Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

eee napıcan hayatım yavaş yvaşa temizlersinn heryere yetişemiyoruz kii ama

eee napıcan hayatım yavaş yvaşa temizlersinn heryere yetişemiyoruz kii ama

öylede hayatım...şimdi yapamayınca kapıyı çekiyorum kendimde görmüyorum...rahatlıyorum..ama sabah annem geldi..ay bunlar hala burdamı..ay yapamadınşunları..nasıl yapan söyle ben yapı vereyim..sen bunların başına oturana kadar daha bir hafta geçer falan dedi...aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
fenalık getirdiyerimseniben

Neyse söylersin bi ara ...:)
kılıfları 8 liradan aldım canım ama iyi bişey asla hava kaçırmıyomuş kız tanıtım yapıyodu zaten otomatik kilitli....4 tane aldım 30 a falan geldi..1 i de bedava 5 tane...ay birde mop aldım 8 liraya düşmüş hemde yedek başlığıyla birlikte evdekini duvarları silcez diye mahvetmiştik selçukla...Yenisini aldım onunda sizde alın harika pratik bişey çok kullanışlı...kılları saçları topluyo ne varsa elini sürmeden vileda gibi sıvamıyo...

mobdan bende kullanıyorum gayet kullanıslı ve de rahat..

ay mop ne ya benim ondan haberim yok canım...ma kılıfları çok uyguna almıssın canım..

ay mop ne ya benim ondan haberim yok canım...ma kılıfları çok uyguna almıssın canım..

canım halı çok hoşmuş hayatım tam modası şimdi hemde çok ucuz ya.. bunlar 60 falan burda kaydirigubbakcemile3 burası senin mutfağınmı seninki beyaz değilmiydi hayatım yaaaaaaaa
:tomato:

canım halı çok hoşmuş hayatım tam modası şimdi hemde çok ucuz ya.. bunlar 60 falan burda kaydirigubbakcemile3 burası senin mutfağınmı seninki beyaz değilmiydi hayatım yaaaaaaaa
:tomato:

beyaz hayatım ama çekmecelerim çok eski ve tezgah eski olduğundan ırmağın doğduğu sene salak ev sahibi yaptırmış getirdi bu renk taktılar...
Bak buda camım onuda çektim yine gör bi hatırlada perde yapcamya krem yapayım diyorum akıl ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…