeri alanı yapmışlar...zor çıktım ne görürsemde dibim düştü. :roflol::roflol:
hadi koyda görelim halıyı çokta uygun almışsın canım arada çıkıp almak lazım ya... vakumlu kılıfları ne kadar aldın canım uygunmuyu...bide büyük boy almışın her şeyini toplar hiç bişeyin açıkta kalmaz......yerimseniben benimkiler ne olcak bakemmmm..
sevgilim iyi canım.....selamı varrrrrrrrrrr desemde inanma daha sizi anlatamadım ona ..fırsat olmadı :roflol: :roflol:
Neyse söylersin bi ara ...:)
kılıfları 8 liradan aldım canım ama iyi bişey asla hava kaçırmıyomuş kız tanıtım yapıyodu zaten otomatik kilitli....4 tane aldım 30 a falan geldi..1 i de bedava 5 tane...ay birde mop aldım 8 liraya düşmüş hemde yedek başlığıyla birlikte evdekini duvarları silcez diye mahvetmiştik selçukla...Yenisini aldım onunda sizde alın harika pratik bişey çok kullanışlı...kılları saçları topluyo ne varsa elini sürmeden vileda gibi sıvamıyo...
Neyse söylersin bi ara ...:)
kılıfları 8 liradan aldım canım ama iyi bişey asla hava kaçırmıyomuş kız tanıtım yapıyodu zaten otomatik kilitli....4 tane aldım 30 a falan geldi..1 i de bedava 5 tane...ay birde mop aldım 8 liraya düşmüş hemde yedek başlığıyla birlikte evdekini duvarları silcez diye mahvetmiştik selçukla...Yenisini aldım onunda sizde alın harika pratik bişey çok kullanışlı...kılları saçları topluyo ne varsa elini sürmeden vileda gibi sıvamıyo...
benı kımse çağarmadı ama bakayım dedım nassınız..
hoş geldin canım ..nasılsın kubura bakma hemen yazamadım.......
ay mop ne ya benim ondan haberim yok canım...ma kılıfları çok uyguna almıssın canım..
iyiyim ..takılıyorum farketmemiştım bu topiği.. sız nasılsınız
benı kımse çağarmadı ama bakayım dedım nassınız..
hoşgeldin canım...mop çok kullanışlı evet yaaa emel hemen alın diyorum valla...
canım halı çok hoşmuş hayatım tam modası şimdi hemde çok ucuz ya.. bunlar 60 falan burda kaydirigubbakcemile3 burası senin mutfağınmı seninki beyaz değilmiydi hayatım yaaaaaaaa
:tomato:
ne olduğunu bilmiyoruki hayatım anlatsana alıyım bulabilirsem