bekliyorum hayatımmmmmmmmmm akşam evde olmucam amaa gece yarısından sonra kısmetsee evdeyimmmmmmmmm
kız ben sana düün dedim ya evdemisin diye akşama evdemisin anlamında sormuştumm cam açayımda ayberkle ırmak görüşsünler diyeeeeeee:1hug:
ayyyy bütün hayaller suya düştüü yaaaaaaaaaaaaa..Eşin falanda gelecekti ...Neyse artık haftaya gidersiniz işallah canım...O çocuklar nasıl emel alışmışlarmı teyzen de alıştımı.İ???
geldim canalrımmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyyt
ayyy emelcimmm inanmıyorum yaaaaaaaa nedir kızım senin bu kaderin yok anam sen plan program yapma en iyisi herşeyin böyle pat diye oluversin valla hep heveisn kursağında kalıyoo yaaaaaaaaa bütün paln program gitmiş yaniiiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama
eeeeeeeeeeeeee bekliyorum anacımmmmmmmmm artık bu geceeeeeeee 12 den sonraaaaaaa nete hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:
evet canım ya..eşimde gelcekti çok iyi olcaktı üzüldüm vallahi...çocuklar teyzeme alışmışlar canımda teyzem zorlanıyor..altlarını falan yıkarken tam beceremiyormu..6 yışndaki kızı okula yazdırdılar ana okulun telden görüşüyoruz bizde
a vallahi bu geece buluşalım 12 den sonra nette ya..bende herifimi sepetlerim pc başından oh görüşürüz.... çaldırılaım birbirimizi unutmayalım ......şipşakım sende uyumaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
ayyy tabi e bi anda zor gelir kadına hiç görmemiş nasıl bilsin...
ayyy tamam uyumam bendee gelirimmmmmm...
Aman dur sen fazla plan yapma.... :)
çocuklar çok korkuyorlarmış yeşim..böyle masada falan yanlışlıkla çatalı falan yeri düşürünce kaçıyorlarmış odalarına ağlıyorlarmış...herhalde daha önceden dayak falan yeşimler..teyzemde bizim gibi küçüklükten bakamadığı için..bazı zamanlar nasıl davrancağını falan bilemiyor....teyzemlerin kendi mağazaları vardı..işi falan bıraktı hep evde..onlarla oyun oynuyor...ceza veriyormuş.onlara arada sırada oda toplama cezasi falan ....cezayıda nasıl verceğini bilmiyor....çocuklar ama dayak yedikleri için çok ürkeklermiş zaten ne dese dinliyorlarmuş...
ay güzel olmuş ya..odasının renginde olmuş ne şık duruyor..sende salonamı yapcaksın güzel olur..
ayyy canlarım yaa kıyamam gözlerim doldu inankiii...Ne mutlu teyzene yaaa aldı çocuğu gibi bakıyor onlaraa...
Girişe yapıcam ben onu hayatım...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bitanelerimmmmmmŞenizŞenizŞeniz
yeni bir hafataya başlıyoruz işalahhhhh:Saruboceq: hepimiz için çok güzel bir hafta olsunnnnn:teytey::teytey:
aminnnn canım işallah öyle olur ama benim başım ağrıyor sağ tarafım çok fena.Kahvaltıdan sonra ağrı kesici içicem geçer işallahhh ...