Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydın hayatımm hoşgeldinnn Şeniz
allah allah şimdide ağrı mı tuttu yaa hadi ettikten sonra iç bakalım canımm geçer belkii a.s

ayy dünde çok ağrıdı sabah kalkınca bugünde öyle...birde sadece sağ tarafım ağır sankii kaldıramıyorum...ama şimdi kahvaltımı yapınca geçti ilaç içmek istemiyorum...
Yarın bakalım gidicem dra ...Sen ne yaptın hayatım nasılsın ne yaptınız pazar günü...ayyy ctesi gecesi neydi yaaaaa :)

ayy dünde çok ağrıdı sabah kalkınca bugünde öyle...birde sadece sağ tarafım ağır sankii kaldıramıyorum...ama şimdi kahvaltımı yapınca geçti ilaç içmek istemiyorum...
Yarın bakalım gidicem dra ...Sen ne yaptın hayatım nasılsın ne yaptınız pazar günü...ayyy ctesi gecesi neydi yaaaaa :)

iyi hadi canım geçmiş gerek kalmamış ilaç içmene hihoyyyt hayırlısı ile bi git bakalım da dr a ne olacak canımm kaçta gitcen
biz valla dün oğluşumla tiyatroya gittik özgürler balığa gittiler sonra özgür geldi bizi aldı eltimlere gittik öyle geçti yanii sen ne yaptın sizin nasıl geçti oturmanızz:asigim:

iyi hadi canım geçmiş gerek kalmamış ilaç içmene hihoyyyt hayırlısı ile bi git bakalım da dr a ne olacak canımm kaçta gitcen
biz valla dün oğluşumla tiyatroya gittik özgürler balığa gittiler sonra özgür geldi bizi aldı eltimlere gittik öyle geçti yanii sen ne yaptın sizin nasıl geçti oturmanızz:asigim:

Hangi tiyatroya gittiniz nasıldı canım...ayy güzel geçmiş sizinde ...
Bizde eğlendik canım zaten 4 ümüzü bir araya gelince coşuyoruzzz...Aynurun çeyizlerine baktık bi kaç ay sonra evleniyo kıbrısa gidiyooo...
Selçuk aldı bizi ordan koçtaşa gittik vakumlu poşatlerden alcam diyodumya aldımda koyacaklarımı halledemedim..Eve geldik yemekti ırmağı yıkamaktı ütüydü yetişemedim.Babsıyla yattılar bende salonu temizledim bu akşam geçircez oraya tv yi ...
Tozunu aldım her köşenin mis gibi oldu ...
heeee dün bide koçtaştan mutfağıma uygun halı aldım harikaaa fahrişş hemde 19,90
fotosunuda çektim serince sizin için...

selam kızlar ancak gelebildim...bu gün pazar var...evdede hiç bişey kalmamış diye sabah ...pazara gittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......yerimseniben

ay bütün sebzelerden meyvelerden aldım....tazecik tazecik eve götürdüm şimdi geldim...dün evde tek bir domates bile kalmamıştı.....

Bizde eğlendik canım zaten 4 ümüzü bir araya gelince coşuyoruzzz...Aynurun çeyizlerine baktık bi kaç ay sonra evleniyo kıbrısa gidiyooo...
Selçuk aldı bizi ordan koçtaşa gittik vakumlu poşatlerden alcam diyodumya aldımda koyacaklarımı halledemedim..Eve geldik yemekti ırmağı yıkamaktı ütüydü yetişemedim.Babsıyla yattılar bende salonu temizledim bu akşam geçircez oraya tv yi ...
heeee dün bide koçtaştan mutfağıma uygun halı aldım harikaaa fahrişş hemde 19,90

vaşşşşşş süper bir pazar günü geçinmissin hayatım.....oh ne güzel halıda almışsın....koyar insan fotosunu bebişim...ya......kaydirigubbakcemile3

ama bak başın ağrıyormuş..biu hafta inat ettin gitmedin doktora böyle oldu cadı...sakın yarın ihmal etme

ne haber hayatım nasıl geçti dün...günün toparlıya bildinmi ayberkin eşyaların.. başın ağrıyordu ya...geçtimi dün...rahatladınmı biraz hayatım...ben bütün akşam seni düşündüm:1hug:

dans eden eşeğe gittik hayatımm çok güzeldi sonra ayberkle yemek yedik beraber çok eğlendi bizimkii
ohh ne güzel bak sizde eğlenmişsiniz canım kız çok uzağa gidiyomuş arkadaşın zor olacak onun için
ohh iyi olmuşş ne güzel temizlemişsin heryerini misler gibi güle güle otur ve halını güle güle kullan hayatımmhihoyyyt

