Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş bulduk canlar..
ay kızlarr gelemedim kocişimle oğluşum geldi onlar vardı şimdi gittilerrr:1hug:
ay evet o mobları biliyorum bizim işyerinde de onlardan kullanıyolar yerleri silmek için hemde güzel topluyıo yani herşeyiiiia.s
hoşgeldin bebişim...Çok rahat ettim valla ben o moplardan...Arada elimle siliyorum yine kıyıyı köşeyi petek arkalarını ama bu çok pratik sık sık sil zaman kaybın olmuyo...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞeniz
Günaydın Kızlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet bu günümüz inşallah çok güzel geçer...hihoyyyt hihoyyyt
nasılsın hayatım iyiymisin...nasıl geçti akşamın :1hug:
günaydın bitanemmmm hoşgeldinnn Şeniz
işallah çok güzel olacak hayatımm eşimi eski işyerinden çağırdılar bu sabah oraya işe başaldı gel konuşalım demişlerr işallah orda devem edecek tekrardanhihoyyyt
akşmada canım kaynım rahatsılzlanmış işten çıkışta oraya gittik onu acile götürdük gece 11 e kadar acildeydik sonrada eve geldik yani yine ayberkin eşyalarını çıkaramadım yaa üst kata kısmetse bu akaşm çıkarıcammm a.s
sen naptın senin nasıl geçti gecennn:1hug:
ay çok sevindim canım dün üzülmüştüm eşin işten çıktı diye bu gün çok sevindim..eski yerinde ücreti iyi olduktan sonra ve düzenli öderlerse eşin çok mutlu olur canım sende mutlu olursun.......:1hug::1hug:
geçmiş olsun canı..neyse hadi bakalım nasip bu akşamamaış herhalde demekki bu akşam toplıcan bu akşam topla yarına bırakma yaprak dökümü var... hihoyyyt
bizizm gecemiz normaldi bu geçen hafta bizizm üst sokağa taşınana atkadaş aradı gel kahve içlim yeleştim dedi..hadi alaynala gittik içtik 10 gibi eve geldik..naket evi yaptık..ama bitmdi. Çok zormuş hayatım ya...öyledi yani sonra alynele sarılık uyuduk iki gecedir ben süper uyuyorum:lepi: :lepi:
işallah canım işallah bakalım hayırlısı olur :Saruboceq:
ay valla artık diyorum bende biaran evvel yerleştireyim çocuğuıun eşyalarını bi aşağı bi yukarı olmasın :1no2:
olsun canım bititririsin bu akşam sizde maket evinizi sende yapmadınmı yatak odasını annen kızacak kız yinee klava:klava:
affferin sana hayatım işte öyle olacann uyu güzel güzelki dinç kalasın a.s.a.s.a.s.
Kızlar geldim ben .Tomografi çekildi yarın saat 3 de alıp göstercem ...
Emel kız o maket evi sana 1 haftadır diycem unutuyorum ilk önce onu yazayım...Geçen hafta ptesi günü bizim kızlarla yandaki büfeye gitmişti ırmak ordaki adam ırmağa vermiş onu bizde yaptık ama yapıştıramadık daha fırsat olmadı..Bahçeli ev böyle dimi köpek var kuyusu var ağacı var..dedim emelin anlattığı heralde buydu..bide yapboz balık vermiş...
Bende dün akşam vakumlancaklarımı yaptım canım çıktı bütün ıvır zıvır yastık doldurdum...Bazanın içi düzenlendi rahatladım ...Ama gardıroba hiç ellemiyorum orayı sonra halledicem ..birde yeni akıl ettim dolabın içine raf yaptırcam selçuğa..Daha çok eşya sığar öyle...böyleyken kule gibi dikiliyo kıyafetler...
Fahrişim kaynına ne oluyo senin öyle acile kaldırıyosunuz merak ettim...Ayy eşin iştenmi çıkmıştı dün...eski yere başlamasına nasıl sevindim yaaa... İşalllah istediği gibi olur şartları...
Kızlar geldim ben .Tomografi çekildi yarın saat 3 de alıp göstercem ...
Emel kız o maket evi sana 1 haftadır diycem unutuyorum ilk önce onu yazayım...Geçen hafta ptesi günü bizim kızlarla yandaki büfeye gitmişti ırmak ordaki adam ırmağa vermiş onu bizde yaptık ama yapıştıramadık daha fırsat olmadı..Bahçeli ev böyle dimi köpek var kuyusu var ağacı var..dedim emelin anlattığı heralde buydu..bide yapboz balık vermiş...
Bende dün akşam vakumlancaklarımı yaptım canım çıktı bütün ıvır zıvır yastık doldurdum...Bazanın içi düzenlendi rahatladım ...Ama gardıroba hiç ellemiyorum orayı sonra halledicem ..birde yeni akıl ettim dolabın içine raf yaptırcam selçuğa..Daha çok eşya sığar öyle...böyleyken kule gibi dikiliyo kıyafetler...
Fahrişim kaynına ne oluyo senin öyle acile kaldırıyosunuz merak ettim...Ayy eşin iştenmi çıkmıştı dün...eski yere başlamasına nasıl sevindim yaaa... İşalllah istediği gibi olur şartları...
:Saruboceq:
hoşgeldinnn canımm Şeniz hadi işallah yarın iyi haberlerini alırızzz hayatımm.
ya kaynımın göğsünde bi ağrı vardı onun için gittik dün çok ağrımış ama hiçbişey çıkmadı canımm
evet özgür dün işi bıraktı eski yerine geçti işallah böylesi hayılrlı olur ne diyelimm :Saruboceq:
:Saruboceq:
hoşgeldinnn canımm Şeniz hadi işallah yarın iyi haberlerini alırızzz hayatımm.
ya kaynımın göğsünde bi ağrı vardı onun için gittik dün çok ağrımış ama hiçbişey çıkmadı canımm
evet özgür dün işi bıraktı eski yerine geçti işallah böylesi hayılrlı olur ne diyelimm :Saruboceq:
işallah hayatım hem bildiği alıştığı yer zor olur başka yere adapte olması insanın zaten ...
kaynınada geçmiş olsun hayırdır işallah diyelim...