ne haber hayatım nasıl geçti dün...günün toparlıya bildinmi ayberkin eşyaların.. başın ağrıyordu ya...geçtimi dün...rahatladınmı biraz hayatım...ben bütün akşam seni düşündüm:1hug:

günaydın hayatımm hoşgeldinn yok toparlayamdım akşam üzeri eşim geldi aldı bizi eltimlere gittik ama akşam ayberk ben aşağıda yatıcam dedi izin vermedim hayır olmaz dedim. sonra yatarsın dedim. eltimlere söylemiş aldı ayberki yukarı akşam çok zor geldi bana diye bende eltime deim aldımm bundan sonra yanımda kalacak dedim

günaydın hayatımm hoşgeldinn yok toparlayamdım akşam üzeri eşim geldi aldı bizi eltimlere gittik ama akşam ayberk ben aşağıda yatıcam dedi izin vermedim hayır olmaz dedim. sonra yatarsın dedim. eltimlere söylemiş aldı ayberki yukarı akşam çok zor geldi bana diye bende eltime deim aldımm bundan sonra yanımda kalacak dedim

ay hadi ya bu gün toplarsın canım...neyse .... bak şimdi eltinleredemi anlatmış...ay herkese anlatcak millet ne yaşadığınızı bilecek ne zor ya...... böyle durumda insanın siniri acayip bozuluyor hayatım...ama sen sinirini bozma canım her şey iyi olurcakkaydirigubbakcemile5

sevgülülerümmmmmm nassınızzz kimsecikler yoooggg

hoş geldin hayatım...yog bizim hatunlar yemeğe gittiler herhalde yoklar........cokacimcoook cokacimcoook gelemdiler yemekten artık ne kadar yiyorlarsa...
sen nasılsın bebişim

hoş geldin hayatım...yog bizim hatunlar yemeğe gittiler herhalde yoklar........cokacimcoook cokacimcoook gelemdiler yemekten artık ne kadar yiyorlarsa...
sen nasılsın bebişim

sevgülülerümmmmmm nassınızzz kimsecikler yoooggg

geldim kızlar geldimmmmmmmm burdayımmmmmhihoyyyt

nbr arzucumm napıyosunnnnnnnnŞeniz

gelicek canım birazdam o da merak etmeeeeee
sen naptın nasıl geçti dün akaşmaınız aleyneylaaaaaaaaahihoyyyt

napıyım canım dün biliyosun gidemedik diye bigaya ben üzüldüm diye...babam kıyamamış akşam üstü bizi geldi aldı dershaneden ...onların evi tepede manzaralı... orda bana ziyafet çekti bahçede..edremitten halamın oluda iki haftadır burdaydı amcamlarda halamlarda kalıyordu şimdi annemlere gelmiş..35 yaşında oda..oda vardı akşam hep beraber yemek yedik ..sohbet ettik..sonra geç geldik eve aleyna bahçede oynamaktan tozlandı onu yıkadım....kendimde bi duş aldım...hemen üsten hastayım diye iyice yımkanmaya çekindim...sonra aleyna uyudu...bende televizyon seyrettim biraz aleynaya süt verirken yanına uzanmıştım...uyuya kalmışım..yine kaldı benim yatak odası üstünden bir hafta geçti hala yapamadım şu odadaki işlerimi ütülerimi :roflol: :roflol:

böyledi hayatım

napıyım canım dün biliyosun gidemedik diye bigaya ben üzüldüm diye...babam kıyamamış akşam üstü bizi geldi aldı dershaneden ...onların evi tepede manzaralı... orda bana ziyafet çekti bahçede..edremitten halamın oluda iki haftadır burdaydı amcamlarda halamlarda kalıyordu şimdi annemlere gelmiş..35 yaşında oda..oda vardı akşam hep beraber yemek yedik ..sohbet ettik..sonra geç geldik eve aleyna bahçede oynamaktan tozlandı onu yıkadım....kendimde bi duş aldım...hemen üsten hastayım diye iyice yımkanmaya çekindim...sonra aleyna uyudu...bende televizyon seyrettim biraz aleynaya süt verirken yanına uzanmıştım...uyuya kalmışım..yine kaldı benim yatak odası üstünden bir hafta geçti hala yapamadım şu odadaki işlerimi ütülerimi :roflol: :roflol:

böyledi hayatım

ayy kıyamam babana yaa bak adamcaz yapamamış sensiz ne kadar güzel olmuş hayatım seninde aleynanın da gecesi güzel geçmiş
aman boşver işleri onlar herzaman oluyo hayatım ama böyle günler herzaman olmaz o yüzden günü yaşaaaaa kışın zaten kapanıyoruz eve yaparsın bu akşam yavaş yavaş :1hug:

ayy kıyamam babana yaa bak adamcaz yapamamış sensiz ne kadar güzel olmuş hayatım seninde aleynanın da gecesi güzel geçmiş
aman boşver işleri onlar herzaman oluyo hayatım ama böyle günler herzaman olmaz o yüzden günü yaşaaaaa kışın zaten kapanıyoruz eve yaparsın bu akşam yavaş yavaş :1hug:

hım kıyamadı bana kız vallahi bende çok mutlu olu verdim iyi geldi eşimde geldi..öyle kardeşim falan hoş sohbet oldu.....

bu akşam aleynaya dün gazateden karton maket ev aldım ya..onu yapıcaz kızımla sös verdim yapıcaz yapıştırıcaz..sonra o uyuyunca yavaş avaş başlarım bir çok giymediğim küçük dar gelen kıyafetler var benimde aleynanında..onları ayıklıycam...bitmez bir iki gecede....bi gün falan evde kalsam biterde böyle iki üç gece sürer fgibig eliyor....:1shok:

hemen bitsin istiyoruum ben ya
bitsin ondan sonra puf yapıcam kocaman minderler yapıcam onları yapmak istiyorum

Geldim canlarım geldim ..Arkadaşım gelmiştide yemeğe çıktık onunla...gelincede oturdu yanımda az önce gitti...Özlemişiz birbirimizi...
ayy yazdıklarınızı okudumda emel seninde yine iyi olmuş yaaaa bahçede sefa yapmışsınız havada çok güzeldi...bugünde çok güzel..pazarıda görmüşsün gelmişsin ohhhh...ben pazar nedir unuttum...
Fahriş seninde dünmü başın ağrıyodu...
Yarın gidicem dr a artık azaldı artık dönmeler ama bakalım yinede gideyim randevuyu almışken...
Ayy halım çok güzel uyumlu oldu koyucam şimdi kızlar...
emelcim boşver bende halledemedim daha salonda bi poşet dolu eşya var oturduğum yerde onları vakumluycam bende akşam..ama çok büyük boy almışım ben yaaa 4 alana 1 bedavaydı large ı bile büyük baya x large bide jumbo almışım hepp onları değiştircem önce...bazaya sığmazz...
Ayy çok özledim yaaa sizi çooook seviyom bensizi...
Kız emel sevgilin nasıl sahi :):):):):)
selam söyle ......

Geldim canlarım geldim ..Arkadaşım gelmiştide yemeğe çıktık onunla...gelincede oturdu yanımda az önce gitti...Özlemişiz birbirimizi...
ayy yazdıklarınızı okudumda emel seninde yine iyi olmuş yaaaa bahçede sefa yapmışsınız havada çok güzeldi...bugünde çok güzel..pazarıda görmüşsün gelmişsin ohhhh...ben pazar nedir unuttum...
Fahriş seninde dünmü başın ağrıyodu...
Yarın gidicem dr a artık azaldı artık dönmeler ama bakalım yinede gideyim randevuyu almışken...
Ayy halım çok güzel uyumlu oldu koyucam şimdi kızlar...
emelcim boşver bende halledemedim daha salonda bi poşet dolu eşya var oturduğum yerde onları vakumluycam bende akşam..ama çok büyük boy almışım ben yaaa 4 alana 1 bedavaydı large ı bile büyük baya x large bide jumbo almışım hepp onları değiştircem önce...bazaya sığmazz...
Ayy çok özledim yaaa sizi çooook seviyom bensizi...
Kız emel sevgilin nasıl sahi :):):):):)
selam söyle ......

hoş geldin canım ya...vallahi özledik merak ettikte ..fahriş konuuşmuş söyledi canım arkadaşının geldiğini.....
ay canım dün güzel geçti ya...bende yıllardır 4 yıldır hiç pazara gidip mutfak alışverişi yapmıyordumda her şeybitince sabah gidi veriyim dedim..anam bir büyük yer....kaybolcaktım vallahi....çok geniş pazar yeri alanı yapmışlar...zor çıktım ne görürsemde dibim düştü. :roflol::roflol:

hadi koyda görelim halıyı çokta uygun almışsın canım arada çıkıp almak lazım ya... vakumlu kılıfları ne kadar aldın canım uygunmuyu...bide büyük boy almışın her şeyini toplar hiç bişeyin açıkta kalmaz......yerimseniben benimkiler ne olcak bakemmmm..

sevgilim iyi canım.....selamı varrrrrrrrrrr desemde inanma daha sizi anlatamadım ona ..fırsat olmadı :roflol: :roflol:

X